Srlesrle
Domaćin
- Poruka
- 4.966
Za ovo pitanje nemam pojma,ali znam da odgovor nije 12-7....Vec 20-16 za Samprasa! Toliko o tome ko je bio bokji igrac..Svi smo vise voleli Agasija ali realno,Pit je Pit 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Naziv Zlatni GS (Gold GS) se koristi kada teniser osvoji sva 4 Grand Slama u jednoj sezoni.
Kako su se upoznali Jelena Jankovic i Mladjan Janovic?
A sva 4 i OI od muskaraca niko!Naziv Zlatni GS (Gold GS) se koristi kada teniser osvoji sva 4 Grand Slama u jednoj sezoni.
Kako su se upoznali Jelena Jankovic i Mladjan Janovic?
evo opet pa pogadjajte...Hm...ovo ste brzo odgovorili...kad smo vec kod Monike Seles i Stefi Graf...evo malo tezeg:"Koliki je skor u medjusobnim susretima ove dve teniserke za vreme boravka Monike Seles na mestu broj 1"?

To je bilo pre uboda,...nisam se ni ja tada secao,bio sam dete,ali sam to skoro procitao u nekim teniskim novinama...

..pa reci nam.....kako ti ne dosadi cekanje
.bice da smo nezainteresovani..ili neznamo
..ovako samo kocis igru...reci nam i pusi da igra ide dalje![]()
Jos uvek nisam poceo da pusim![]()
Mislim da je igra zanimljivija kad odgovore ne mozes da nadjes na netu,vec da stvarno poznajes ''oblast''...
A odgovor je da Stefi Graf vodi u medjosobnim susretima sa 3:2 dok je Monika bila prva na svetu,a ukupno sa u karijeri Stefi vodi u susretima sa 10:5 protiv Monike...