Tenis

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Auuu... što je lepa ova Ana, a tek što igra ovaj tenis... auuuu... :lol:

Svaka joj čast na odličnom meču protiv Kuznjecove i na osvojenom turniru u Berlinu. :-D

ANA ANA ANA ANA ANA :)

polarnimeda:
Evo zvanicne tabele:
p250B.gif

Jel znate sta su organizatori Noletu napravili... Ne znam zasto im je stalo da ga osakate :(
Nole u 11h igra svoj mec 2. kola, a u 16h mec 3. kola (ako prodje 2. kolo naravno)!!!!
Pa on kada zavrsi 1. mec ima jedva 2h da se malo sredi pre nego sto opet treba da zapne...
ovaj potez je tako jadan da ja ne mogu da verujem...
Jos su ga bacili na neki budjavi teren, pa nece biti ni prenosa prvog meca... A mozda ni drugog, ako ga i bude!
A drago mi je bas za Jecu... Igrala je TOTALNO smoreno, i opet pobedila bez problema.... Ne moze valjda da se motivise posle onoga sa Enan, a i problem je kada ti je protivnik znatno slabiji a dupe bi dao da ti, kao nekome iz top 10, skine skalp!

Rekli su da ce drugi mec Nole igrati oko 6, 7 i najverovatnije nece biti prenosa ni drugog meca. Benetoa je dobio u 2 seta, relativno lako pa se valjda nije puno umorio za mec sa Nieminenom

bravo za noleta :)
valjda ce imati snage. znam da su na istom, ali mislim da oni koji igraju protiv Noleta imaju vece sanse da pobede ako se igra u 3 seta, tj duze. bar igra protiv nekoga ko nije ni u top 20... mada oni umeju da budu baaas zayeba*i...

Auh... Mislim da NISAM gledao tezi mec za Noleta. onaj finac je BAS bio uporan, i pogadjao je prilicno dobro! Osvojio je ukupno cak 10ak poena vise od Noleta... Ali, Nole je... ne znam.... Cudo koje me uvek ponovo zacudi!

Bravo za Noleta danas sam gledao snimak meca i igrao je...dobro!Uostalom,nista vise se i nije moglo ocekivati posto je igrao dva meca u danu,svaka mu cast.Onaj Finac je pogadjao odlicno.Smesno mi je bilo kad je Nole hteo da baci reket,pa se predomislio,da bi ga u sledecem momentu bas odvalio o teren :D :D :D
Sad igra sa Mojom,jel tako?Ja mislim da to nece biti lak mec,Moja je ranije bio car upravo na sljaci-kao i svi Spanci,ali mislim da ako se odmori od ovog danas,da ga dobija u dva seta.

nole je imao set loptu u prvom setu i nije je iskoristio... tu sam mislio da je kraj... ali mu je opet 1 jedini poen falio u 3 setu da izjednaci na 6:6 i u tajbrejku verovatno vrati Moji milo za drago....
ali mozda je ovako i bolje- samo sam se plasio da se ne povredi jer se previse stvarno forsirao ovih dana....
preokret u 3. setu je bio neverovatan... zamalo potpun... mali odmor, pa na osvajanje RG-a! bicu optimista- verujem da ce nole da ga uzme!

Mozda je bolje za njega da se odmori do Rolan Garosa danas se po njemu videlo da je iscrpljen , a povreda u ovom trenutku mu bas ne bi trebala
Jelena sutra u polufinalu protiv Snider, cini mi se protiv nje ima mnogo vece sanse nego protiv Serene

carolina 212:
Mozda je bolje za njega da se odmori do Rolan Garosa danas se po njemu videlo da je iscrpljen , a povreda u ovom trenutku mu bas ne bi trebala
Jelena sutra u polufinalu protiv Snider, cini mi se protiv nje ima mnogo vece sanse nego protiv Serene
ja sam siguran da ce jeci biti lakse protiv snider-ove...
serena bi je UBILA sa riternom, pogotovo sto jeca bas i nema neki servis (to je jedina njena slabija strana)...

Cao ljudi,

Imam jedno pitanje za vas. Dali neko moze da mi preporuci dobrog lekara za povrede lakta? Znam da je to cesta povreda u tenisu a ja sam povredio lakat(iako ne igram tenis) pa mi treba strucna pomoc.

Hvala.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back