Tema za danas

Ne mora da znaci da se ne slazu. Ali nisu vezani pupcanom vrpcom, i svaki covek ima potrebu da bude sam.
ne bih bas rekao niko nije na on/off da se sklanja kad drugom dolaze cesto zute minute,ako pristanu na vezu ili brak pogotovo onda nema vrdanja oce kaki nece kaki,ako sam nervozan ne kljucam u mozak mogu da kanalisem ili da podelim nervozu za koju mi treba mozda podrska,pa tako i biram s kim cu biti ko razume kako funkcionisem,ne secam se da sam konkretno od nekog s kim sam trebao pauzu ili beg,mislim da su dovoljne dnevne obaveze pojedinca da se izduvamo jedno od drugog ako potenciramo na kvalitenije sam vremenu

A meni deluju nezrelo oni koji ne umeju sami. I cudno mi je kako nekome ocajnicki treba drustvo da ne bi bio usamljen.
Ali, zato smo svi drugaciji:)

- - - - - - - - - -

Imam drugaricu koja je moje godiste. Nije iz NSa, ali ovde radi, ima iznajmljen stan. I svaki vikend ide kod mame i tate:eek:
Imas 30 god., a trcis kod roditelja. Meni neshvatljivo, nekome prirodno ocito.

A meni deluju nezrelo oni koji ne umeju sami. I cudno mi je kako nekome ocajnicki treba drustvo da ne bi bio usamljen.

- - - - - - - - - -

Imam drugaricu koja je moje godiste. Nije iz NSa, ali ovde radi, ima iznajmljen stan. I svaki vikend ide kod mame i tate:eek:

sta ce zena, nista droga seks alkohol pa onda ide kod roditelja

Ja bih volela da svojoj mami placam racune, napunim frizider, pomognem... Da znam da joj nista ne fali, ali da se vidimo max jednom mesecno. Sve preko toga mi je previse.

- - - - - - - - - -

A partner... I od njega treba lufta ma kako se slagali.

.... slažem sa Đoletom, ako imamo partnera - dnevne obaveze i razvdojenosti su sasvim dovoljni da se "izduvano jedno od drugog"..nije potrebno da živimo u odvojenim stanovima.

Dok sam bio momak, sasvim mi je blo normalno da otkačim ribu dok imam ispitni rok, pa nekad i na trajno, vidim je samo da se malo inmizujemo i razmenimo nežnosti...pa se ne vidimo..al to su, kvalitativno, bile nikakve veze...već kres šemilice i tako paralelno sa 2-3 devojke...to nije ništa...

Pa da, svi smo različiti...što je dobro :)

- - - - - - - - - -

ovo je totalno posebna tema koja nema veze s ovim

- - - - - - - - - -

moonja objasnio

Back