User Friendly
Buduća legenda
- Poruka
- 25.007
elem,hteo bi da mi neko objasni jednu stvar... Zasto svaka dzudza ima svoje misljenjenje i zasto svoje krivo misljenje smatra za najbolje i drzi se njega iako je milion puta i sa milion razloga isto mu razbijeno? Sta covek treba da uradi pa da bi naucio magarca da govori? Koliko samo pametnih stvari moze da se procita od obicnih ljudi,pravog znanja koje uvek kasno stigne i mnogo se placa,a niko ne zeli da ga nauci... Na svakom pdf-u ima po jedan covek najmanje od kojih se nesto moze nauciti i koji govori cistu mudrost,a niko ga ne razume. U svojoj okolini imate mnogo ljudi koji su glupi za metematiku,fiziku,biologiju ali opet imaju zlata vredno znanje. Govorim o iskustvu. Svako ko ti nesto kaze sto tek treba da iskusisi naucis u napred je zlata vredno.Koliko sam samo ja sto svojih,sto tudjih iskustava i tudjih psiholoskih stvari naucio i to od starijih i preneo vama je zaista dosta. U sustini je malo,ali za ove godine i za vase godine je uzasno mnogo. pa to je prednost merena u hiljadama kilometara u odnosu na druge vrsnjake. do duse nekada i lupetam,ali to je cista zajebancija,ali kada pricamo o nekim socijalnim stvarima to su sve apsolutne istine i niko ih ne prihvata. Ne samo da ja govorim korisne stvari,vec i snikers ima nekad dobrih momenata,kao i bratislav. Na psihologiji nekada moze da se uhvati koja pametna u zavisnosti od postavljaca,to je znanje koje se dobija dzabe a mnogo vredi. Najbolja skola i najbolje stvari mogu da se nauce sa ulice,od ulicara... Nemaju oni blage veze o nauci i stavovi su im glupi i ne logicni,ali oni imaju takvo dobro iskustvo da ih sve treba apsolutno slusati. Skola ulicna je nesto neprocenljivo sto nikada neces nauciti u skoli,niti mozes iskusiti ni shvatiti tako lako i tako brzo. Nije samo karakteristicno za ovaj pdf,vec i za druge,a odlican je primer pdf politika,zene i ljis gde ljudi teraju jednu te istu pricu iako su ih milion puta pobili argumentovano i pocistili patos sa njima. Sta je to ljudima u mozgu sto ih tera da budu imbecili i nedokazni? Sta je to sa vama forumasi ovog pdfa koji ste svi odreda glupi ko **** (zenske su pametne,ali mudro cute)? Sta covek treba da uradi da bi vas u nesto ubedio? Juce lik sere kako su ribe nafurane. Pa nisu nafurane,vec si ti glup i tvrdoglav. Zar mislis da je kreator ovog svega ovako komplikovanog,takav jedan genije razmisljao na jednostavan nacin kako da napravi mehanizme socijalizacije i zavodjenja. Pa zar mislite da je ovaj svet i sve u njemu tako jednostavno da je dovoljno da kazes cao ja sam...??? Naravno da nije. Moras da razmisljas kontra od logicnog,da razmisljas bolesno,da razmisljas kao genije ili pak ludak da bi skapirao ili pak da slusas druge koji ti to daju dzabe.!