bobos
Zainteresovan član
- Poruka
- 348
Moze li mi neko preporuciti literaturu,gde ima i Teorema o fiksnoj(nepokretnoj) tacki.
Ja sam apsolvent ekonomije,smer statistika...
Ja sam apsolvent ekonomije,smer statistika...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Taj ispit postoji na NS PMF. Postoji i knjiga, jedan od autora je Olga Hadzic. Ne znam tacno kako se zove knjiga. Mozes pogledati na sajtu pmf.im.ns.ac.yubobos:A da li ima na Matematickom fakultetu,kao poseban ispit Teorija nepokretne tacke.
Gledao sam na novosadskom sajtu PMF-a departmana za matematiku i ima kao poseban ispit...
Retko mišljenje o ovom sajtu. Uporedi ga sa sajtovima drugih Beogradskih fakulteta. Ja mislim da je očajan. Nema ažurnih informacija a dizajn mu je zastareo. Sramota. Evo na primer http://alas.matf.bg.ac.yu/rokovi/okt2005/predmeti.htmlopi:ne znam za to, pogledaj na www.matf.bg.ac.yu , imaju ok sajt .
zmajodbraj:Ne postoji predmet teorija nepokretne tacke na Matematickom fakultetu, barem ne na osnovnim studijama.
postovanje,
zmajodbraj