Tema za bivše funkcionerke

Зоки

Legenda
Poruka
51.694
Kad si na funkciji ipak te gledaju sa više poštovanja, mnogi se lože na to, kao sposobna je itd. I onda sigurno nemaš pravu sliku o sebi, sigurno ima onih koji ti lajkuju autfit, slažu se sa tvojim mišljenjem bez obzira na sve, smeju se na ttvoje fore i druže se čak i sa tvojim dosadnim prijateljima. Ali kad odeš sa funkcije sve se menja, isto kao kad odeš u penziju, nemaš uticaja na mnoge stvari na koje si imala ranije. Do koje mere se menjaju stvari uopššte kad odeš sa funkcije?

Kad si na funkciji ipak te gledaju sa više poštovanja, mnogi se lože na to, kao sposobna je itd. I onda sigurno nemaš pravu sliku o sebi, sigurno ima onih koji ti lajkuju autfit, slažu se sa tvojim mišljenjem bez obzira na sve, smeju se na ttvoje fore i druže se čak i sa tvojim dosadnim prijateljima. Ali kad odeš sa funkcije sve se menja, isto kao kad odeš u penziju, nemaš uticaja na mnoge stvari na koje si imala ranije. Do koje mere se menjaju stvari uopššte kad odeš sa funkcije?
uskoro možda i napišem nešto na temi iz prve ruke :lol:

Imala sam to na poslu, bila sam funkcionerka neko vreme... ali zadržala sam isto poštovanje 😄, tj isto me gledaju kao pre ))

uskoro možda i napišem nešto na temi iz prve ruke :lol:

Imala sam to na poslu, bila sam funkcionerka neko vreme... ali zadržala sam isto poštovanje ?, tj isto me gledaju kao pre ))
Misli se pre svega na muškarce, ok i lezbijke, ali svakako je pitanje vezano za lj i seksualnost.

Meni su turn off

Mislim te kao uspesne aka sanja marinkovic
Ko je Sanja Marinković?

Nadam se da će @Rayela da se javi :)))))))

Sto si turio samo zenski rod? Isto vazi i za funkcionere, svejedno da li su u medijima, politici pa i u "umetnosti".

Nisam ni primetila kad su me skinuli s funkcije

Nzm,...pitaću svoju šeficu i direktorku, pa javljam.Mda, još su "držeće"! 😁
P.S.Direktorku, ne mogu.Sorry,...ne komuniciram s njom.
Drobila je kako sam neuredno ošišana, jer nosim kratku kosu!Bar ne nosim konjski rep ,k'o iz doba Jure. :hehe:

Poslednja izmena:
opet filozofija,trenutak sadrzi dovoljno znanja i sadrzaja,tako da teznja za vecim ili manjim moze da bude ometajuca u vremensko prostornom komtinumu,sto znaci da posvecivanje bliznjem i sebi donosi basans,a sveprisustvo boga se ravnomerno rasporedjuje,svaka presija donosi disbalans,tako da je dan dovoljan kao parametar realne egzistencije u ljubavi i skladu,naravno da ima briga i obaveza,ali i to ima svrhu,sto prakticnu,a nesto i sveopstu putujucu:)))))

opet filozofija,trenutak sadrzi dovoljno znanja i sadrzaja,tako da teznja za vecim ili manjim moze da bude ometajuca u vremensko prostornom komtinumu,sto znaci da posvecivanje bliznjem i sebi donosi basans,a sveprisustvo boga se ravnomerno rasporedjuje,svaka presija donosi disbalans,tako da je dan dovoljan kao parametar realne egzistencije u ljubavi i skladu,naravno da ima briga i obaveza,ali i to ima svrhu,sto prakticnu,a nesto i sveopstu putujucu:)))))
Aj sažmi

pa da,dok ovi stignu da urade 2202,pa pesmice,scenarija,a deca da se igraju,pa radost praznika,mislim ne znam gde zurite
ko da nije sve dovoljno povezano guglom,mobilnim,tv,radio,mreze,jos i vasi mozgovi,drke drke djon:)))))
iskulirajteeeeeeeeee,:))))))))

Back