Dragissa
Primećen član
- Poruka
- 930
Planiram za mesec - dva na Tenerife u goste kod prijatelja. Nekom low cost kompanijom. Imate li iskustva? Kakvi su utisci sa Tenerifa?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Planiram za mesec - dva na Tenerife u goste kod prijatelja. Nekom low cost kompanijom. Imate li iskustva? Kakvi su utisci sa Tenerifa?
Do jaja su. A posto ides u goste kod prijatelja nema potrebe ni da se nesto pripremas posto imas tamo ko ce da te vodi u obilazak.
Ma super MAMINI! Ja ne znam još tačan datum polaska (kraj maja ili početak juna) dok ne pozavršavam ovde nešto jer planiram tamo i da ostanem ako mi se svidi za život.
Za vas kao turiste ima svega da se vidi i biće vam malo 7 dana. Baš puno sam na Skp sa prijateljima i obavezno preporučuju da posetite loro park. Ponešto od toga ima i na YT. Cene su slične našim (ako ne i jeftinije). naravno, ako želite da se bahatite vrlo lako će te moći i toPripazite samo na stvari u hotelu. Inače, na plaži vam stvari mogu komotno i prenoćiti. Kremice i ulja obavezno.
Kako god, rešili ste i sad samo osmeh...jedan je život
"dobar vetar i puna jedra"...uživajte!
Ej ovog leta idem na Tenerife krajem jula sa drustvom. Karte smo kupili jos u aprilu i sve sa smestajem cena je oko 380 eur. Presedamo u Madridu tj ostajemo tu 2 dana...
Nego mene interesuju izleti, vulkan, park i ostale aktivnosti tipa brodic, ronjenje, gde to da nadjem I naravno kolike su cene? Da li je neko iznajmio kola, kolika je cena?
Dalje, cene lezaljki, hrana po restoranima..
Ako imate ove info pls podelite