Tenzisha

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
hm...samo dokaz da smo svi puni kompleksa...pa se to leči najpre ovde na forumu...eh, Lorde..niko nije savršen :(
I znas sta sam mu rekao? Rekao sam mu da mi salje kakve god hoce poruke i da ga necu prijaviti, ali da ne keenja po temama koje ja postavim i nije mogao ni to da ispostuje!
Mislim da zbog mene i nece da se vrati na forum.

to je lepo da mu kazes ako se ne slazes sa njim, al se spremis za zesci odgovor i potrudis se da ne kliknes na trkokutic. znam da ti ne bi to uradila, ali masa ostrokondja to radi. jednosavno ne ume da uzvrati pa prijavluje. 100 na jedan.

ja sam ga prijavljivala, a nisam ostrokondza :)
ali sam mu davala i reputacije, a nisam ga muvala :)

tenzisa i ja smo odrzavali pristojne odnose, nakon teskog pichkaranja na pdf religija, sve do teme o razvodu ili tako nesto i to bas teme ovde na zenama. posle je poceo da siqce za mnom.

a inace, nista na pp....pichqaranje samo javno, ako ti neko salje uvredljive ppove i smara duze sa tim samo ih objavis....mada mozes i ti da naebes, ali sta je tu je. nikada, ali nikada ne ulaziti u takve price na pp.

Ovo ako nije tezak sarkazam ne znam sta je.
Ako on nije bolesnik onda nije niko na ovom forumu. Dobio C10 za vredjanje, a verovatno nisam morao ni da ga prijavljujem. Moderatorka se sigurno zgadila nad svim sto je pisao.
potpuno se slazem sa tobom
Nemam, javno je pisao. Privatne poruke nisam ni prijavljivao, sve je obrisano.
"Psovanje mrtve majke" je bila osnovna uvreda, a sve baljezgarije vezane za to su pisane ko zna kako izvodeci iz toga.
i mrtve majke i zive dece
lik je tezak bolesnik.sa vrlo kratkim fitiljem.dzaba mu sto je ponekad bio zabavan,on je meni bio kao krava koja da mleko,pa se ritne i prospe ga

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back