kylie&raca
Zainteresovan član
- Poruka
 - 161

ako ti bas to stvara problem a ti slazi pa kad je osvojis u potpunosti ti joj onda lepo priznaj al iskreno mislim da to nije razlog zbog cea ti se to desava

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
  Mislim, nije mi jasno zašto bii to ona morala ili trebala
JOVANA77:Pa cekaj, ne mozes ocekivai da ti mi sad kao tu nesto odgovaramo a da ne kazes sta je to tako strasno cime ti se bavi cale!
U stvari ti si hteo da kazes da ti je cale bogat a ti ides pesaka na sastanke????????? Sta,ne da ti cale auto??? Ili ti ne zelis da te muvaju sponzoruse????
Ili reci cime se to bave pa da ti damo neki savet ili batali ovu temu,ne moze niko nista napamet da te savetuje!
kylie&raca:ako ti bas to stvara problem a ti slazi pa kad je osvojis u potpunosti ti joj onda lepo priznaj al iskreno mislim da to nije razlog zbog cea ti se to desava
slatko volim :)):jbt, sa kakvim ti to "mozgovima" izlazis :?
slatko volim :)):a da nije mozda problem u tebi ?! nemoguce da su sad SVE fukse :?
sa kakvim/kojim devojkama se zabavljaju tvoji drugovi? samo sa fuksama, ili ima i finih/"normalnih"
linabg:odlicna strategija, jos samo kad bi je ti i primenio....
linabg:obzirom da ti, kako kazes stalno naleces na debile, strategija je vise nego izvrsna... za debile..
al vidis, to je jako cudno, jel moguce da bas ni jedna nije bila normalna.. ili ti imas neki zesci problem, kojeg nisi svestan.. ili ti svest nije toliko razvijena da mozes da ga vidis...
stvarno mi nije jasno....
linabg:pa nesto definitivno treba da menjas...
sta.... (s oprostenjem) ser*es??? daj, molim te.........AcaBg82:Razgovor sa devojkom, prvi put, upoznavanje .... idu pitanje za pitanjem i razgovor
i onda se dodje i to teme
o porodici i roditeljima i cime se bave ciji roditelji
E sada ja bi da izbegnem tu temu po svaku cenu, posto je ona kljuc mog neuspeha kod devojaka.
Kako to?