Tema za korisnike koji imaju zaražen računar

• Začetnik teme Začetnik teme clan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Molim Vas da mi pomognete u otklanjanju problema sa koriscenjem interneta.
Pokusacu da objasnim u cemu je problem.

Mislim da sam negde pokupio neki virus koji mi ili brise IP adresu ili Lan kako mi je rekao neko od prijatelja koji se kao malo bolje razumeju u problematiku sa virusima.
Imam bezicni internet kod G-net-a.

Ukoliko tek ukljucim racunar internet explorer ili oprea rade nesmetano.Posle odredjenog vremena ako ne koristim neki od programa za boravak na net-u i ponovo startujem bilo koji desi se da nece da otvori ni jedan sajt ali u isto vreme mi na primer nesmetano radi radio preko interneta u tool baru explorera.

Ukoliko odem na Local area konektion i napravim disable - enable bez problema otvara bilo koju stranu.

Napominjem da trenutno imam AVAST da sam juce reinstalirao sistem,obrisao Windows pa ga ponovo podigao i da sam prilikom prvog skeniranja obrisao nekoliko virusa uglavnom na sistemskoj D particiji.
Virusi koje sam obriso:
1. WIN 32 trojan Gen.-na vise lokacija
2. WIN 32 Junk Poly

Da li je neko imao vec ovakav problem ?

Interesuje me da li u isto vreme mogu da koristim vise antivirusa i koja a da to ne bude kasperski za koji je tesko naci kljuceve.

Unapred veliko hvala na pomoci !

imam avg anti virus i skenirala sam komp. i izaslo je na c particiji docim.i setting i program files da je rezultat infekcija zarazeno "runtime packed fsg" nemam pojma sta je to i valjda treba da izadje koji su virusi i da ih ja izbrisem tj.ranije je pisalo samo "move to vault " zaista slabo se razuemm oko svega toga ako neko moze da mi pomogne ...

imam avg anti virus i skenirala sam komp. i izaslo je na c particiji docim.i setting i program files da je rezultat infekcija zarazeno "runtime packed fsg" nemam pojma sta je to i valjda treba da izadje koji su virusi i da ih ja izbrisem tj.ranije je pisalo samo "move to vault " zaista slabo se razuemm oko svega toga ako neko moze da mi pomogne ...

Skini Kasperskz Internet Securitz 2010, instaliraj ga, zatim skini Ad-Aware Anniversaz Version, instaliraj, skeniraj sa oba, i posle scan-a ćes se snaći. Uvek biraj Full scan. Kaži da li je problem rešen. Ovo je za sve koji imaju problem ! Javite obavezno da li je rešen problem, da znam šta dalje.

racunar mi je zarazen nekim spijunom i stalno mi ispada oblacic sa tim upozorenjem.
skinuo sam antispijunski sistem i skeniram disk, nadji ih al ih ne moze obrisati. skeniram i antivirusom i on ih prepozna al ih ni on ne moze obrisati.
jel ima neko neki savjet???
Idi u safe mod pa ce tako moci da ih obrises. Skeniraj komp sa avastom boot time skener. i malwarebytes iz safe moda

imam ogroman problem. pojavio mi se neki virus za koji mi je drugar rekao da je lažnjak.uglavnom, zove se "security tool firewall alert" i kao on prepoznaje u kompu nekih gomilu virusa,crva i ostalih gluposti.kad uključim nod32 on ne prepoznaje nikakav virus. skinuo mi je ikone sa desktopa i ostavio mi siv ekran.ne da mi da pokrenem nijedan program osim mozile. stalno mi izbacuje da su mi razni fajlovi zaraženi kojekakvim virusima a kad ga ignorišem duže vreme on mi restartuje komp. reče mi drugar,koji je programer da postoji neki alat za skidanje ovog lažnog antivirus programa.pitao bih njega kako da uradim to ali nije trenutno ovde.molim vas pomozite,hitno mi je.

Back