Teorija prevare

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
McMillan:
Sasvim.
Riba sa kojom sam bio neko vreme je imala njih ... pa... recimo da je jos uvek ispod trocifrenog broja... Ali pre mene se nije duze zadrzavala na jednom tipu... ili oni kod nje...
Tako da, kad se sabere, samnom je imala desetak puta više seksa nego pre mene...
I pre je taj seks bio "dizanje nogu", a samnom malo komplikovanija gimnastika, hehe
Moje lično razočarenje je bilo to što sam ja znao koliko ih je imala pre mene, i očekivao zverkicu u krevetu, a ono... ćorak... Ništa nije znala...
Tako da...
:-|
E, ovo me raduje :D Mislim, nije da me raduje, ali mi je drago... mislim.... :shock: :D

Snezna_kraljica:
Ne znam ko ti je to rekao, ali ja nemam uslove te vrste :lol:
A ako je SAMO "tehnicki" nevina, onda nije nevina, bar ja tako mislim.
Zna$ i sama da nije tako. Mladica koja je isprobala sve mladitje u svom selu na 'drugu rupu' ode u deseto selo gde je niko nezna i uda se. Mladozhenja, muzh njen, posle prve brachne noci prostire krvav char$av svoje device na ogradu i celo selo dolazi da vidi chastan prizor i tu se radja legenda o njenoj chestitosti i po$tenju. Ona zatim sluzhi kao uzor mladjim devojkama. Sve to pod uslovom da se ne vrati u svoje selo :lol:

Snezna_kraljica:
ps. polutonovi i jesu razmaci izmedju crnih i belih dirki! :P ajd sad meni trostruki clickic, na muzicko znanje. :P
evo ti odmah muzichki 'cLick grammy' za 2006. :)

lara#1:
Takva ne postoji.
A da li postoji nevin tip (godina iznad 20 npr) koji je siguran u sebe ko da je poj.ebo 17? Ne, taj bi bio isfrustriran i ne bi znao ni gde da ga "usmeri"...
Gre$na Laro.. napravi ti od jednostavnog i razumljivog oragana ****** nauchnu diCiplinu :) Pricha$ kao da ima 100 rupa, a on treba da pogodi pravu i to pri brzini od 240 na sat i u uslovima smanjene vidljivosti..
U svakom sluchaju gde god da ga usmeri nije proma$io.. jedino je vazhno da ga usmerava na zhensko :lol: Mene je jo$ deda Ra$a Popov onomad u dvorcu "Fantast" uchio sledece: "Usta su ti gore, bulja ti je dole, a sredina sinko.. fazoni i fore" :wink:

cLick - OR - Die:
u tom sluchaju dajem kraljevstvo zemaljsko da mi dovedete tu nevinu koja se jebe kao da je imala 17oricu pre sebe :)

Imao, više nije nevina....
To je sasvim drugačiji psihološki pristup.....
Vaspitavana da bude dobra žena , pa je u ovim malo poremećenim vremenima toliko skupljala fore i fazone i na kraju u svojoj 26 godini došla do mene....Nisam ja nju izabrao , ona je mene....Nije mogla više da izdrži teorijski , a da ne bude sigurna da praktično nije potvrdjeno......

Uvežbana vežbama koje je čitala iz nekih knjiga.
Bila je idealna kombinacija....Osećaj neiskustva, želja da se pokaže, taktike i cake koje joj omogućavaju da brzo "stane na noge" . Idealna za ovo o čemu pričate....Izgubio bi kraljevstvo......Osim što pod ovim nisam razumeo da otaljava kao da je imala 17 pre tebe, već da se vrlo brzo nauči kao da je imala 17 pre tebe....

Psihološki dosledna, morala je da krene dalje da se uveri da je materiju savladala ne samo za mene već i za ostale muškarce.....
Čak je i fizionomiju imala odgovarajuću (bilo bi vulgarno da pričam ovde o tim finesama)

Snezna_kraljica:
Bas ti je fin taj prijatelj.

Reci naseg poznatog dirigenta, Bojana Sudjica:

“Orkestar je kao profesionalna kur.va. Da, ona izgleda savrseno i zna savrseno da odradi posao, ali ti znas da je imala 17-oricu pre tebe i da to nije to… Potpuno je druga stvar ako dotaknes nevinu devojku, a ona slatko zadrthi od tvog dodira…”

U tvojim rečima mi smeta reč "znaš".....Ja uopšte ne pričam o znaš, ionako ne verujem u priče.....verujem da telo ne ume da laže.....uvek postoje neznanja koja otkrivaju.....Ta neznanja mogu da budu nekome očaravajuća , ali ne iz razloga sopstvene nesigurnosti već iz spontanosti i iskrenosti koja se u njima ogleda.....

Ja nisam trener, još manje trenažer......ja sam duh koji navodjen luta hodnicima tvoje duše.....oslonjen na fizičko , vajam duhovno.....

Snezna_kraljica:
Bas ti je fin taj prijatelj.

Reci naseg poznatog dirigenta, Bojana Sudjica:

“Orkestar je kao profesionalna kur.va. Da, ona izgleda savrseno i zna savrseno da odradi posao, ali ti znas da je imala 17-oricu pre tebe i da to nije to… Potpuno je druga stvar ako dotaknes nevinu devojku, a ona slatko zadrthi od tvog dodira…”

slab biznis
zamisli tu PROFESIONALKU koja je imala ukupno 17 mušterija???

cLick - OR - Die:
Zna$ i sama da nije tako. Mladica koja je isprobala sve mladitje u svom selu na 'drugu rupu' ode u deseto selo gde je niko nezna i uda se. Mladozhenja, muzh njen, posle prve brachne noci prostire krvav char$av svoje device na ogradu i celo selo dolazi da vidi chastan prizor i tu se radja legenda o njenoj chestitosti i po$tenju. Ona zatim sluzhi kao uzor mladjim devojkama. Sve to pod uslovom da se ne vrati u svoje selo :lol:
Pa, o tome ti i pricam ;)
Sta vredi taj glupavi hi-men, kad je nevinost u glavi? To je stanje svesti, a ne tela...

A ono sto su primetili da je za profesionalku 17 malo... Pa znam i ja, ali je Sudjic rekao bas taj broj ;)

cLick - OR - Die:
Gre$na Laro.. napravi ti od jednostavnog i razumljivog oragana ****** nauchnu diCiplinu :) Pricha$ kao da ima 100 rupa, a on treba da pogodi pravu i to pri brzini od 240 na sat i u uslovima smanjene vidljivosti..
U svakom sluchaju gde god da ga usmeri nije proma$io.. jedino je vazhno da ga usmerava na zhensko :lol: Mene je jo$ deda Ra$a Popov onomad u dvorcu "Fantast" uchio sledece: "Usta su ti gore, bulja ti je dole, a sredina sinko.. fazoni i fore" :wink:

Nema ih bas 100, al to je ocigledno za neke muskarce visa matemetika pa sve i da nisu nevini.
Ja mislila da je Rasa Popov jedan fini dekica... :shock:

vracar:
Ne znam odgovor na tvoje pitanje,ali mislim da je ta prica o cuvanju nevinosti odavno prevazidena.Znam jednu devojku koja je kako ona kaze zaista nevina u 26oj.
A ja nikako da joj objasnim da ce kada izgubi nevinost imati mnogo bolji seks.Sve nesto mislim da ce,ako to uskoro ne bude uradila,imati traume zbog seksa.
Wow ko je ta da mi je... videti to cudo... :lol:

lara#1:
Nema ih bas 100, al to je ocigledno za neke muskarce visa matemetika pa sve i da nisu nevini.
Click, nemoj tako, iz iskustva znam da je tacno to sto devojka kaze. No, dobro, bilo pre dve godine, ne ponovilo se. :D
(ne kazem da sam ja bolja i snalazljivija (sto je mozda jos gore, jer je to moje telo!), oboje smo podjednako blentavi, a to nije dobra kombinacija. Bice bolje...)

Snezna_kraljica:
Click, nemoj tako, iz iskustva znam da je tacno to sto devojka kaze. No, dobro, bilo pre dve godine, ne ponovilo se. :D
(ne kazem da sam ja bolja i snalazljivija (sto je mozda jos gore, jer je to moje telo!), oboje smo podjednako blentavi, a to nije dobra kombinacija. Bice bolje...)
Nece da bude bolje ako ne trenira$! Treniraj... :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back