- Poruka
- 7.025
Otarasila sam se cigareta, nemam krize, izgleda da sam ubola pravo vreme. E sad jos da se otarasim slatkisa i foruma!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bravo Divlja !divlja u srcu:Otarasila sam se cigareta, nemam krize, izgleda da sam ubola pravo vreme. E sad jos da se otarasim slatkisa i foruma!![]()
ZoricaS.:E i ja sam ostavila pre dva i po' meseca i nemam krize (hm..zasto onda posecujem "temu za pusace"?)...
pikax:Bravo Divlja !![]()
ZoricaS.:Ej, a vi koji ste ostavili cigarete (btw kakav glup izraz: ostaviti cigarete! bas deluje kao da si ih samo odlozio!), ovaj...sta sam ono htela...a, da! Je l' sanjate nekad da pusite? Ja sam sinoc to sanjala i bilo mi je uzasno...mislim, griza savesti i tako to....
pikax:@ iluzionisto, izvini...otisla je tema u drugom pravcu..![]()
Shodno zakonu o pušenju na javnim mestima, pušenje je dozvoljeno samo u za to posebno izdvojenim prostorijama. Tako da i ja ovog trenutka proglašavam otvorenu temu za pušače.
Koje cigare pušite? Koliko pušite dnevno? Da li ste primetili da duvanske kompanije (BAT i PM pre svega) sve česće prave raznorazne nagradne igre, daju poklone i sl.... Da li ste dobili nešto od toga?
Evo da ja počnem...
Uglavnom pušim Lucky Silver... Oko pakle dnevno...