TEMA ZA SVE I SVASTA

Pitanje za Danijela i Bokija vi sigurno znate ovako stoje stvari od juce sam primetio da nemam -tv history- -tv 1000-i-spice private- a sve to je bilo na frek.12531v 20730 i signalna linija ne pokazuje da ima signala dok ostale kanale ima na thoru radi se o risiveru opticum 4050 c inace sam skida kljuceve ali nema prevod na HBO adria i HBO comedy inace kazu mi da na tom risiveru treba da ima prevod na HBO molim Danijela i Bokita da me upute sta dalje da radim hvala unapred

preskeniraj opet sve frekvencije za digi to je novi transponder i nemas jos uvek kanale mislim imas ih al ne rade svi rade nekoliko ove sto si pobrojao mislim da nisu bili nijednom na toj frekvenciji jedino ako su testirali nesto nekoliko dana
i frekvencija je 12531 v 23340 ovu sto si naveo a za ove kanale sto strazis je 12723 H 27500

Zanimljivosti

Ovan prodat za rekordnih 253.000 evra
----------------------------------------------------------------

Britanski stočar Džimi Daglas, koji je platio rekordnih 231.000 funti (253.000 evra) za jednog ovna, rekao je da u pitanju najbolji primerak vrste koji je video.

Daglas je ovaj rekordan iznos za ovna Deveronvejl perfekšen vrste teksel platio u četvrtak, na godišnoj prodaji u mestu Lanark u Škotskoj. On je rekao da ovan ima "odlično telo i snažne slabine".
Britansko udruženje za teksel ovce saopštilo je da je cena za Deveronvejl perfekšn najveća ikad plaćena, pošto je nadmašila prethodni rekord iz 1989. godine u Australiji.
Član udruženja Džon Jejts rekao je da će potomci ovna vlasniku doneti milione funti. Uzgajivač Grem Morison rekao je da je bio zapanjen cenom, ali i dodao da je Deveronvejl perfekšen zaslužio svoje ime.

DIGI TV...

Izvini sto se mijesam ali ovo nije tema bukvalno za sve i svasta....
Sve i svasta da,ali vezano za satelitsku televiziju...
.

:hahaha::hahaha:

Hvala Danijele uspelo je neznam kako je doslo do te greske da nazivi tih kanala ostanu isti a frekfencija zamenjena i zanima me zasto nema prevod na HBO adria i HBO comedy pre ovog softvera je imao prevod otkako je ubacen novi softver za automatsko skidanje kljuceva nece da otvori prevod jer znam kako se postavlja prevod ali neide nikako radi se o risiveru opticum 4050 c ako imas objasnjenja hvala unapred pozzzzzzzz

Back