Tema "Cime ti se bave roditelji"

AcaBg82:
Razgovor sa devojkom, prvi put, upoznavanje .... idu pitanje za pitanjem i razgovor

i onda se dodje i to teme

o porodici i roditeljima i cime se bave ciji roditelji

E sada ja bi da izbegnem tu temu po svaku cenu, posto je ona kljuc mog neuspeha kod devojaka.

Kako to?

Aco, da li tebe neko plaća da nas ovakvim temama uveseljavaš? Pa, ti si, pile, živi piš! :lol: Prvih nekoliko tvojih tema su mi bile čudne i iritirale me. Sad mi ulepšaš dan. Uvek kad pomislim da je neko iz mog okruženja lako iščašen, setim se tebe i tvog sirotog malog životića u kome te ni jedna devojka ne voli :lol:

hanibaI77:
cali zar nije najsladje ono s folije? bez obzira sto te ceka jos pet kremova u frigu
Hanibalja sam pre neki dan pricao sa ortakom kako sam iskasapio prst pokusvajuci da nozem iskasapim konzervu.Do tada ne koriscenom i neproverenom metodom. :lol:
Pa je onda on pricao kako je svaki put isekao jezik na foliju od eurkrema...i da mu je to bilo najsladje. Krv i eurokrem...pleasure & pain... :lol: :lol:

PLESsitnihDEMONA:
Hanibalja sam pre neki dan pricao sa ortakom kako sam iskasapio prst pokusvajuci da nozem iskasapim konzervu.Do tada ne koriscenom i neproverenom metodom. :lol:
Pa je onda on pricao kako je svaki put isekao jezik na foliju od eurkrema...i da mu je to bilo najsladje. Krv i eurokrem...pleasure & pain... :lol: :lol:
aaaa da da uvek paziti na jezik jer moze gadno da isece
a kakav je kineski euro krem?

Back