Teme i ljudi na politika pod forumu

Moderatot!!!! Javi se.
Ajde molim te spakuj ovog fundamentalnog muslimana abu..., kako već, i ovog našeg radikalnog Glasa Sau... na neko drugo mesto, mislim odvoj ih od ostatka civilizacije, nek razmene email-ove pa nek se dopisuju. Vremenom ce se sigurno zavoleti pošto su isti, a ostatku sveta će život proticati u harmoniji. Stvarno ako se nastavi ovako ovaj forum će postati mesto za prepucavanje dva ovakva lika...

Glas Sauronov:
Placenice, da li sam te dirao :?:

Ne lično i ništa lično, naravno. Ali ovo što radite ti i ovaj abu... je isto i nebulozno. Forum je mesto gde bi trebala da se razmenjuju mišljenja o različitim temama. Vi ste ovde došli da ispričate šta imate, i toliko. Diskusiju zamenjujete vašim učenjima, uglavnom copy/paste, i to ne u svrhu argumentacije na određenu temu.
Ono što ne čudi je da su stavovi takvih ljudi radikalni...

Ne vidim sličnost izmedju Saurona i Turčina.Sauron voli politiku i istoriju ,svoj stav iskazuje u širokoj lepezi tema,dok je Turčinu samo jedno u glavi-provokacija(postoji li jedan njegov komentar da nije na temu Srbi-Turci).Ne želim da podilazim Sauronu,ne izjašnjavam se da li se slažem s njegovim stavovima,samo mi je zasmetalo pominjanje u istom kontekstu njega i Turčina.

strani placenik:
Glas Sauronov:

Ne lično i ništa lično, naravno. Ali ovo što radite ti i ovaj abu... je isto i nebulozno. Forum je mesto gde bi trebala da se razmenjuju mišljenja o različitim temama. Vi ste ovde došli da ispričate šta imate, i toliko. Diskusiju zamenjujete vašim učenjima, uglavnom copy/paste, i to ne u svrhu argumentacije na određenu temu.
ne vidim razloga da se izjednaci sauron sa ovim abu/dabu/lom,prvo, ne primecujem da je sauron radikalan,drugo, ne primecujem da sauron ne razmenjuje misljenje sa drugima,

Milojko Vasic:
Kazanova:
Dakle Milojko, tvoje misljenje nije tvoje ...
Zar to nije glupo, Milojko?
Ti mora da si najsrecniji covek na svetu,jer takvo bogatstvo u tvojoj glavi ne srece se svaki dan.Pricas
nekom da formira svoje misljenje na osnovu medija,koje oni namecu,a sta sada ti radis?Neki "patriotski"mediji kazu da su Srbi u Srebrenici
pobijeni i to je Tvoje misljenje,a ne zakljucak koji su oni nametnuli.Ako nemas zdrastvenu knjizicu javi se da ti ja dam moju,preko ti je neophodno lecenje!!![/i][/b]

PETOKOLONAS:
Milojko Vasic:
Kazanova:
Dakle Milojko, tvoje misljenje nije tvoje ...
Zar to nije glupo, Milojko?
Ti mora da si najsrecniji covek na svetu,jer takvo bogatstvo u tvojoj glavi ne srece se svaki dan.Pricas
nekom da formira svoje misljenje na osnovu medija,koje oni namecu,a sta sada ti radis?Neki "patriotski"mediji kazu da su Srbi u Srebrenici
pobijeni i to je Tvoje misljenje,a ne zakljucak koji su oni nametnuli.Ako nemas zdrastvenu knjizicu javi se da ti ja dam moju,preko ti je neophodno lecenje!!![/i][/b]

Gospon Horvat, pa vi ste bas vickasti!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

strani placenik:
Glas Sauronov:

Mislim da shvatam sta hoces da kazes.
Zameras mi sto sam BIO isuvise aktivan. Ja jesam stavljao po dva topica na dan, sto za neke druge forume uopste nije mnogo. Onda bi ja mogao reci sto drugi ne postuju vise...
Ali dobro, mogao si vec da vidis da sam smanjio dozivljaj. Razjasnio sam sta sam imao da kazem i sada vec manje postavljam druge teme, a ubuduce ce to biti samo kad imam da kazem nesto sustinski novo. Ipak ja sam jedan, i logicnije je da se ja prilagodim ritmu drugih.

lokateli:
Ne vidim sličnost izmedju Saurona i Turčina.Sauron voli politiku i istoriju ,svoj stav iskazuje u širokoj lepezi tema,dok je Turčinu samo jedno u glavi-provokacija(postoji li jedan njegov komentar da nije na temu Srbi-Turci).Ne želim da podilazim Sauronu,ne izjašnjavam se da li se slažem s njegovim stavovima,samo mi je zasmetalo pominjanje u istom kontekstu njega i Turčina.

Potpuno se slažem sa tobom! Abdurrahhman je izgleda sa zadatkom poslat na ovaj Forum sa ciljem da vrijeđa sve što je srpsko, pravoslavno i hrišćansko! To je radio i na Forumu Religija, radi i sada....I što je najčudnije, izgleda da za to svoj rad ima prećutnu saglasnost administratora Krstarice! :shock:

vecavestica:
Abdurrahman:
Neki stavljali pocinjeni zlocine, genocid, masakr itd u Srebrenicu, pod "masakr" u Srebrenici...

Dusevni bolesnik!

Cak ne vjeruje ni svojoj vladi koju je izabrao, koja je ista - priznala da se je desio genocid, zlocin i masakr nad najmanje 7 800 civila, bosnjacke nacionalnosti.
Abdu... sto malo ne odmoris???
postuj malo u Bosni a nas ostavi na miru.
ti si najpametniji,ti sve znas a ovi ljudi ovde pali sa kruske i bez tebe ne mogu da zive.
SMARAS BRE COVECE...
:roll: Chasing him,once were in bed with!
Bosina Serbs chritians includind Muslims Serbs,for centuries live thogether in that region,until the West invented terrorism,then send them there,against Serbs to test their srenght where many Serb,Muslim Serbs,and Croatian by their hands died while West was blaming Srbs for such atricity.
If Bosnian Muslim think that Amerika was there to help them they ore wrong,they bom Serbs,to help holiwarrior.
After that war was over,45 thusene holiwarriors moved out from Bosnia,some of them lended in Kosovo,some in othere country like Afghanistan.
Serbs and Muslims should know that they are chsing Osama Bin Laden not to catch him but chasing him to subdue entire world!!!

vzeoy7y9:
vecavestica:
Abdurrahman:
Neki stavljali pocinjeni zlocine, genocid, masakr itd u Srebrenicu, pod "masakr" u Srebrenici...

Dusevni bolesnik!

Cak ne vjeruje ni svojoj vladi koju je izabrao, koja je ista - priznala da se je desio genocid, zlocin i masakr nad najmanje 7 800 civila, bosnjacke nacionalnosti.
Abdu... sto malo ne odmoris???
postuj malo u Bosni a nas ostavi na miru.
ti si najpametniji,ti sve znas a ovi ljudi ovde pali sa kruske i bez tebe ne mogu da zive.
SMARAS BRE COVECE...
:roll: Chasing him,once were in bed with!
Bosina Serbs chritians includind Muslims Serbs,for centuries live thogether in that region,until the West invented terrorism,then send them there,against Serbs to test their srenght where many Serb,Muslim Serbs,and Croatian by their hands died while West was blaming Srbs for such atricity.
If Bosnian Muslim think that Amerika was there to help them they ore wrong,they bomb Serbs,to help holiwarrior for their national interest.
After that war was over,45 thusene holiwarriors moved out from Bosnia,some of them lended in Kosovo,some in othere country like Afghanistan.
Serbs and Muslims should know that they are chsing Osama Bin Laden not to catch him but chasing him to subdue entire world!!!

Glas Sauronov:
Mislim da shvatam sta hoces da kazes.
Zameras mi sto sam BIO isuvise aktivan. Ja jesam stavljao po dva topica na dan, sto za neke druge forume uopste nije mnogo. Onda bi ja mogao reci sto drugi ne postuju vise...
Ali dobro, mogao si vec da vidis da sam smanjio dozivljaj. Razjasnio sam sta sam imao da kazem i sada vec manje postavljam druge teme, a ubuduce ce to biti samo kad imam da kazem nesto sustinski novo. Ipak ja sam jedan, i logicnije je da se ja prilagodim ritmu drugih.

Sviđa mi se ova tolerancija. Kamo sreće da je u Srbiji ima više. Budi nadu... Pozdrav

A ja sam bas suprotnog misljenja i ne shvatam Saurona kako olako moze da padne pod tudjim uticajem? Nekom se ne svidja, ako je Sauron ili bilo ko drugi, cesto na ovom forumu i sada bi trebao da pita nekoga, koliko treba da bude zastupljen, da bi mu taj odredjivao da li ce biti ili ne.

Ovo nije stvar tolerancije, cesto ucestvovanje, vec...

Saurone, eto ja volim da se ti lepo odjavis i da te vise nema ovde. Budi tolerantan, demokrata, savremen... nemoj da si tako prost i da ucestvujes na forumu politika ili uopste, smetas mi brate!

moj komentar se odnosio na razmenu misljenja i sauron je dokazao da sam bila u pravu, dakle, on razmenjuje misljenja, sto se demokraticnosti tice, ovde je na ceni varijanta tipa: cuti bre kada ne mislis isto kao i ja i ja naravno nisam za to, dakle, saurone, samo ti pisi, svi te volimo :lol:

analiticar:
Potpuno se slažem sa tobom! Abdurrahhman je izgleda sa zadatkom poslat na ovaj Forum sa ciljem da vrijeđa sve što je srpsko, pravoslavno i hrišćansko! To je radio i na Forumu Religija, radi i sada....I što je najčudnije, izgleda da za to svoj rad ima prećutnu saglasnost administratora Krstarice! :shock:

Postovani,

molim Vas da se udaljite sto dalje od foruma 'Politika'.

Pozdrav

strani placenik:
Ko su ljudi koji ovde započinju deset tema dnevno, sve ovo pretvaraju u copu-paste i chat? Uz sve to, njihovu argumentaciju smo čuli hiljadu puta i svaka tema se u suštini svede na isto. Patriote i demokrate. Da li ovih nekoliko likova ima ikakvo drugo zanimanje osim da svoju genijalnost deli sa ostalima? Daj ljudi iskulirajte malo da bi sve ovo imalo smisla!
DA BI SVE OVO IMALO SMISLA.Idi na Ruskom forumu,..pa ces videti kako se forun koristi.
Ako nije smisla traziti razlog 1943 Jaltanse Zavera protiv Yuznoslavensku drzavu i njihovu,Kraljevinu,..kakav bi razlog nas narod hteo?
Rusenje pravnu drzavu je intrnacionlni criminal,da nebi doslo do toga,Sada u Hague sa S.Milosevichem Zapad pere krvave ruke okrvljane od Srpke krvi.
To je razlog,Srpske nesloge na ovom forumu kao i raspad Slavensku drzavu na Jugu,zvan Jugoslavija. Ovaj forum nebi smeo koristiti Zapadu ko borbeni zastitnik,..nego forsirati ih da priznadu grsske,da bombardovanje 1999 nije koristilo Srbima,i Srpskim Shiptarima ili Bosanskim Muslimanima nego onim koji je Zapad Tovio sa Dollarima od 1943 do raspad Jugoslavije.

Administrator:
analiticar:

Postovani,

Pozdrav

Nepostovani,

Ako ste malo pazljivo citali Abdurahmanove postove, videcete da sve sto je analiticar rekao, da je potpuno u pravu. Abdurahman i njemu slicni jesu ucestvovali na religiji i njima nije tada bio interes da sa nekim razmenjuju iskustva i misljenje o religiji, vec na neki uvrnuti nacin provocirali na nacionalnoj osnovi... I sta je rezultat? Religiju ste ukinuli. Hocete mozda i politiku? Zar on ima veca prava od drugih? Samo bih vas molio da razmislite!

Mozda je analiticar malo preterao pominjuci vas, ali kako da se shvati vasa prevelika tolerancija prema drugima koja je vise, nego prema Srbima? Cak sada i zabranjujete nekima da se pojavljuju na politici (konkretno analiticaru), dok doticni provokator koji posle dva posta, treci obavezno nekoga naziva pogrdnim i svakakvim imenima.

Administrator:
analiticar:

Postovani,

Pozdrav

Poštovani sa dva nicka,
Molim Vas da javno objasnite ZAŠTO moram da se udaljim sa foruma politika?
Iskreni pozdrav, analiticar

Kazanova:
A ja sam bas suprotnog misljenja i ne shvatam Saurona kako olako moze da padne pod tudjim uticajem? Nekom se ne svidja, ako je Sauron ili bilo ko drugi, cesto na ovom forumu i sada bi trebao da pita nekoga, koliko treba da bude zastupljen, da bi mu taj odredjivao da li ce biti ili ne.

Ovo nije stvar tolerancije, cesto ucestvovanje, vec...

Saurone, eto ja volim da se ti lepo odjavis i da te vise nema ovde. Budi tolerantan, demokrata, savremen... nemoj da si tako prost i da ucestvujes na forumu politika ili uopste, smetas mi brate!

Ma cisto je stvar frekvencije. Ne volim i ja da ispadne kako samo ja, i onaj LDFovac sto me juri, diktiramo ovde teme.
Zanimljivije mi je kad imam s kime da se kacim.
Nije bas koser reklamirati druge forume, ali pogledajte:
http://forum.dsomladina.org.yu

Tamo je podela na cediste (koji razmisljaju sektaski), tadicevce (koji razmisljaju ideoloski) i nas ostale koji mislimo svojom glavom.
Zanimljivo!

Administrator:
analiticar:
Poštovani sa dva nicka,
Molim Vas da javno objasnite ZAŠTO moram da se udaljim sa foruma politika?
Iskreni pozdrav, analiticar

Postovani,

nebih da nam se ponavljaju neke stvari kroz koje smo vec prosli, tako da znate i sami zasto sam Vam to rekao.

Pozdrav

Poštovani, ukupan broj mojih postova od nekih 470 sa Krstarice koji sam postovao na Politici je zanemarljiv jer Politika nije moja oblast interesovanja, ali NE mogu da ostanem po strani kada vidim da neko namerno pljuje po mome narodu, vjeri i onome što je najsvetije za taj narod.
Isto tako nemogu da pratim kako neko svojim postovima namerno tačnije zlonamerno diskredituje Republiku Srpsku za koji su mnogi položili svoje živote, a sve to uz Vašu prećutnu saglasnost!
Takve stvari administratori na ostalim srpskim forumima (SC,BGDCafe, B92) bi sankcionisali na isti način na koji se Vi obraćate meni predhodnim postovima.
Interesantno je da je Abdurahmann i dalje zaštićen kao polarni medved! Pitam se da li je to slučajno?
Pozdrav,analiticar

Back