Tenis

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa nije bas tako ljudi..Treba doci do tog prvog mesta! Uostalom,Roze je imao Rodika u cetvrtfinalu,nije bas za bacanje,u polufinalu Davidenka(koji doduse ima kompleks Federera)...

EJ DA LI NEKO ZNA KAD KO IGRA U ARENI????? IMAM KARTE A NE ZNAM KO KAD IGRA,POMAAAAAAAAAGAAAAAAAAAAAAATEEEEEEEEEEEE :D :D :D

pomozi ti meni, ja nemam ni karte :)
a ja sam bas hteo da kazem kako se slazem da roze uvek ima srece sa zrebom (imajuci u vidu da kao 1. igrac sveta u startu ima prednost)- i da je dobar dokaz za to ovaj poslednji turnir na kojem je imao ubedljivo najmanje srece (a to bi noletu bio, iako je 3. na svetu, npr. standardni zreb- mozda bi se i obradovao sto ne mora, kao mnogo puta do sada, da od starta igra sa sampionima)... mada, ko zna zasto je to dobro. sutra kada se uloge obrnu, videcemo kako ce ko to da podnese :)

Ne zezam,vrlo sam ozbiljan.Vest je proverena,cak su i trenirali nesto malo-naravno,zatvoreno za javnost.Bice mec u Kuala Lumpuru valjda,nocni neki turnir,u novembru..A u maru igraju u Nju jorku i valjda jos 2 puta posle,ali ne znaju se datumi.
Bas ce biti veselo gledati te meceve....Ipak,nije to Sampras od pre deset godina..Ali bice mi drago opet ga videti da opici neki as :D :D :D

Evo jedna pesma za Noleta, obrada Balaseviceve pesme Olelole:)

http://www.musicuploader.org/new/xs...9011546ec733b07632.wma&autoplay=true"><param

OLE NOLE

Ole Nole, turnir vec traje devet dana
Znamo ti igru u detalje,
Uvek nam stižeš od finala
Ajmo hrabro dalje,
Ole Nole, Srbija veruje u tebe
Navija ostaće bez glasa
zna da ćeš dati sve od sebe
ostalim nema spasa
Nole, ti možeš publiku zapaliti
Drugima potopi lađe
Podići trofej i slaviti
Nema nam ništa slađe
Nole, tvoja igra svet pomera
Drugima predviđam sušu
Ma dobij ponovo Rodžera
za moju dušu.

Nole, bićeš ti najbolji na svetu
Ma tako malo još ti treba
igrom već osvajaš planetu
Čak te De Niro gleda
Ole Nole, mnogi to stvarno dobro rade
Al ti si najbolji i tačka
Noćas im sruši baš sve nade
I mirna Bačka
Nole, velemajstor si poput Karpova
Svi bi da su ti u koži
Ma nije slučajno Šarapova
U tvojoj loži
Drugima predviđam sušu
Ma dobij ponovo Rodžera
za moju dušu, ajde

Ole Nole, cakli se trofej ko medaljon
I tebe čeka, boljeg nema
Na trgu ponosni bataljon
Srbija doček sprema
Ole Nole, znamo mi dobro, bićeš prvak
I ako borba bude teška
Pa makar rekli da si Hrvat
O, Bože, baš koješta.
Nole, sredi sve ove iz Španije
Ferera, Moju i Nadala
Možda su bili bolji ranije,
Al više neće vala
Drugima predviđam sušu
Ma dobij još jednom Rodžera
za moju dušu

Ole Nole, ti možeš publiku zapaliti
nek ti se zastava nađe
Podići trofej i slaviti
Nema nam ništa slađe
Drugima predviđam sušu
Ma dobij ponovo Rodžera
za moju dušu
Nole, sredi sve ove iz Španije
Ferera, Moju i Nadala
Možda su bili bolji ranije,
Al više neće vala
Nole, bura u srcu sve pomera
Drugima predviđam sušu
Ma razbij jednom tog Rodžera
za moju srpsku dušu
Nole moj

Koliko sam ja razumeo za Dejvis kup,drugi dan igraju u dublu Nole i Zimonjic a treci Nole i Hjuit..Logicno,onda Tipsa igra prvi dan.Bice veselo.
Za Samprasa....Vidis,bilo bi veselo videti Noleta protiv Pita.Svaka cast Samprasu,ali mislim da bi ga Nole odvalio.Mator je cika Sampras ;) A ako ne bi,onda bi trebao da ostavi reket :D

Ih pa ova se informacija moze naci svuda...I na bilbordima...A i pisao sam ovde,samo je trebalo pogledati.Ali hajde - pocinje u 13h sad u petak,mislim da je prvi mec Tipsa protiv ne znam koga...Onda u subotu Zimonjic i Nole,pa u nedelju Nole i Hjuit. Eto....

Jbg, ostade mi viska karata za Davis cup. Imam jedan komplet za sve dane i jos 4 karte za petak (upale mi glupe obaveze pa necu moci da idem). Ako nekog zanima nek mi se javi na pm, prodajem ovaj komplet za 800 (koliko je i kostao), a ove cetiri karte po 300 (kostale 320). Sve 4 su za severnu tribinu (mesta su jedno do drugog) kao i komplet.

Srlesrle:
Ih pa ova se informacija moze naci svuda...I na bilbordima...A i pisao sam ovde,samo je trebalo pogledati.Ali hajde - pocinje u 13h sad u petak,mislim da je prvi mec Tipsa protiv ne znam koga...Onda u subotu Zimonjic i Nole,pa u nedelju Nole i Hjuit. Eto....

Hvala! by the way...u mom selu nema bilborda :lol:

A pa izvini onda,nsia znao :D :D :D eto,sad imas podatk ko i kada igra... E ljudi jel ste culi vest da slajak koju postavljaju ne moze da s estvrdne?Nasi treniraju na terenu koji je polu-blatnjav!!!! A inace koliko znam Hjuit i ekipa treniraju kod Djukica na Bezaniji-gde inace i ja igram :D :D :D Doduse na betonu ali aj sad..:D

Hehehee.. Evo za one koji nisu culi / videli... (sa Noletovog sajta)

"Rodžer Federer, Rafael Nadal i Novak Djoković biće ovekovečeni kao ratnici terakote. Skulpture u prirodnoj veličini prva tri tenisera sveta biće deo kolekcije od osam figura, koje će biti specijalno napravljene za Masters u Šangaju...." :D

Prvo igra Nole pa Tipsa i Hjuit sutra...Bice veselo,narocito na juznoj tribini-gde cu biti ja.U Subotu Zimonjic i mozda Nole,a u nedelju vec ne znam kako ide raspored...Verovatno ce opet prvo da igra Tipsa,pa Nole i Hjuit.

Nesto se Hjuit zali na povredu...Kakav kralj,okliznuo se na sljaku :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back