Tema o Temu

Ја само да се упишем, наручићу кад одем до банке по други рачун...
Једва чекам да видим шта сте све купиле.

Da li koristite aplikaciju Temu?
Da li ste nešto kupili preko nje?
Da li ste zadovoljni?
Imate li nešto da preporučite za kupovinu, ili nešto za izbegavanje?
Ja sa nestrpljenjem očekujem svoj prvi paket. :ceka:

Narucio sam stvari preko kolege jer mi je bila istekla kartica a banka mi tada nije poslala novu.
On je sa devojkom narucio brdo stvari i plasi da mu zena ne zapleni karticu kako bi ostalo nesto para za hranu.

Meni je stiglo nekoliko sitnica, za pare je dobar kvalitet jer je sve bilo oko 10 evra (za manje sume ovde ne salju).

Narucio sam stvari preko kolege jer mi je bila istekla kartica a banka mi tada nije poslala novu.
On je sa devojkom narucio brdo stvari i plasi da mu zena ne zapleni karticu kako bi ostalo nesto para za hranu.

Meni je stiglo nekoliko sitnica, za pare je dobar kvalitet jer je sve bilo oko 10 evra (za manje sume ovde ne salju).
Sta?

Jao instalirala sam 🤦 sve cu da vas pobijem

E sad sto se tice placanja, sta je bolje, kartica sa dinarima ili evrima? U sta oni to konvertuju? Vidim da su cene u dinarima, sta se desi kad platis, koliko skinu na kraju, to sto pise ili ide neko konvertovanje pa ispadne vise?

nije toliko bitno koliko kosta u kojoj valuti - obrati paznju da cenu isporuke, nekad ima stvari gde je isporuka po 5x vise nego sto kosta stvar koju si kupila.

Back