TEMERIN

Opstina Temerin ima (zaokruzimo) 30.000 stanovnika. Cine je naseljena mesta Temerin, Sirig i Backi Jarak. Ko je pored koga, o tome bi se moglo divaniti...:)
Istina je da mnogi pre znaju gde je Backi Jarak, nego gde je Temerin.. Sirig, izgleda, nije u igri...
Takodje, mnogi imaju asocijaciju na "Bebu" kad se spomene Temerin.... a to i nije najlepse sto bi se moglo zapamtiti..
Nema nekog obilja dogadjaja i znamenitosti, al ipak... ima bazene sa lekovitom vodom (nedovoljno iskoriscen resurs), ima Pasuljijadu, Jegricku, sajam Vina, stari park sa kastelom, vasar o kome peva Bane Krstic....
ima mnoooogo ljudi koji pulsiraju.... pa tako, kad uporedim neka druga vojvodjanska mesta slicne velicne sa Temerinom, ispada da je Temerin nevidjeno ziv!!!
sto je dobro.... :) valjda.... :)

Devojke ako ne možete da pronadjete normalne momke u Temerinu ima puno zgodnih momaka. :cmok: Moj dragi je iz Temerina. Za Jaračane ne garantujem. Oni su malo... kako bih rekla...čudni.

Solidan je Temerin. Preporučujem cugu u Faustu. Odma' je u centru... Mirna, sedeća varijanta... Bazen leti... Magyarice... ;) Vojni otpad. Temerinska pijaca četvrtkom (dugo nisam bio, nek temerinci potvrde poslednje... ) Jedino ne volim što je dugačak... :lol: Treba mi 10-15 minuta kolima do ulaska u Bački Jarak i još 15-20 do centra Temerina (Dom Zdravlja, ako neko zna...) :S
p.s. nije selo, ima status grada kao i Bački Jarak. Sirig je selo...

Solidan je Temerin. Preporučujem cugu u Faustu. Odma' je u centru... Mirna, sedeća varijanta... Bazen leti... Magyarice... ;) Vojni otpad. Temerinska pijaca četvrtkom (dugo nisam bio, nek temerinci potvrde poslednje... ) Jedino ne volim što je dugačak... :lol: Treba mi 10-15 minuta kolima do ulaska u Bački Jarak i još 15-20 do centra Temerina (Dom Zdravlja, ako neko zna...) :S
p.s. nije selo, ima status grada kao i Bački Jarak. Sirig je selo...
temerin grad? :hahaha: :hahaha: :hahaha:
jarak grad? :hahaha: :hahaha: :hahaha: :rotf: :rotf: :rotf: :rotf: :rotf: :rotf: :rotf:

pa to nije razlog da mrzis jedno mesto.kao da je sam Temerin kriv sto se on rastao sa bivsom.
Kako nije ?!? :eek:
Taj demonski Temerin prosto odiše pozivom na sex, drogu & alkohol ( a o nadaleko čuvenim, razvratnim i perverznim temerinskim švalerima da i ne govorim ! ), pa kako se ona, jadna, mogla svemu tome odupreti ?!? :lol:

Back