тема за матораће :)

bezibre!

Poznat
Banovan
Poruka
8.923
да ме не сватите погрешно
овде ми може дати одговор само што старији то бољи
јесте сачували своје идеале и психолошку пројекцију живота из на пример двадесетих година?
јел могуће сачувати то ил се традиционално годинама све мења и упловљава у сплин, свакодневницу, рутину, разочарања итд
јел вам се остварио неки идеал начина живота и функционисања из младости и ако није шта вај је зај.ебало

јесте сачували своје идеале и психолошку пројекцију живота из на пример двадесетих година?
јел могуће сачувати то ил се традиционално годинама све мења и упловљава у сплин, свакодневницу, рутину, разочарања итд
јел вам се остварио неки идеал начина живота и функционисања из младости и ако није шта вај је зај.ебало

Ma ima ih kojima jeste, ali je vise, puno vise onih kojima nije...lako ih je prepoznati, oni hodaju i saplicu mlade ljude, govoreci im da ce ih ti ideali popustiti...Sada da li im je krivo, zato sto nisu uspjeli sacuvati neke svoje ili nesto drugo...ne bih sada da zalazim i prosirujem...A ima ih i na forumu...pretezno se hvale kao nekim iskustvom...pf...

Mene zajebalo recimo samo to da je Tito umro a nije ostavio pravog nasldnika. Dok je on bio živ, a ja bila dvadesetak godina stara, ma sve je izgledalo lako, trebalo je samo biti vredan i završiti školu koju si izabrao i eto ti raja na zemlji, posao dobiješ najdalje za godinu dana, posle i stan, bilo je lako osnovati porodicu. Sve mi bilo potaman i izgledalo mi kao da na istoku živim život zapadnjački, al' matori ode, dođoše neke Slobe i njima slični i sjebaše sve što je izgledalo lepo i normalno.
Hoću reći, stvarno mi je izgledalo da mogu ceo život biti dvadesetogodišnja klinka, sve do devedesetih, te godine mi uništile i život i ideale, a maltene i porodicu.
Ali.... ima nekih stvari koje se ne menjaju ma koje vreme i ma kakva sranja da su. Ono ušta veruješ, to će ti pomoći ili odmoći u budućnosti, a ti biraj snove i nadanja.

Back