Tenzisha

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
On je bio od onih koji me ili iznerviraju sirovoscu i gruboscu ili oduseve stavom. Mislim da sam mu to i rekla.
Ne deleluje mi kao tip koga zene mogu da oteraju :lol:

to je lepo da mu kazes ako se ne slazes sa njim, al se spremis za zesci odgovor i potrudis se da ne kliknes na trkokutic. znam da ti ne bi to uradila, ali masa ostrokondja to radi. jednosavno ne ume da uzvrati pa prijavluje. 100 na jedan.

to je lepo da mu kazes ako se ne slazes sa njim, al se spremis za zesci odgovor i potrudis se da ne kliknes na trkokutic. znam da ti ne bi to uradila, ali masa ostrokondja to radi. jednosavno ne ume da uzvrati pa prijavluje. 100 na jedan.

Nikada nikoga nisam prijavila, niti bih.
Lazem, jesam Modesti :lol: Greskom. Htela da joj dam reputaciju :heart:
A sa njim nisam nikada imala problem, naprotiv.

Nikada nikoga nisam prijavila, niti bih.
Lazem, jesam Modesti :lol: Greskom. Htela da joj dam reputaciju :heart:
A sa njim nisam nikada imala problem, naprotiv.

ma nisi ti, aj jesu ostale. kad ih doticni stavi na svoje mesto, sve sto umeju je da se zale. to im je odgovor.
na kraju ce ovaj i ostali forumi da smrde na sekret i opstu dosadu i razmenjivanje recepta jel ih mame nisu nauchile

Boze ja tog tipa nisam ni primetila...slao neke reputacije poruke, ni na to mu nisam odgovorila...ajde bre, matora sam za taj stav kao fol ja nadrk a vi se lozite ah, frajer ja...puna politika takvih....ne znam sto je napravio karijeru na zenama...ni te slike videla nisam, nit su me zanimale...

Boze ja tog tipa nisam ni primetila...slao neke reputacije poruke, ni na to mu nisam odgovorila...ajde bre, matora sam za taj stav kao fol ja nadrk a vi se lozite ah, frajer ja...puna politika takvih....ne znam sto je napravio karijeru na zenama...ni te slike videla nisam, nit su me zanimale...

naravno da nisi, bio je ostar ali i blag, skoro neprimetljiv ali red je bio red

Banovan je zbog toga sto je mene vredjao.
Licno mislim da je krajnje tragican tip no nije bitno.

- - - - - - - - - -

Meni je svejedno dal ce se vratiti ili ne.

Tenziša je lutka jedna medena :zaljubljena: lafčina i svoj..baš gotivan lik :)

- - - - - - - - - -

Lorde, sram da ti udje..tako finog "omladinca" si prijavio.:evil:..pa nije catch da se prijavljuje već da se nadmudri ili pobedi znanjem
sem ako nije neki bolesnik u pitanju...a Tenzi je ok lik:ok:

- - - - - - - - - -

Lorde, sram da ti udje..tako finog "omladinca" si prijavio...pa nije catch da se prijavljuje već da se nadmudri ili pobedi znanjem
ahahaa koji smor

- - - - - - - - - -

ajde bre lok trositi reci na druge i jos nedeljom pff

ih, smor..samo zato što je imao krasne provokacije i pokušavao da izvuče od drugih ono pravo u njima (borba protiv pretvaranja i umišljanja)

- - - - - - - - - -

Lorde, sram da ti udje..tako finog "omladinca" si prijavio.:evil:..pa nije catch da se prijavljuje već da se nadmudri ili pobedi znanjem
sem ako nije neki bolesnik u pitanju...a Tenzi je ok lik:ok:

Ovo ako nije tezak sarkazam ne znam sta je.
Ako on nije bolesnik onda nije niko na ovom forumu. Dobio C10 za vredjanje, a verovatno nisam morao ni da ga prijavljujem. Moderatorka se sigurno zgadila nad svim sto je pisao.

ih, smor..samo zato što je imao krasne provokacije i pokušavao da izvuče od drugih ono pravo u njima (borba protiv pretvaranja i umišljanja)
koje zablude,pretvarao se on pretnjama da nije ranjiv da vidis kako ga riba smota i izludi kevce ko mala pudlica na pp al rekoh previse ni o kome je besmisleno

koje zablude,pretvarao se on pretnjama da nije ranjiv da vidis kako ga riba smota i izludi kevce ko mala pudlica na pp al rekoh previse ni o kome je besmisleno

I posalje mi ko zna kako uvredljiv PP, a ja mu odgovorim kulirajuci ga, bez ijedne uvrede, i odmah zakljucava PP, pazi ti mozga.:roll::lol:
Ko da je neki tezak slabic i ne trpi ni sitnu zayebanciju.:roll:

Mlad lud moze da se shvati do ranih 20tih, a on ga zabode do 40!:roll:
Pa to mozda nije mlad-lud, moze da bude samo lud!

zar ne misliš da je to notorno kod svih muškića-kada nagaze "minu" ??? bez obzira na god. starosti ;)

I posalje mi ko zna kako uvredljiv PP, a ja mu odgovorim kulirajuci ga, bez ijedne uvrede, i odmah zakljucava PP, pazi ti mozga.:roll::lol:
Ko da je neki tezak slabic i ne trpi ni sitnu zayebanciju.:roll:

Mlad lud moze da se shvati do ranih 20tih, a on ga zabode do 40!:roll:
Pa to mozda nije mlad-lud, moze da bude samo lud!

hm...samo dokaz da smo svi puni kompleksa...pa se to leči najpre ovde na forumu...eh, Lorde..niko nije savršen :(

ne mislim,ovde od kad postoji forum pojavila su se 2 i po ''frajera'' koja se nisu mogla kontrolisati,ono gajbi udaraju pesnicama u vrata kad ih neko napusi sto im nisu blize da se obracunaju,pa kao aj ako imas muda da se vidimo,haha,curice male,sagledaj objektivno svakog pa reci ko je dosledan,da nema dokaza o tome kako ima vise lica,nema na tudjoj grbaci bodova nema to je smradovski

hm...samo dokaz da smo svi puni kompleksa...pa se to leči najpre ovde na forumu...eh, Lorde..niko nije savršen :(
Ne znam da li smo svi puni kompleksa, ali znam da vidim ko jeste no nebitno.
Ma ti ga gotivis, nije problem, sta me se tice. Verovatno ti se svidja kako izgleda, mada ne znam da li ga je neko upoznao u stvarnosti, a i Andjelko je kacio slike nekih manekena.:roll:
Ljudi koji dobro izgledaju su obicno zadovoljniji, a ovaj tip se ne razlikuje mnogo od besnog psa i to besni i zbog sitnice.
Pa lepo ima gde se to resava, Laza Lazarevic.:pop2:

Ne znam da li smo svi puni kompleksa, ali znam da vidim ko jeste no nebitno.
Ma ti ga gotivis, nije problem, sta me se tice. Verovatno ti se svidja kako izgleda, mada ne znam da li ga je neko upoznao u stvarnosti, a i Andjelko je kacio slike nekih manekena.:roll:
Ljudi koji dobro izgledaju su obicno zadovoljniji, a ovaj tip se ne razlikuje mnogo od besnog psa i to besni i zbog sitnice.
Pa lepo ima gde se to resava, Laza Lazarevic.:pop2:

dobro zboriš Lorde...puno je takvih ovde..oni koji leče frustracije-bez obzira na materijalni status..kažem, komplesa tona jedna..a takvi nisu za život u reali..samo zagadjuju i sramote pretke svojim stavom i postojanjem

Tenzi je privlačan čovek, "faca"..ali "kožno odelo" ne čini biće čovekom

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back