cmoka80
Zainteresovan član
- Poruka
- 464
I jesi li isla? Kakvi su utisci?
A jesi li ti išao, kakvi su utisci?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I jesi li isla? Kakvi su utisci?
Evo me! Bilo je divno! Odakle da ponem nemam pojma, ali pitajte sta vas zanima.
Renta car nismo uzeli, ali ljudi iz hotela sa kojima smo se zdruzili jesu. 90 eur tri dana, 170 za 7 - ako se dobro secam. A i momak na recepciji nam je dao ponudu koja je najbolja od pouzdanih renta car agencija, cena je bas tako nesto- dodje super ako sleces na severni aerodrom, a smestaj je na juznom ili sl, ali napominjem svima koji planiraju renta car da su putevi poprilicno iskomplikovani, mnooogo je kruznih tokova i nelogicnih iskljucenja i ukljucenja u odnosu na magistralne puteve. Nasi saputnici su poprilicno zivaca izgubili i dosta energije i vremena potrosili da se snadju.
Taksi je jeftin, a postoji mnogo povoljnih ponuda lokalnih izleta sa vodicima na svakom cosku na plazama, pa je pitanje da li uzimati auto ili ne.
Ulaznice za Jungle Park-Aqua Park i Siam Park-Loro Park se prodaju u paketu kao vezane i onda su dosta povoljnije, a mi ih nismo ranije porucili preko neta, iako smo informativno gledali. Ako ih ne uzmete preko neta moj savet je da ih platite preko ovlascenih agencija (bukvalno ih ima na svakom cosku) koje prodaju karte za sve parkove, vrtove i sl. i organizuju fakultativne izlete, jer su tamo jeftinije nego na blagajnama samih parkova.
Eto, pitajte jos nesto, mada mi se cini da najdetaljnije informacije mozete cuti od MOAJRE![]()
Isao.A jesi li ti išao, kakvi su utisci?![]()
Isao.
Ali sam lenj da sednem i skuckam utiske i postavim slike. A i ne zanimaju me komentari dezurnih sveznalica.
Ma utisci su sjajni. Proveo sam 4 nedelje na tempreraturi od 26 do 31C i vratio se na +1C. Nikako da se aklimatizujem. Samo da ih smanjim i nakacicu nekoliko fotki iz tog raja.
Ijaooo......kad Jelena napise ovom svojom zelenom farbom nesto , nadero si decko![]()
Otkazuj sve i pisi ( mada je obecao)
Potpuno razumem tvoju lenjost , ali ako sam se ja nakanila da kacim slike na kilometarsko jedrenje , budi pravi forumas, pa podeli sa nama malo ( cuj malo , punoooo
)slikica
![]()
isao bih ovoga leta sa suprugom pa me zanima koliko bi nam novca bilo potrebno za desetodnevni aranzman sa prevozom,smestajem i ostalim troskovima
da znam koliko dugo da se pripremam![]()