Temperatura racunara?

Pa od 20db nisu bas "silent"!To je ono o cemu ja pricam na ovom pdf-u sve vreme a G-din Iwan i "jos neki" me demantuju...platis brate skupo ali ti i traje a i kvalitet imas!
Evo recimo ovaj mozes da "svrstas" u silent: http://www.itsvet.com/proizvod/noctua-nfs12800/comp_comp_cooler/338/427

u ovome se slazemo, ali do odredjene granice..:)
8 db je bas tiho, po meni je do 15 ok..
sad opet, ja sam uzeo osmicu slient mislim da je oko 20 db, nebitno, em sto sam je platio oko 350 kinti, em sto je stvarno tiha, em sto imas radni vek od 3 godine bez prestanka, i stvarno rade toliko..provereno..:)

Poslednja izmena:
u ovome se slazemo, ali do odredjene granice..:)
8 db je bas tiho, po meni je do 15 ok..
sad opet, ja sam uzeo osmicu slient mislim da je oko 20 db, nebitno, em sto sam je platio oko 350 kinti, em sto je stvarno tiha, em sto imas radni vek od 3 godine bez prestanka, i stvarno rade toliko..provereno..:)
Pa pazi sad brate...ako imas u pc 3-4 ventilatora(mislim i sa CPU kulerom) a oni imaju po 15 db....?????Znas sta sam hteo da kazem?

Da li je ovo normalno?

Maticna: oko 37c
CPU: 42c
CPU diode:38
GPU diode:45
Hard:38
Cpu fan:1.1-1.5
Cpu core:1.4

Ovo je kad je idle,odnosno radi torrent,firefox i antivirus..
Maticna je msi k9n neo f,sempron 2800+,graficka je sapphire 3650 hd..Napajanje ne znam.
Sad znam da ovo nije strasno,mozda maticna malo vise,ali imam drugi problem,"ovo"(kako god se zove) se greje nenormalno i to mene u sustini muci! Znaci vrelo je na dodir,a i oko njega.. A graficka je tik iznad njega. I kako da ga ohladim..?
Slika je malo starija,neke stvari su zamenjene,ali ovo je isto.. :)

1z3cwv5.jpg

Hvala.

Temperature su odlicne za taj racunar!

Back