tema o ljubavi

Betty:
TOOOOO...:P Izaberi sama, pa dodji da ti dam novac...pa meni je bas to romanticno. Sta bih ja sa ruzom? :D
Nina, jel to doneo dragi Milku od vanile i badema :D (toliko je dobra da ja sve sama smazem, a moj dragi se pokid aod smeha sto sam je sakrila...usla u kucu i tap pred komp i ostao mu jedan redic...hehehe....)

Cccc betty, kakvo je to koristoljublje, pa bitan je gest bre:P
Ma verovala ili ne, nema jos te cokolade ovde..da ne poverujes :shock:

SINDI:
ma slusaj...ima muskraca koji su galantni, slatkorecivi, sarmantni...a kojima ne verujes ni kad kazu dobar dan..prvo pogldas kroz prozor, da se uveris da nije vece;-)

a ima i onih koji su operisani od romantike..ali totalno..i ubijaju te u pojam po tom pitanju..ali ti greju srce na drugi nacin, i verujes im, i volis ih...

pitanje je da li sposobna da prihvatis coveka onakvog kakav je...ili ces zamerajuci mu ono sto ne radi, obezvrediti ono sto radi, i sto volis kod njega...

udavihhhhh:D
ali, verujem da sam bila jasna:wink:
Uze mi rec..i jos par njih....tako da....kad ste vi tu, nema potrebe da i ja tu nesto sad mudrujem:lol:

Нисам добила песму...али сам добијала писма...дивна, нежна, романтична, страсна....:D
И читала сам ја и Џојсова писма Нори и Кафкина писма Милени...и многа, многа друга позната љубавна писма, али ни једно није ни близу онима која ми је писао мој (бивши) драги...

А зато садашњи уме тако дивно и романтично да каже:''Сосо, оћеш да те креснем сад или после ручка?'':lol:

meni mnogo vise znace prakticni "znaci paznje" nego da se on setio da mi kupi omiljenu cokoladu....
ja iskreno ne osecam potrebu da me neko tako tretira, pogotovo sa sitnicama tog tipa....
a i ja pojma nemam koja mi je omiljena cokolada :)
ni omiljeni parfem, ni nakit, ni destinacija.....
ovo kazem jer sam X puta cula devojke kako tupe o svom stilu i ukusu koji je boze moj tako neponovljiv i karakteristican i kako on mora tacno da zna koju vrstu ulozaka koristi i kako izgleda dezen Barberija i jos slucajno da joj ne kupi parfem koji ima primese ljubicice :)
mislim, smirite se malo :)
nisu to znaci paznje, to je histerija...
ali opet....ja to iz svog ugla....meni je zanimljivije da i ako nesto dobijem da to bude nesto sto nikad nisam videla u zivotu nego da se neko trudi da potrefi moj ukus (koji se menja iz dana u dan)....
sad se setih da sam dobila ogrlicu i narukvicu od zrna kafe (a sta bi drugo dobila od indijanca) :)
bilo mi je drago jer je poklon totalno originalan....ali nekako smo nasi....da mi se sad pojavi sa buketom crvenih ruza, bombonjerom i vinom verovatno bih se mislila koji mu je q.....:)
a prakticni znaci paznje - doneo mi knjige, note i cd-ove iz biblioteke i odneo ves na pranje, pa ga odneo na susenje....i napravio veceru...
pa malo li je? hihihihi....

Hellen:
А зато садашњи уме тако дивно и романтично да каже:''Сосо, оћеш да те креснем сад или после ручка?'':lol:

hahahaah....pa čovek se dobar organizator i realno procenjuje stvarnost :lol: I to je romantika .P

btw. nije koristoljublje, on me je i privoleo čokoladi, nisam ja neki fan čoko -ukusa..Poenta je da toleriše moj mali nepromišljeni sebičluk i da mu je to simpatično, pride :D

Jao i ja sam sebicna kad su u pitanju slatkisi!
Znate one nove torta cokoladice 7 days?
Kupimo porodicno pakovanje od 8 komada, u startu su mojih 6, a on njegove 2 sakrije.
Onda kad ja smazem svojih 6, pronadjem i smazem bar jednu njegovu,
a on se nikad, ali nikad ne ljuti. :mrgreen:
Ama kad su slatkisi u pitanju to jeste histerija, sto rece anakin! :lol:

anakin:
meni mnogo vise znace prakticni "znaci paznje" nego da se on setio da mi kupi omiljenu cokoladu....
ja iskreno ne osecam potrebu da me neko tako tretira, pogotovo sa sitnicama tog tipa....
a i ja pojma nemam koja mi je omiljena cokolada :)
ni omiljeni parfem, ni nakit, ni destinacija.....
ovo kazem jer sam X puta cula devojke kako tupe o svom stilu i ukusu koji je boze moj tako neponovljiv i karakteristican i kako on mora tacno da zna koju vrstu ulozaka koristi i kako izgleda dezen Barberija i jos slucajno da joj ne kupi parfem koji ima primese ljubicice :)
mislim, smirite se malo :)
nisu to znaci paznje, to je histerija...
ali opet....ja to iz svog ugla....meni je zanimljivije da i ako nesto dobijem da to bude nesto sto nikad nisam videla u zivotu nego da se neko trudi da potrefi moj ukus (koji se menja iz dana u dan)....
sad se setih da sam dobila ogrlicu i narukvicu od zrna kafe (a sta bi drugo dobila od indijanca) :)
bilo mi je drago jer je poklon totalno originalan....ali nekako smo nasi....da mi se sad pojavi sa buketom crvenih ruza, bombonjerom i vinom verovatno bih se mislila koji mu je q.....:)
a prakticni znaci paznje - doneo mi knjige, note i cd-ove iz biblioteke i odneo ves na pranje, pa ga odneo na susenje....i napravio veceru...
pa malo li je? hihihihi....

Uopste se ne radi o potrebi, vec o reakciji na njegovu paznju (valjda se o tome citavo vreme ovde prica) pa makar doneo nesto sto nam se uopste ne dopada. Gest je valjda bitan. Ne znaci mi omiljena cokolada (iako je to navedeno striktno samo kao primer) vec cinjenica da se setio da mi je omiljena i uzeo je. Jer bem mu, mogu i sama da je kupim na kraju krajeva.

Ebote, ne mogu da verujem da se pojavila tema u kojoj se slažem sa Nininim postovima :roll: :) Ali tako je…
Kad bi neki dečak čitao neke od postova na ovoj temi, pomislio bi da je najstrašnija greška koju u budućem životu može da napravi, ta da nekome pokloni nešto emocionalno a ne materijalno vredno ili da joj napiše pesmu, naslika sliku…
Anakin… Ok, ako već nemaš ništa omiljeno glupo je da se tvoj dragi trudi da ti pronadje ukus. Ali on ipak radi nešto tebi bitno, zna šta je tebi važno u životu i tu ti pomaže. Knjige, note i cd-ovi – i to je tvoj ‘ukus’ i važno je što on to zna.

Groucho_Marx:
Kad bi neki dečak čitao neke od postova na ovoj temi, pomislio bi da je najstrašnija greška koju u budućem životu može da napravi, ta da nekome pokloni nešto emocionalno a ne materijalno vredno ili da joj napiše pesmu, naslika sliku…
Uopšte bre nije tako; ja samo govorim da to nije SVE, i da postoje ljudi koji nisu romantični, ali zbog svoje NEromantičnosti ne znači da nekog ne vole.
Isto tako, ako neko SVIMA poklanja ruže ili piše pesme; jbg takav je čovek ne znači da svaku od njih voli do neba i nazad:-?

Baš ne volim kad mi neko izvrće reči, uopšte nisam otišla u tu krajnost kao - ju, bože sačuvaj cveće; i mislim da dečaci ne treba ništa da nauče iz ovih postova, jer su na ženskom kutku;-) . Devojčice ne bi trebalo da uče da ih voli svako ko im poklanja cveće, niti da ih zasigurno ne voli onaj koji ne poklanja.

mmm..mislim d aje tako lakse nego sa propalim romantičarima...imah davno nekog lika koji mi je jednom prilikom nacrtao čestitku...gistro - ružu...bila je to bordo plus kaki žuta fleketina...i kad sam ja poginula od smeha na ono "zar ti ne ne dodpada moja ruža", on se uvredio :?
Mislim, to možeš mamai da pokloniš :lol: FLEKA dakle, razmrljana, aaaa.....a unutra wuold you bi my Valentine flomasterom :mrgreen:
Isto je imao pokušaje pesama...to je bilo manje više cool. I...msilim da on nije nikad saznao šta je ljubav. Sa mnom sigurno nije - mučila sam ga :twisted: (pa kad me je smarao ko nezdrav)
(Šta zna dete šta je 300 kila :P )

divlja u srcu:
Jao i ja sam sebicna kad su u pitanju slatkisi!
Znate one nove torta cokoladice 7 days?
Kupimo porodicno pakovanje od 8 komada, u startu su mojih 6, a on njegove 2 sakrije.
Onda kad ja smazem svojih 6, pronadjem i smazem bar jednu njegovu,
a on se nikad, ali nikad ne ljuti. :mrgreen:
Ama kad su slatkisi u pitanju to jeste histerija, sto rece anakin! :lol:

roll2.gif

pazi ovo - u neko doba kupio je i SAM smazao punu kesu lešnika i badema u čokoladi, po 200 g od svake vrste. Kad jeostalo pet na dnu kese, ponudio meni . Pošto je bila bveć noć, ja zagrizem jedan badem i ostavim pola na stolu "ujutro ću uz kafu"
Ustao je i prvo što je uradio bilo je da smaže pola ženine zagrižene bombone :P
Onako sanjiv....mmmm, vidi, pola badema! Mnjam! :lol:
Tako je i to poj'o, taj jedan koji sam dobila 8)

Groucho_Marx:
Ebote, ne mogu da verujem da se pojavila tema u kojoj se slažem sa Nininim postovima :roll: :) Ali tako je…
Anakin… Ok, ako već nemaš ništa omiljeno glupo je da se tvoj dragi trudi da ti pronadje ukus. Ali on ipak radi nešto tebi bitno, zna šta je tebi važno u životu i tu ti pomaže. Knjige, note i cd-ovi – i to je tvoj ‘ukus’ i važno je što on to zna.

uh-oh...al si inspirisan...
nisi me razumeo...
prvo, malo mi je debilno da se kacim ovde i pisem "moj decko mi je doneo/uradio/kupio ovo...", mislim stvarno....:)
a jos mi je gluplje da pisem ko mi je pisao pesme, slikao slike, slao ruze, komponovao muziku....
jer stvari koje mi znace , znace samo meni i to samo ja znam razlog zasto.....stvari koje mi ne znace nisu vredne pomena..
rekla sam da me generalno nervira fazon Poslao sam ti ruze/napisao pesmu, ajd ti sad padni u nesvest...:)
a ostajem pri svome da sve to uopste nije bitno jer malo ko moze da mi udeli pogled koji ce da me usreci mnogo vise nego da mi se pojavljuje sa ruzama...
i to nije ona fora da mora da se bira izmedju nekog ko ce da te gleda kako te gleda i da te obasipa paznjom pa ispada da zena stalno za nesto mora da bude uskracena...
posle jednog takvog pogleda, ruze su samo ruze koje mozes da kupis i sam....kao i sve ostalo....

E,da sam mogla da mu snimim facu kad mi je za 30. rodjendan kupio ogrlicu marke "Fosil" a ja ga pitala ima li u tome simbolike - to bi bila antologijska scena!Ili kad mi je kupio pantalone br 46 jer su "sigurno dovoljno dugacke"(visoka sam-180) a nije mu palo na pamet da pogleda sirinu!Ali, najsladje mi je bilo kad je bio na EP u Beogradu a iz Cg narucio prsutu,kajmak i kore za pitu(tasti,naravno) jer sam ja zaboravila da ponesem kad sam dolazila ovamo(SSSR)sto mi se,inace,nikad ne desava!To je bilo opstenarodno veselje!
Naravno,volim ga zbog onog sto jeste -snazni muskarac koji se mazi sa mnom isto kao prije 15-16 godina kad smo poceli da se zabavljamo,otac koji se sa sinom valja po podu pokazujuci mu fore Brus Lija,Dzeki Cena...,kojemu navru suze na oci kad mu kazem da su starijoj cerki pocele da rastu sike ili kad ga njih dvije podsjete na mene!A tek kad mrtav umoran dodje sa posla i kaze:"Zeno,spremaj se - izlazimo" i onda se zna -vecera,diskoteka...do 5 ujutru!

liv:
E,da sam mogla da mu snimim facu kad mi je za 30. rodjendan kupio ogrlicu marke "Fosil" a ja ga pitala ima li u tome simbolike - to bi bila antologijska scena!Ili kad mi je kupio pantalone br 46 jer su "sigurno dovoljno dugacke"(visoka sam-180) a nije mu palo na pamet da pogleda sirinu!Ali, najsladje mi je bilo kad je bio na EP u Beogradu a iz Cg narucio prsutu,kajmak i kore za pitu(tasti,naravno) jer sam ja zaboravila da ponesem kad sam dolazila ovamo(SSSR)sto mi se,inace,nikad ne desava!To je bilo opstenarodno veselje!
Naravno,volim ga zbog onog sto jeste -snazni muskarac koji se mazi sa mnom isto kao prije 15-16 godina kad smo poceli da se zabavljamo,otac koji se sa sinom valja po podu pokazujuci mu fore Brus Lija,Dzeki Cena...,kojemu navru suze na oci kad mu kazem da su starijoj cerki pocele da rastu sike ili kad ga njih dvije podsjete na mene!A tek kad mrtav umoran dodje sa posla i kaze:"Zeno,spremaj se - izlazimo" i onda se zna -vecera,diskoteka...do 5 ujutru!

ahhhh... :wink: :wink: :wink:

mrzim bezvredne poklone sa umišljenom simbolikom (ljubavnom, aha) koju mi valja naknadno objasniti :?
Ne primam ih, ni ne dobijam, niti bih dala (osim s drugaricom s kojom sam razmenjivala na-razne-načine-stečene SVE od teletabisa :P Sličice, priveske, figure, balone itd :lol: )

šta je to emocionalni poklon - opanuli list crvene boje npr - možeš da daš majci, može i meni ali da imaš nayayanu priču zašto mi to, i baš sad i baš meni, daješ ;)

Back