Isus33
Domaćin
- Poruka
- 3.473
he, he... al da ostave onu pecenjaru 'bjelo janje' na ulazu, da vozaci mogu da se okrepe.
Da, kada god ulazim u Backi Jarak u oci me bode ono nepostojece I izmedju B i J. :x
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
he, he... al da ostave onu pecenjaru 'bjelo janje' na ulazu, da vozaci mogu da se okrepe.

valjda.... 
... što se lepo vidi i po avataru ...malkice da osvezim temmu...i ja sam iz temerina

Treba mi 10-15 minuta kolima do ulaska u Bački Jarak i još 15-20 do centra Temerina (Dom Zdravlja, ako neko zna...) :Stemerin grad?Solidan je Temerin. Preporučujem cugu u Faustu. Odma' je u centru... Mirna, sedeća varijanta... Bazen leti... Magyarice...Vojni otpad. Temerinska pijaca četvrtkom (dugo nisam bio, nek temerinci potvrde poslednje... ) Jedino ne volim što je dugačak...
Treba mi 10-15 minuta kolima do ulaska u Bački Jarak i još 15-20 do centra Temerina (Dom Zdravlja, ako neko zna...) :S
p.s. nije selo, ima status grada kao i Bački Jarak. Sirig je selo...

jak razlog...Temerin cu zauvek mrzeti jer sam se tu rastao sa bivsom!

Temerin cu zauvek mrzeti jer sam se tu rastao sa bivsom!
Ćuti i nemoj se smejati, ako ne znaš detalje ...jak razlog...![]()

pa to nije razlog da mrzis jedno mesto.kao da je sam Temerin kriv sto se on rastao sa bivsom.Ćuti i nemoj se smejati, ako ne znaš detalje ...![]()
Kako nije ?!?pa to nije razlog da mrzis jedno mesto.kao da je sam Temerin kriv sto se on rastao sa bivsom.

temerin grad?![]()
![]()
jarak grad?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Aj kao Temerin i jos mogu da razumem kako je dobio taj status,ali brate Jarak!!!Kontam da si nesto pobrkao.Ja ti samo kažem... Imaju statuse grada... To što su u duši ostale selendre- njihov problem.
temerin grad?![]()
![]()
jarak grad?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

BaTe znam sta pricam.Izes sto je ulica dugacka.To je isto kao tvrditi da neko ko ima veliku glavu ima veliki koeficijent inteligencije.Znas li ti koliku oni ulicu imaju kad se udruze?![]()