G Gruban Buduća legenda Poruka 49.415 08.09.2019. u 10:53 - Teorija trećeg metka nasuprot zvanične verzije #1 Koliko vam teorija trećeg metka izgleda realno ?
Iceman i Maverik Buduća legenda Poruka 46.594 08.09.2019. u 10:54 - Teorija trećeg metka nasuprot zvanične verzije #2 Gruban: Koliko vam teorija trećeg metka izgleda realna ? Kliknite za proširenje... U kom slučaju.
G Gruban Buduća legenda Poruka 49.415 08.09.2019. u 10:58 - Teorija trećeg metka nasuprot zvanične verzije #3 Bili The Kid: U kom slučaju. Kliknite za proširenje... Pa teorija trećeg metka.Poznata teorija. čiji je tvorac Milan Verulović.
Bili The Kid: U kom slučaju. Kliknite za proširenje... Pa teorija trećeg metka.Poznata teorija. čiji je tvorac Milan Verulović.
Џорџи Srebrna tastatura Poruka 235.962 08.09.2019. u 10:59 - Teorija trećeg metka nasuprot zvanične verzije #4 Gruban: Koliko vam teorija trećeg metka izgleda realno ? Kliknite za proširenje... Nerealno posebno sto nista ne menja,i da ih je 5 bilo to bi samo bila sigurica
Gruban: Koliko vam teorija trećeg metka izgleda realno ? Kliknite za proširenje... Nerealno posebno sto nista ne menja,i da ih je 5 bilo to bi samo bila sigurica
Dе Sisti Stara legenda Poruka 90.346 08.09.2019. u 11:00 - Teorija trećeg metka nasuprot zvanične verzije #5 Gruban: Koliko vam teorija trećeg metka izgleda realno ? Kliknite za proširenje... Za teoriju trećeg metka ne znam, ali za ovu temu znam da nije realno da zaživi ovako postavljena
Gruban: Koliko vam teorija trećeg metka izgleda realno ? Kliknite za proširenje... Za teoriju trećeg metka ne znam, ali za ovu temu znam da nije realno da zaživi ovako postavljena