C
CaLiMeRo
Gost
Da je loša u sexu i da propušta najbolje u životu?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Možeš li meni da središ da gledam prvenstvo na miru i spavam do podne?Gazdarica:Eh, razumijem ja tebe, moj Aco... Tako i meni, cim im kazem da mi je cale ljekar, odmah svi traze bolovanje...![]()
Sad se sve uklapa čak i zašto ga je ostavila JKCICIRIPI:ACA JE JEDAN OD KARICA![]()

AcaBg82:Razgovor sa devojkom, prvi put, upoznavanje .... idu pitanje za pitanjem i razgovor
i onda se dodje i to teme
o porodici i roditeljima i cime se bave ciji roditelji
E sada ja bi da izbegnem tu temu po svaku cenu, posto je ona kljuc mog neuspeha kod devojaka.
Kako to?
jbt,ili vrdas,kazes otprilike cime se bave,ali ne kazes do kraja.snadji se.nisi mali.Onda si Superhik.chika_doktor:ja sam savremeni robin hud...otimam od sirotinje i dajem bogatima..
i ne kupim nov novcat traktorBanshee:bolje otimas od bogatih i uzimas za sebe,dok ne postanes glavni budza u selu.
AcaBg82:Razgovor sa devojkom, prvi put, upoznavanje .... idu pitanje za pitanjem i razgovor
i onda se dodje i to teme
o porodici i roditeljima i cime se bave ciji roditelji
E sada ja bi da izbegnem tu temu po svaku cenu, posto je ona kljuc mog neuspeha kod devojaka.
Kako to?