Teorija za auto skolu

Poluks1986

Početnik
Poruka
9
Imam problem sa ucenjem u vezi teorije za auto skolu.Zelim da polozim teorijski ispit,ali nemam dovoljno vremena za ucenje jer zivim u Beogradu,a radim fizicki u Banovcima.Kada dodjem kuci meni je koncentracija nula.Zelela bih da znam da li je neko imao isti problem.Da li neko moze da mi da savet?Molim vas brz odgovor, jer sa ovim se baš odužila.

Imam problem sa ucenjem u vezi teorije za auto skolu.Zelim da polozim teorijski ispit,ali nemam dovoljno vremena za ucenje jer zivim u Beogradu,a radim fizicki u Banovcima.Kada dodjem kuci meni je koncentracija nula.Zelela bih da znam da li je neko imao isti problem.Da li neko moze da mi da savet?Molim vas brz odgovor, jer sa ovim se baš odužila.
Probaj iz više puta. Imaju beše toleranciju da samo 70% odgovora moraš znati?

Ako ima na netu testovi kao sto je bilo sva pitanja su tamo i resenja,fora je da samo naucis resenja ne i ostale ponudjenje odgovore,onda kad budes radila testove i naidjes na nepoznat ,odgovor nema sanse da pogresis a ne trosis vreme i memoriju na netacne odgovore

Треба научити али је битно и разумевање.
У сваком тесту обавезно следује питање са раскрсницом - предност итд. И колико се сећам, раскрсница носи целих 5 поена (а могуће је погрешити само 7). Када сам ја полагао било је 70 поена (имао сам 63 :mrgreen: ).

А питања умеју да буду нешто што нам у животу не би пало на памет.

Probaj iz više puta. Imaju beše toleranciju da samo 70% odgovora moraš znati

Probaj iz više puta. Imaju beše toleranciju da samo 70% odgovora moraš znati?
Dobijam 41 pitanje,a samo 5 pet pogresnih odgovora tolerisu.A oni imaju do 1000 pitanja.Mislim da je jedno od pitanja je koje godine su izmislili pojas.I kad su uveli da je pojas da treba bude povezan za vreme voznje.

Треба научити али је битно и разумевање.
У сваком тесту обавезно следује питање са раскрсницом - предност итд. И колико се сећам, раскрсница носи целих 5 поена (а могуће је погрешити само 7). Када сам ја полагао било је 70 поена (имао сам 63 :mrgreen: ).

А питања умеју да буду нешто што нам у животу не би пало на памет.
Ono sto je problem kada recimo u nekom pitanju pogrešim, kada imam pitanje u vezi raskrsnice ili kruznog toka u vezi prvenstva,on mi ne daje objasnjenje zasto sam pogresila nego samo netacan odgovor.

Znas kako...ja sam pripremao dosta mojih drugarica za polaganje,nikad ni jedna nije pala...meni je voznja bukvalno zivot posto vozim kamion....uvek sam im govorio da je saobracaj u 99% slucajeva stvar logike i da je prakticno nemoguce pasti...objasnio im kako se resavaju oni zadatci sa raskrsnicama,gluposti i to....nikakav to nije bauk :) Polagao sam B,C,E,ADR....sve uvek iz prve :)

Ako nekako mogu pomoci slobodno se javi porukom....nikakav problem nije...cak stavise ja sam bas iz Banovaca...mozda sam te i vidjao :D

Ma izmišlja, verovatno je pitanje dal putnici treba na zadnjem sedištu da se vezuju, 140% srba verovatno zaokruži da ne treba. U odgovoru piše verovatno i koje godine su uvedeni blablabla.
Ono što je zanimljivo da stari automobili koji nemaju pojaseve fabrički ni ne trebaju da ih imaju, uredno se registruju i voze bez istih. Normalno to je meni suludo i uvek bih sam ugradio u oldtajmer.

Back