Tema "Cime ti se bave roditelji"

AcaBg82:
Razgovor sa devojkom, prvi put, upoznavanje .... idu pitanje za pitanjem i razgovor

i onda se dodje i to teme

o porodici i roditeljima i cime se bave ciji roditelji

E sada ja bi da izbegnem tu temu po svaku cenu, posto je ona kljuc mog neuspeha kod devojaka.

Kako to?

a zasto je toliko strasno reci cime ti se bave roditelji?i zasto imas potrebu to da krijes? :confused: cime mogu nekome da se bave roditelji kada to moras da krijas?jbt el su politicari?kriminalci? :shock: tajne vladine organizacije? :shock:

mislim,ako je tako,onda slazi.lupis da rade u nekoj anonimnoj firmi,da drze antikvitete,ili 2nd hand shop :neutral: jbt,ili vrdas,kazes otprilike cime se bave,ali ne kazes do kraja.snadji se.nisi mali.

ja mogu da kazem cime se moji bave.
evo ja sam crna ovca u porodici.vise me blam da kazem kad me neko pita za mene :D

...Iznenadjujuce je i uvredljivo 'zakljucavanje' topic-a 'Uspesi nasih sponzorusa u svetu' - nakon godina, decenija ulozenog rada i truda, postojanje virtuelne galerije koja bi omogucila recju argumentovano i slikom dokumentovano puhanje u sopstvenu trubu, zanimljiva je ideja neslucenih mogucnosti...

Svaka devojka ocekuje malo paznje, bezobzira na to cime se bave roditelji,oni nisu bitni, bitno je kakav si ti. i ne razumem zasto moras da krijes to cime se oni bave. Bave se za sebe. Moja drugarica sa fakultetu, Ruskinja, odma prvog dana je ustala i rekla da joj je otac kriminalac, posle sat vremena to nikome nije bilo bitno. Cudismo se pola sata, kao jaoj kako tako javno da kaze, ovo ono, pa sta...Bitan si ti, a ne mama i tata

Uh...ala se oduzila ova tema. A mene mrzi da citam sve..nego jel se saznalo sta su mu roditelji? I koja je sustina otvaranje njegove teme? Zato sto su roditelji prosti ljudi..ili zato sto je cale neki mafijas pa ne zeli da se otkriva?

Sve u svemu, normalno je da pita cime ti se bave roditelji. Ali ne u materijalnom smislu, nego u fazonu da je zanima iz kakve porodice potices. To je svakako vazno. Ali ako primetis da ona puca na neku lovu, zaista ne znam sta bi imao vise da pricas sa njom??? I veruj mi, nisu sve takve sigurno. A nista ni svi momci tako zlatni kao sto pricate :D

Back