Tema koja razdvaja (covid)

RužnaKoLopov

Buduća legenda
Moderator
Poruka
43.076
Primijetila sam da je to tema o kojoj nebi trebao pričati ni sakim!

Svak ima svoje mišljenje i najpametnije se ne hvatati te teme

Samo sam rekla da su bolnice pune i tu je počela vatrena diskusija

I evo me na terasi i čujem kako svekrva i snaja raspravljaju o drzavljanstvu i koja od te dve treba ra se vrati na brdoviti balkan

#nistanepitajte

Pijem vino dok puca po meni

Da li sa vašim prijateljima, kumovima i ostalom rodbinom pričate o coroni i kako vam se čini ?

BE89226B-F767-4665-8843-D17DFABBBACD.jpeg

Poslednja izmena:
Primijetila sam da je to tema o kojoj nebi trebao pričati ni sakim!

Svak ima svoje mišljenje i najpametnije se ne hvatati te teme

Samo sam rekla da su bolnice pune i tu je počela vatrena diskusija

I evo me na terasi i čujem kako svekrva i snaja raspravljaju o drzavljanstvu i koja od te dve treba ra se vrati na brdoviti balkan

#nistanepitajte

Pijem vino dok puca po meni

Da li sa vašim prijateljima, kumovima i ostalom rodbinom pričate o coroni i kako vam se čini ?

Pogledajte prilog 1069316
Lep tepih...vinske fleke zahe.ane za ocistiti.z:p

Rekoh i malopre i pre, ne vredi se nervirati oko tema na koje pa skoro uopšte ne možeš da utičeš....

Razgovor je onakav kakav je sagovornik.
Zadrti su zadrti a otvoreni koliko toliko razumni....

A od kog nerviranja pa ima koristi?

Više ljudi je umrlo od vina nego od korone....

U zadnje dve godine više od vina no od corone ?

Dobro………

Alkohol.

Rekoh više. Nisam ograničio vremenski period.

Korona je virus na sav glas. Plus strah. Plus i sam virus. Vino je samo fina verzija alkohola.

Oko 12300 ljudi je preminulo od ove pošasti u Srbiji. Stvarno misliš da je alkohol manje ubio? Saobraćaj, nasilje, jetra, itd?

Odgledaj South Park obradu, i 2020 i 2021, i prestani da se stresiraš :) a vrv će biti i 2022.

Alkohol.

Rekoh više. Nisam ograničio vremenski period.

Korona je virus na sav glas. Plus strah. Plus i sam virus. Vino je samo fina verzija alkohola.

Oko 12300 ljudi je preminulo od ove pošasti u Srbiji. Stvarno misliš da je alkohol manje ubio? Saobraćaj, nasilje, jetra, itd?

Odgledaj South Park obradu, i 2020 i 2021, i prestani da se stresiraš :) a vrv će biti i 2022.

Nećemo dalje

:)))))

Prijatelj i ja smo zajedno zaglavili u Batajnici. Ja sam se izvukla, on nažalost nije. Prijatelji i familija su od tada promenili mišljenje jer smo mnogo pričali o mom boravku i oporavku.
Ja i dalje imam neke posledice i kako doktori kažu to može potrajati i do šest meseci.
Vecic ako možeš uzmi kozju surutku pij pomalo.
Ima kod mene u mlečnom dućanu na NBG
To je super stvar
Mene je podiglo prilično

Mi i ne slutimo u čemu smo, a još manje šta nas čeka.
U prirodi čoveka je da vidi ono što želi da vidi...
Našu civilizaciju obeležile su tragične pandemije, ali ih, čim prodju, zaboravimo, pa, zbog toga, kada stignu nove i ne znamo šta je stiglo.
Dok razmišljamo samo o posledicama uvek će tako i da bude....

Evo sada, pročitah da zbog farmaceutske industrije (vakcina najviše) ugrožene su i potkovičaste krabe....450 miliona godina stara vrsta..Ž
https://www.theverge.com/2021/12/17/22840263/horseshoe-crab-blood-medical-industry-controversy

Back