Teorija o igri dobra i zla (masonski pokreti, vanzemaljci )

Sa uniformom, ili bez nje, policajac nema osnovu pod kojom bi upotrebio bilo kakvu silu prema tom "svaleru".
Pod kojom osnovom bi ga priveo, kada ta osoba u datom trenutku ne krsi (direktno) nikakav zakon?
(Uniformisano lice samo sprovodi zakon,on nikako nema pravo da presudjuje nekom na licu mesta)

Objasni to jednom mom poznaniku policajcu iz Doboja koji sad guli 5 god. robije zato što je ubio dilera droge koji se opirao. Bolji bi mu bio put NULE.:mrgreen:

E pa sad, to je problem naseg (Srpskog) pravosudja. 'ebi ga, takvi slucajevi kod nas na zalost nisu retkost.
Napominjem da svaki pajkan ima pravo na neki vid samostalnog rasudjivanja u datom trenutku na upotrebu sile koju smatra adekvatnom ka osumnjicenom.

Razumeo sam ja vrlo dobro sta si ti hteo da kazes,ali mislim da ti mene nisi dobro razumeo jer sam ti predhodnim postom zeleo dokazati da je u slucaju koji si pomenuo, zakon prilagodjen zdravom razumu , i da se sprovodi na najispravniji nacin koji je prihvatljiv za svako ljudsko bice.
Kada bi covecanstvo funkcionisalo na osnovu tvoje "ZEN" teorije (tvoj put nule:mrgreen:) nastao bi HAOS;)
(dok bi svi mirno sedeli i posmatrali sta se oko njih desava,ZLO bi haralo svetom)

Dok onu tvoju konstataciju
zašto pastir uopšte drži ovce
donekle mogu da prihvatim, ali je ipak u pitanju covekovo prezivljavanje, a "vuk" ipak ostaje bad guy jer on do plena dolazi na neposten nacin, umesto da lovi divljac

PS.

Da li bi po tebi bilo u redu da se ne daj Boze nadjes u ulozi davljenika, ja u tom trenutku prolazim, i dovoljno je samo da ti pruzim ruku sto bi me kostalo samo 5 kalorija a tebe zivota, ali ja sam eto npr. pristalica tvoje teorije i eto ne zelim da ti pomognem jer smatram da je tako ispravno.
Kako bi reagovao u tom trenutku?
Da li bi me blagosiljao, ili psovao?

Poslednja izmena:
@Anubisss
I jos da dodam da tvoja konsatacija tezi ka tome da sve treba da se zaustavi,i da sve bude u stanju mirovanja, to jest nema nikakve reakcije, nema zivota niti ikakvog dogadjanja, sto je totalna suprotnost celog univerzuma, i svega sto postoji.

Uopsteno gledano, i dobro i zlo, predstavljaju postojanje, dok je nulto stanje nistavilo.

U pravoslavnoj crkvi tvoju teoriju opisuju kao pakao.
Opisuju ga otprilike na sledeci nacin: Svuda je totalni mrak,apsolutna tisina,covek (tj. dusa) je onemogucena da se krece,i ujedno lebdi,tako da nema nikakvog tla.
To znaci da covek ne zna ni da li je ziv, ni da li je mrtav,jednostavno nije siguran da li uopste postoji, sto mozda moze biti i gore nego da te kuvaju u vrelom kazanu.

PS.

Da li bi po tebi bilo u redu da se ne daj Boze nadjes u ulozi davljenika, ja u tom trenutku prolazim, i dovoljno je samo da ti pruzim ruku sto bi me kostalo samo 5 kalorija a tebe zivota, ali ja sam eto npr. pristalica tvoje teorije i eto ne zelim da ti pomognem jer smatram da je tako ispravno.
Kako bi reagovao u tom trenutku?
Da li bi me blagosiljao, ili psovao?

Sedim ja u kafiću kad ulazi moj prijatelj sav bled.Pitam šta mu se desilo, on kaže da je upravo sad kad je krenuo njegova komšinica iz zgrade izvršila samoubistvo skočivši sa terase na vanjsko stepenište. Pala je ispred njega i još se mrdala, on je sa svog mobilnog pozvao policiju koju nije sačekao nego je došao na piće. "E sad si na%ebao, sad će da bude ono: zašto si je gurnuo,pa koliko dugo ste u vezi,pa oko čega ste se posvađali,da ti nije bila dužna pare,a ti njoj itd..." To sam ja rekao i obistinilo se.Uzalud se on branio da nema ništa sa tom ženom morao je da provede ceo dan u SUP-u i još 6 puta su ga zvali.Jedino ga do sada nisu optužili,a da li će ne zna se.
Još jedan primer, neki dan idem pored sportskog centra i vidim čoveka od 50 godina u odelu i kravati kako leži na stepenicama, ja naravno ispoštujem PUT NULE međutim interesantno je da je većina građana poštovala moj stav.Niko se nije našao da pomogne.Najinteresantnija je bila vaspitačica koja je vodila čopor male dece koja su se držala za one alke i koja su preskakala onesveštenog čoveka.Ona im je otprilike rekla nešto u stilu NE DIRAJTE GA DECO PRLJAV JE!!!

PALI BRATE NULA JE ZAKON :super:

Evo o svemu ovome se pricalo nekako odvojeno a na you tube-u postoji film u VI delova koji daje neko svoje objasnjenje. Sve je naravno frustrirajuce, jer ko nas pita za sta :D

Nephilim Rising PART 1 ( ima 6 delova )

Ove su Greysi opisani kao pali andjeli koji su radili genetske mutacije sa ljudskom rasom i koji su najavljeni u Bibliji kao Satana ........ i znate celu pricu........... koji prethode dolasku
Isusa itd.

sve neki zli ljudi

Back