Tениски квиз ~

Rod Lejver cini mi se od muskaraca, uzeo u jednoj sezoni sva 4,joooooooooj,mislim da je jos neko...Nisam siguran,aaaaa :( A sva 4 i OI od muskaraca niko!

Karijer GS je uzeo Andre Agasi,a da li je jos neko,ne znam,mislim da nije...U dublu je to ove gdoine ostvario Nestor,od aktivnih. Kod zena je to izvela Stefi Graf,uzela sva cetiri velika i OI,to je prava stvar,jedina koja je to ikada uspela ;)

Inace,za Moniku Seles,ne znam,93 godine cini mi se,inace gledao sam taj mec uzivo ;)

Naziv Zlatni GS (Gold GS) se koristi kada teniser osvoji sva 4 Grand Slama u jednoj sezoni.

Kako su se upoznali Jelena Jankovic i Mladjan Janovic?

..ispravka.. Golden Slam je 4 GS-a + OI u istoj sezoni , a ti pricas o Calendar Slamu.. to nemoj da mesas.

...nego nesto smo ostali nedoreceni o Samprasu...
Koje godine je odigrao svoj poslednji mec, koji je to bio turnir i protiv koga je igrao ?
Ajmo...

Poslednja izmena:
..pa reci nam.....kako ti ne dosadi cekanje :dontunderstand:
.bice da smo nezainteresovani..ili neznamo

..ovako samo kocis igru...reci nam i pusi da igra ide dalje :D

Jos uvek nisam poceo da pusim :rotf:

Mislim da je igra zanimljivija kad odgovore ne mozes da nadjes na netu,vec da stvarno poznajes ''oblast''...

A odgovor je da Stefi Graf vodi u medjosobnim susretima sa 3:2 dok je Monika bila prva na svetu,a ukupno sa u karijeri Stefi vodi u susretima sa 10:5 protiv Monike...

Back