Tenis

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
sport1_1.jpg

Znaci,obozavam ga...:D

Nadam se da ce Jeca napredovati sledece godine tj naredne sezone i da ce malo da se skrasi sa odlaskom na onolike turnire!!!! Naravno nadamo se i GS tituli :D, valjda ce joj pomoci i trener kojeg je nasla tek na kraju ove sezone i operacija (mada je izgledala sasvim oporavljena i ako su joj lekari savetovali da se ne bavi fizickim naporima neko vreme)

Pa ona sama je rekla da radi na servisu a sad ima i trenera koji ce joj pomoci, ali moras priznati da je ona daleko dogurala a da pritom cele sezone nije imala trenera

E STVARNO,BELGIJANKA JE ... BOZE SACUVAJ.SVAKA JOJ CAST.
A STO SE TICE JELENE....AKO BUDE NASTAVILA DA SE CHUDI SVAKOM SVOM LOSEM UDARCU,UMESTO DA GA ISPRAVI...LOSE JOJ SE PISE.
E LJUDI,DA LI STE GLEDALI ONO....NE ZNAM NI KAKO DA NAZOVEM...NAJJ??!!SVE VIDEH,ALI DA JE TAMO NESTO BILO NAJ,TO NISAM...NEKA JE BOG U POMOCI OVOJ NASOJ SRBIJI...

Moze da prica ko sta hoce,ali ova Belgijanka je sa svojih metar i trenutak bolja od svih napucanih riba koje drze reket.Ostale mogu da budu ribe,manekenke,modeli,ali Zastin ce biti najbolja igracica jos par godina sigurno.
A za JJ..Slazem se sa Nordicovim misljenjem.Ona da osvoji GS?Moze,isto kad i Janko Tipsarevic osvoji neki turnir a da nije neki trecerazredni Celendzer :D :D :D

e tu se druze varas!!! ja verujem u naseg Janka i mislim da ce vec u Australiji pokazati svoj raskosni talenat (dakle talenat,ne bezobrazluk) i nanizati Safina,Hjuita,Rafu i Fedju u 5 setova ;-)

e vala stvarno,kad ona Jankovic krene da se cudi ogromnim ocima i najvecim celom koje sam ikad video nabio bih joj lopticu u usta

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back