meni mnogo vise znace prakticni "znaci paznje" nego da se on setio da mi kupi omiljenu cokoladu....
ja iskreno ne osecam potrebu da me neko tako tretira, pogotovo sa sitnicama tog tipa....
a i ja pojma nemam koja mi je omiljena cokolada

ni omiljeni parfem, ni nakit, ni destinacija.....
ovo kazem jer sam X puta cula devojke kako tupe o svom stilu i ukusu koji je boze moj tako neponovljiv i karakteristican i kako on mora tacno da zna koju vrstu ulozaka koristi i kako izgleda dezen Barberija i jos slucajno da joj ne kupi parfem koji ima primese ljubicice

mislim, smirite se malo

nisu to znaci paznje, to je histerija...
ali opet....ja to iz svog ugla....meni je zanimljivije da i ako nesto dobijem da to bude nesto sto nikad nisam videla u zivotu nego da se neko trudi da potrefi moj ukus (koji se menja iz dana u dan)....
sad se setih da sam dobila ogrlicu i narukvicu od zrna kafe (a sta bi drugo dobila od indijanca)

bilo mi je drago jer je poklon totalno originalan....ali nekako smo nasi....da mi se sad pojavi sa buketom crvenih ruza, bombonjerom i vinom verovatno bih se mislila koji mu je q.....

a prakticni znaci paznje - doneo mi knjige, note i cd-ove iz biblioteke i odneo ves na pranje, pa ga odneo na susenje....i napravio veceru...
pa malo li je? hihihihi....