rokavec
Ističe se
- Poruka
- 2.144
da ali sto onda nema pravo da istom utokom upuca i svalera svoje zene???
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Objasni to jednom mom poznaniku policajcu iz Doboja koji sad guli 5 god. robije zato što je ubio dilera droge koji se opirao. Bolji bi mu bio put NULE.![]()
donekle mogu da prihvatim, ali je ipak u pitanju covekovo prezivljavanje, a "vuk" ipak ostaje bad guy jer on do plena dolazi na neposten nacin, umesto da lovi divljaczašto pastir uopšte drži ovce
PS.
Da li bi po tebi bilo u redu da se ne daj Boze nadjes u ulozi davljenika, ja u tom trenutku prolazim, i dovoljno je samo da ti pruzim ruku sto bi me kostalo samo 5 kalorija a tebe zivota, ali ja sam eto npr. pristalica tvoje teorije i eto ne zelim da ti pomognem jer smatram da je tako ispravno.
Kako bi reagovao u tom trenutku?
Da li bi me blagosiljao, ili psovao?
Jos malo pa ce i Nikola Tesla biti vanzemaljac ...
Evo o svemu ovome se pricalo nekako odvojeno a na you tube-u postoji film u VI delova koji daje neko svoje objasnjenje. Sve je naravno frustrirajuce, jer ko nas pita za sta
Nephilim Rising PART 1 ( ima 6 delova )
Ove su Greysi opisani kao pali andjeli koji su radili genetske mutacije sa ljudskom rasom i koji su najavljeni u Bibliji kao Satana ........ i znate celu pricu........... koji prethode dolasku
Isusa itd.