tema za "odmah po ustajanju"

cikcak

Primećen član
Poruka
698
De ste ženske !

pišem temu odmah po ustajanju. malopre sam se probudio.
zašto ovde ? odgovor je isti kao i ranije - volim žensko društvo.

sanjao sam još jedan od onih snova gde sam sadašnji odrastao ja koji najednom shvata da ima neke srednjo/školske predmete koje još uvek mora da položi, i onaj glupi osećaj nelagode koji sam kao klinac u školi imao u vezi sa nailazećim časom ispitivanja za ocenu.

još uvek imam u glavi sve pojedinosti tog vrlo živopisnog sna, od kojeg je ono što sam napisao samo jedan deo, ali zasigurno znam da ću sve zaboraviti kako jutro bude odmicalo.

još uvek imam onaj jutarnji efekat na određenom delu tela (koji uglavnom ignorišem), i glup neosnovani optimizam koji se odatle širi a koji će nestati kao i sećanje na ovaj san čim budem na sebe stavio prvi komad odeće.

na temu pišite samo u ovoj kombinaciji u kojoj sam je ja započeo, a to je odmah po ustajanju ! (možete da piškite i promućkate usta pre toga)

Ustala pre vise od sat, ali nisam odmah na forumu. Ko bas cim ustane ulazi ovde?:eek:
Forum mi jeste uglavnom jutarnji ritual (zamena za citanje novina), ali posle tusiranja,... razvlacenja po stanu dok jos ne znam gde sam...
Pre toga cedim grejp ili muckam kafu ili pravim vocnu salatu, pa kuckam.
A snovi mi se vracaju tokom dana (ako ih je bilo). Retko sam odmah pod uticajem.

Dobro jutro :)

Dobro jutro, Bogi. ;)
Kako ti se samo da da ujutru, odmah posle budjenja, muckas, cedis itd.? Kako ti se uopste da da jedes ranim jutrom?
A na forum bi uletala u jos divljije doba da imas ovde nekog. Budi srecna sto nemas. :lol:

Rekoh, nije odmah. 1-1,5 sat posle :)
Treba, sta treba, MORAM da krenem na treninge, uzasna sam. E, tada cu dolaziti jos kasnije, posle njih.

Pijem cedjeno voce ili kafu, ali zato ne jedem kineze vec u podne :rtfm::lol: :zag:

Rekoh, nije odmah. 1-1,5 sat posle :)
Treba, sta treba, MORAM da krenem na treninge, uzasna sam. E, tada cu dolaziti jos kasnije, posle njih.

Pijem cedjeno voce ili kafu, ali zato ne jedem kineze vec u podne :rtfm::lol: :zag:

Pa dobro, to je zato sto imas obaveza drugih.

Cuj "vec u podne"...sasvim normalno. Jos mi se desi da nekad zaglavim u red, bude 10 ljudi ispred mene.

A trening: pa ako si ti grozna, sta ja da kazem? Hahaha...

Nisam ni spavao , celu noc sam nesto razmisljao , pa pricao na fon itd...oko 6 sam otisao da odradim trening i sada se okupao u uleteh ovde bzvz :)
Posto nisam nista sanjao jer nisam ni spavao , mogu da ispricam jedan san koji sam sanjao juce ili prekjuce , dakle:
Suvozac meni nepoznat i ja bezimo od nekoga i strasno je bitno da pobegnemo , i onda na jednom njega nesto izvlaci iz kola , a on zna put kuda treba da idemo ...
Nista, ja nastavljam dalje , vozim ta kola kroz neki sneg , nista se ne vidi , udaram u nesto i izlazim da vidim sta je u pitanju , vidim veliki kamion i stetu koju sma ja napravio udarcem .
Posto nema nikoga nastavljam dalje , ulazim u neko selo ( reklo bi se ) , i ulazim u neku birtiju , sedam na kraj sanka , tu radi neka random zena koja je meni poznata no nebitno .
U trenutku ulazi lik sa slikama da dokaze kako sam ja razbio kamion ( napravio stetu ) , medjutim moja zelja da ga polupam ostaje u drugom planu ( al' je prisutna ) i ja sam odlucujem da odem do jedne devojke koja
sedi sa druge strane sanka i jede i da joj priznam da sam joj udario kamion , ona to prihvata sasvim ok , ja je castim tako sto platom racun njoj i sebi i odalzimo odatle . Kraj sna .
Skorz bolesno znam :D Inace ta devojka izgleda kao Andjelina Dzoli ( sto je jos cudnije jer ja nemam neke afinitete prema njoj ) .

Poslednja izmena:
Odmah po ustajanju....mmmmm...sta je odmah:lol:

Dva puta mi je zvonio sat, jedanput telefon...na kraju su me podigli bunovnog...tras jedna sapa van kreveta, tras druga, oooooo glava i opaaaaaaalaaaaa guza, kao najtezi deo...bauljam tjorava i napola uspavana do kupatila pa tek nakon sto mi lice uroni u hladnu vodu shvatim da sledi moj omiljeni deo dana DORUCAK!!!
Tada zivnem, veselo pevusim, odskakucem u kuhinju i zaglavim kao zec kome se vidi samo velika guza sa repicem koja viri iz frizidera...namaz, humus, kackavalj sa rupama za miseve, pinat i dzem, kafaaaaaa...grok...

Ne sanjam...jedino se odmorim ako se udubim...kada sanjam, jednom u par godina, snovi su strasni, opominjajuci, prorocki, ne mogu se od njih oporaviti ceo dan...pa i duze...volim jednostavan zivot, toplo spavanje, ukusna hrana, po redu:lol:

bogomoljka pita ko dodje ovde cim ustane
pa ja
a sto se tice snova,sanjam jako cesto identicno sto i ti.da moram da odgovaram u skoli i da nista nisam naucila
i tako vec 30 godina.uzas :(
poslednjih dana odmah posle kupatila radim vezbe za kicmu,inace moram da prvo pijem lek za stitnu,pa pola sata da cekam za dorucak.
inace prva mislao kad se budim mi je sta bih jela :mljac:
inace me vec dve godina budi ova pesma na mobu.tj refren

Je li se racuna-odmah po ustajanju kad se spava na rate?
U zadnje vreme ne znam ni kako/kad legnem, ustanem...Retko imam onaj osecaj da legnem i ustanem orna, cila, vedra...Da mi je san-odmor.
Sanjam svasta, mislim da zato i ustajem umorna.
Pijem ujutro tabletu (bez vode, na dohvat ruke mi je), pa nastavim jos pola sata. To mehanicki odradim. I prva stvar po ustajanju, nalivam se vodom...to me razbudi. Mada nisam fan jutra (osim ako nisam na moru ili planini, tad jedva cekam da svane, da "letim" van)...sporo se razbudjujem, ugalvnom.
Nekad sam radila Tibetance cim ustanem...kanim se da ih opet uvedem.

Nisam sanjao ništa, doručak mi nije omiljeni deo dana zato što mrzim kuhinju, mrzim da spremam a moram... Nekad mi se desi čak i da mi opadne apetit dok spremim da jedem... Tužne su to stvari.

pa ovako onda
067-1.jpg

Back