TEMA ZA SVE I SVASTA

imam total od prosle nedelje na tanjiru imam 3 lnb montirani za HB,eutel,i astru,na staroj resivi sam imao dobar prijem sa svi tri lnb ,medutim sada imam samo paket totala koji radi sa eutela ,ali nemam dm,bn,i ostale koji su fta ,da li je to zbog resive od totala ili nije montirana kako treba.Molim za pomoc.

imam total od prosle nedelje na tanjiru imam 3 lnb montirani za HB,eutel,i astru,na staroj resivi sam imao dobar prijem sa svi tri lnb ,medutim sada imam samo paket totala koji radi sa eutela ,ali nemam dm,bn,i ostale koji su fta ,da li je to zbog resive od totala ili nije montirana kako treba.Molim za pomoc.

prva mogucnost da to nije podeseno mislim na disecq opciju u samom resivereu znaci treba da se podesi disecq za ostale satelite
drugo to sto nemate bn,dm i jos fta kanale njih morate sami da skenirate oni nisu deo ponude total tv-a pa mislim da ne idu skenirani sa resiverom

ma imam ja skenirane te programe u listi ,mislim na bn,dm,dugu svet plus i neke koji su sa drugih satel.medutim jedn. nema signal,nije mi jasno kad znam da bn ima sjajan signal ,a disecq imam sa 4 izlaza,na prvi astra na drugi-prazan,treci-eutel,cetvrti-hot bird,do sad je bilo dobro,nemam pojma polude danas dobijes nove prog ,a nemas stare

Zdravo narode, nov sam na forumu mada vec dugo vas pratim. Sad imam jedno pitanje, imam risiver strong 6006 i pokusavam da editujem listu kanala, pri iscitavanja liste iz risivera na racunaru dobijem izmjesane satelite, transpordere i kanale. Zna li neko u cemu bi mogao biti problem?

Moze li neko da mi objasni kako da ubacim kljuceve u ovaj resiver. Lik koji mi je prodao resiver kaze da trebam da ubacim preko USB-a a to nikad nisam radio niti znam sta tacno trebam da snimim na flash.

Takodje mi je rekao da trebam da kada hocu da ubacim rucno kljuceve kucam 8282 pa onda nadjem na 67 nagru i tamo mi je provajder 2111. Kada rucno izmenim kljuceve oni se sacuvaju ali se ne desi nista. Svi kanali na digiju su idalje skremblovani.

Moze li mi neko pomoci i objasniti mi malo oko ovog?

Pa mogli biste i da odgovorite a ne samo da premestate i nagomilavate nase teme ovde. Ajde odgovorite mi za stronga - hitno mi je

Prvo reci da li ti je digi radio i ranije tj. da li ti je taj čovek rekao da u strongu ima ubačen SW koji će da uz odgovarajuće ključeve da sve to otvori. Kada kucaš 8282 tada ulaziš u skriveni menu za emulaciju i tu u sekciji nagra ili nagra 2 (neznam baš tačno kako to ide kod stronga) kucaš zadnje ključeve i ako je sve uneto kako treba digi bi trebalo da radi...
P.S. nemoj da se ljutiš, moraš da budeš strpljiv, ko bude znao odgovoriće ti...;)

Radio je digi i ranije - mislim taj dan kad mi je doneo pa jos naredna 2-3 dana. Nadjem ja Digi kljuceve i ukucam ih u resiver tamo gde treba bas ovako kao sto si i ti napisao ali nista se ne desi.

Takodje interesuje me sta trebam da snimim na flash kad hocu preko USB-a da ubacim kljuceve?

Radio je digi i ranije - mislim taj dan kad mi je doneo pa jos naredna 2-3 dana. Nadjem ja Digi kljuceve i ukucam ih u resiver tamo gde treba bas ovako kao sto si i ti napisao ali nista se ne desi.

Takodje interesuje me sta trebam da snimim na flash kad hocu preko USB-a da ubacim kljuceve?

Nisam baš siguran da može to da radi "tako preko USB-a" tj. da možeš tako da ubacuješ ključeve, jer koliko sam ja video nepostoji USB port (ako grešim naka me neko demantuje), to može da se odradi preko RS 232 konekcija PC-risiver i ubacivanje SW i liste kanala.

a jel zna neko da mi objasni, od kada je RTS promenio frekvenciju, svako jutro mi se gubi signal.
Program se vidi minut-dva onda se izgubi, dovoljno je da prebacim na sledeci bilo koji program i da se vratim na rts i sve opet radi minut -dva.

Jel ima neko ideju sta to moze biti.

P.S. zivim u Almaty - Kazakhstan

Back