Temperatura posle vadljenje zuba

ForestGreen

Veoma poznat
Poruka
10.853
Pozdrav ljudi. Juce sam izvadio 2 zuba, oko 11 sati. Nakon toga sam uvideo da mi je sve losije i losije. Kada sam izmerio temperaturu bila je oko 38.9 a to je bilo nakon uzimanja Panadol ekstra leka, mozda je bila temperatura i 40.
Zbog cega se sve to desilo?
Sad sam kao nov ali ipak, zasto se sve to desilo? I pre sam vadio zub pa mi nije nista bilo.

Ako si imao "jednostavno" vadjenje i bez nekih izrazenih komplikacija (krvarenja, otoka i sl.) i ako nema nekih drugih razloga,jeste malo neuobicajeno. Postoji mogucnost,mada manje verovatno, da se radi o psiholoskoj reakciji na intervenciju. Ako primetis i minimalne promena obavezno se obrati stomatologu koji ti je vrsio vadjenje.
P.S.
I molim te da vise nikad ne dodjes u situaciju da vadis zube!!!!!

Ako si imao "jednostavno" vadjenje i bez nekih izrazenih komplikacija (krvarenja, otoka i sl.) i ako nema nekih drugih razloga,jeste malo neuobicajeno. Postoji mogucnost,mada manje verovatno, da se radi o psiholoskoj reakciji na intervenciju. Ako primetis i minimalne promena obavezno se obrati stomatologu koji ti je vrsio vadjenje.
P.S.
I molim te da vise nikad ne dodjes u situaciju da vadis zube!!!!!

Imao sam obilno krvarenje u pocetku, tokom dana sve manje i manje i danas ujutru veoma malo. Oporavlja se rana. Ne verujem da je psiholoska reakcija jer kad mi izvadio prvi zub samo sam rekao, OPA ODE :) Nasmejao sam zubara.
Inace, vadio sam u bolnici kod cuvenog zubara gde vadjenje zuba ne boli. Ali bukvalno. Samo mislim da je malo preterao sa anestezijom, imao sam osecaj kao da mi usla cela igla u vilicu.
Za sad nemam za vadjenje ali imam za usadjenje, uradicu implatante ili mostove. Moram. I pored veoma detaljne higijene meni zubi nekako stradaju. Ne znam zbog cega. Ali tako je.

Imao sam obilno krvarenje u pocetku, tokom dana sve manje i manje i danas ujutru veoma malo. Oporavlja se rana. Ne verujem da je psiholoska reakcija jer kad mi izvadio prvi zub samo sam rekao, OPA ODE :) Nasmejao sam zubara.
Inace, vadio sam u bolnici kod cuvenog zubara gde vadjenje zuba ne boli. Ali bukvalno. Samo mislim da je malo preterao sa anestezijom, imao sam osecaj kao da mi usla cela igla u vilicu.
Za sad nemam za vadjenje ali imam za usadjenje, uradicu implatante ili mostove. Moram. I pored veoma detaljne higijene meni zubi nekako stradaju. Ne znam zbog cega. Ali tako je.

To za anesteziju ima vise veze sa tehnikom davanja anestezije,a posledice losije tehnike nisu bas vezane za visoku temperaturu.
Detaljna higijena nazalost ne zanci i pravilna higijena, to stvara probleme u 99% slucajeva.Posavetuj se sa stomatologom (koji ima stav o vaznosti preventive) o pravilnoj tehnici pranja zuba,o upotrebi zubnog konca,o koriscenju sredstava za kucnu brigu o zdravlju usta i zuba,o nacinu ishrane,o redovnim kontrolama,sve ostalo je manje vazno.:bye:

Back