Tema za neuke domacice:(

...sedim, pijem caj i nesto mislim, otrovacu se hemikalijama...

...upravo sam zavrsila ciscenje kupatila i grlo me tako grebe da sam skuvala besno zeleni caj ne bih li sprala odvratni miris hemije...Domestos, namensko protiv bakterija, Cif za kadu, Arf oko kade, maramice za pod, Mr Muscolo za odvod...u dusu su mi se uvukli mirisi a moje kupatilo ima dva velika prozora i opet se oseca satima:(...pa nesto razmisljam, zar ne postoje starinska sredstva za ciscenje i negu kuce, cula sam za sodu bikarbonu, cula sam za sirce, limun, koka - kolu ali nikada nisam isprobala, niti znam razmere pa me zanima da li vasu kucu cistite samo modernim sredstvima ili mesate staro i novo, bakine recepte i ove danasnje otrove?

...na koliko je optimalno ribati kadu, solju, plocice, da li je precesto na par dana trpati Domestos u skoljku?

...koliko su savremena sredstva za ciscenje uopste stetna? Ako jesu, da li je koristite hirurske maske prilikom ribanja sto mi je, priznajem, danas palo na um?

...volela bih da zviznem pa da se pojavi neka pra pra prabaka koja ce poput onog lika iz reklame da mi pokaze kako da ocistim a da ne grgoljim zalfju nakon toga...
:eek:

Cilit bang za kamenac, domestos i nešto univerzalno. To koristim, ali ne odjednom nego po potrebi pva prva 2, a ovo univerzalno prskam i glancam često.
Domestos koristim najrjeđe jer me guši onaj smrad. Ne dramim oko tog čišćenja.

Back