Tema za one koji nisu single, ali nameravaju to da budu

Lolwut?

Jeste ostajali u vezi iako ste znali da ćete kad tad raskinuti? Kolko kod vas traje taj period pendencije - od momenta kad se skapirali da je raskid rešenje do samog čina?

буквално вхааат завртео ми се мозак више

а онтопик, занима ме у ком смислу?
у смислу да си с неким с ким нећеш више да будеш али си с њим да не би сад био сам
или си с неким с ким себе реално не видиш у некој будућности али сада вам је океј?

ако сама знам шта сам рекла...

буквално вхааат завртео ми се мозак више

а онтопик, занима ме у ком смислу?
у смислу да си с неким с ким нећеш више да будеш али си с њим да не би сад био сам
или си с неким с ким себе реално не видиш у некој будућности али сада вам је океј?

ако сама знам шта сам рекла...

S nekim si i osećaš da to nema nikakvu perspektivu, ali i dalje ne raskidaš. Što?

S nekim si i osećaš da to nema perspektivu, ali i dalje ne raskidaš. Što?

ја сам ти поставила подпитање а ти си ми поновио исто што си претходно питао

мени је разлика да ли си с неким чисто да се каже да ниси сам, што ми није океј
или си с неким иако не мислиш да ћеш ту неку оженити из не знам ког разлога (можда не планираш никад да се жениш), али тренутно вам је супер, па што би сад раскидао

а што се мене лично тиче једина веза у којој сам била а да је мало потрајала иако није имала преспективу
јесте једном давно у средњој школи кад ми се много свиђао неки иван
и онда испало да се грозно љуби и ја трпела 20 дана реко можда ће се поправити ал јок
било ми глупо да раскинем одмах кад ми се већ свиђао неких 6 месеци :руменко:

ја сам ти поставила подпитање а ти си ми поновио исто што си претходно питао

мени је разлика да ли си с неким чисто да се каже да ниси сам, што ми није океј
или си с неким иако не мислиш да ћеш ту неку оженити из не знам ког разлога (можда не планираш никад да се жениш), али тренутно вам је супер, па што би сад раскидао

Kad kažem da ta veza "nema perspektivu", ne mislim na to da znate da neće rezultirati brakom, već na to da veza nije produktivna u smislu da vas ispunjava ili zadovoljava. Dakle ne ovo drugo, a ovo prvo može biti razlog ili ne, vi kažite meni.

да ево има и ове врсте на коју марлон мисли :мистергрин:

- - - - - - - - - -

Kad kažem da ta veza "nema perspektivu", ne mislim na to da znate da neće rezultirati brakom, već na to da veza nije produktivna u smislu da vas ispunjava ili zadovoljava. Dakle ne ovo drugo, a ovo prvo može biti razlog ili ne, vi kažite meni.

ок, ових првих има колко оћеш
а за друго сам одговорила

Lolwut?

Jeste ostajali u vezi iako ste znali da ćete kad tad raskinuti? Kolko kod vas traje taj period pendencije - od momenta kad se skapirali da je raskid rešenje do samog čina?

Skraćena verzija: raskinem čim se on zaljubi, a ja nisam zaljubljena. Znači OK je ako smo oboje u drugarskom neobaveznom fazonu, ili ako smo oboje zaljubljeni. Čim mi izjavi ljubav, ja to ne osećam, raskid.
(Odavno nemam ove dileme pa mi je trebalo malo vremena da se prisetim pravila)

Poslednja izmena:
Lolwut?

uzimao sam ono što mi se sviđa dok god mogu, obezbeđivao sledeću, i čekao da ona održi taj monolog u kojem raskida, koji joj daje osećaj superiornosti, koji toliko sva voli

onda bih se zamišljeno zagledao u daljinu, poćutao, i upitao je da li primećuje kako je prijatno toplo, i koliko je veče lepo
ili kako su divne pahulje i kako je zimsko veče kao iz bajke
ili kako lepo pada kiša i donosi osveženje
il tako nešto, zavisi od doba dana i vremenskih prilika

uzimao sam ono što mi se sviđa dok god mogu, obezbeđivao sledeću, i čekao da ona održi taj monolog u kojem raskida, koji joj daje osećaj superiornosti, koji toliko sva voli

onda bih se zamišljeno zagledao u daljinu, poćutao, i upitao je da li primećuje kako je prijatno toplo, i koliko je veče lepo
ili kako su divne pahulje i kako je zimsko veče kao iz bajke
ili kako lepo pada kiša i donosi osveženje
il tako nešto, zavisi od doba dana i vremenskih prilika

Ccccc, takvi kao ti ostaju sami kad-tad
Karma je kucka stara

Back