C
chika_doktor
Gost
na vratima pise opijum komerc, sve me zivo zanima samo da je shwerc...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
AcaBg82:Razgovor sa devojkom, prvi put, upoznavanje .... idu pitanje za pitanjem i razgovor
i onda se dodje i to teme
o porodici i roditeljima i cime se bave ciji roditelji
E sada ja bi da izbegnem tu temu po svaku cenu, posto je ona kljuc mog neuspeha kod devojaka.
Kako to?
Prvih nekoliko tvojih tema su mi bile čudne i iritirale me. Sad mi ulepšaš dan. Uvek kad pomislim da je neko iz mog okruženja lako iščašen, setim se tebe i tvog sirotog malog životića u kome te ni jedna devojka ne voli 
CICIRIPI:ACA JE JEDAN OD KARICA![]()
Aco, imam nešto da ti saopštim:AcaBg82:Ni jedna nije iz Strahinjica Bana ili sa slicnih mesta.

cali zar nije najsladje ono s folije? bez obzira sto te ceka jos pet kremova u friguCaLiMeRo:Aco, imam nešto da ti saopštim:
Moj dečko je toliko bogat da ne mora da liže folijicu od
eurokrema.
Pozdrav od devojke
iz Strahbana![]()
![]()
![]()
Hanibalja sam pre neki dan pricao sa ortakom kako sam iskasapio prst pokusvajuci da nozem iskasapim konzervu.Do tada ne koriscenom i neproverenom metodom.hanibaI77:cali zar nije najsladje ono s folije? bez obzira sto te ceka jos pet kremova u frigu

aaaa da da uvek paziti na jezik jer moze gadno da isecePLESsitnihDEMONA:Hanibalja sam pre neki dan pricao sa ortakom kako sam iskasapio prst pokusvajuci da nozem iskasapim konzervu.Do tada ne koriscenom i neproverenom metodom.![]()
Pa je onda on pricao kako je svaki put isekao jezik na foliju od eurkrema...i da mu je to bilo najsladje. Krv i eurokrem...pleasure & pain...![]()
![]()

Sjajno. Samo joj isprichaj tu fazonchinu, ima da ti odmah padne u naruchjeAcaBg82:Definitivno cu morati nekoj da predlozim
Bananu sa slagom
Za dezert
S tim sto ce slag sama da muti he he he

Alexandra Vasiljkovic:tako da ne znam u cemu je njegov problem, osim sto je istripovan najjadnije
kakva fora OSIM PARA ti trebainspirion:Kad god dođem na ovaj forum, otkrije se još neka budala u ovoj širokoj lepezi forumskih likova.
Nego oću u Dubaji. Jer zna neko foru kako da odem?
STA FALI CELAVIM?AcaBg82:Jel ovo ona aleksandra sto voli nabildovana celave kriminalce??? Ili se mozda varam? Vasiljkovicka iz Sapca???
naravnoinspirion:Pa idem da uzmem pare. Jel si ti to plavusa?