Televiziju ukinuti...

Tebe niko ne bije po ušima da gledaš i da se truješ .....

Šta je to otrovno na TV-u?
Šta tebe konkretno ugrožava i kako utiče na tvoje zdravlje?
U čemu je razlika izmedju Novina, Net-a i TV-a?

Postoji razlika u tome sto po pitanju novina,casopisa ili web sajtova uvek mogu da izaberem kakvu cu tematiku citati,koje cu sajtove izabrati,dok je na televiziji sasvim drugacija situacija - Svi se utrkuju da sto vise lice jedni na druge u opstem haosu sunda i nemorala.

Tako recimo B92 me uvek otvoreno vredja poistovecujuci ljudsku inteligenciju sa inteligencijom domacih zivotinja,Pink pokusava da me truje muzickim programom koji otvoreno unistava pravu nacionalnu muziku sa ovih prostora govoreci da je to isto samo u malo modernijem obliku,RTS se utrkuje sa prethodne dve kuce uzimajuci od oba po nesto ... tako da ja u ovom trenutku ne vidim ni jedan jedini TV program kao nesto sto bih mogao da gledam.

... A prinudjen sam po zakonu da placam pretplatu za nesto sto ne gledam i sto vredja moju inteligenciju.Da li je to normalno ? :neutral:

Dosta nam truju mozgove koji su ionako vec istrulili :)
Sa mislite da li bi trebalo i da li je moguce to izvesti, da se televizija u potpunosti ukine?
Ostao bi nam internet i novine i sta vec, ali televizija koja nam servira sta ona oce nijenam bas neophodna sta vise neke ljude je upropastila.

ne bih je ukinula, ali bi ostavila mogucnost izbora koliko i koje kanale zelim da gledam, i shodno tome i da ih placam
ne zelim obavezan RTS, kao sto mi nije potrebno najmanje 30-40 kablovskih kanala (medju kojima takodje placam RTS)

Evo baš sad upravu gledam seriju koja ide u udarnom terminu na RTS-u 1,i pitam se dali su oni normalni šta puštaju pa deca još nisu zaspala a u seriji od nasilja,droge,krađe i prostačkih reči.
A znaka upozorenja nigde,nekažem da je serija loša(Gorki Polodovi) ali mislim da nije prikladna vremenskom terminu u kom se prikazuje,u večernjem terminu iole može se kontrolisati dečije gledanje mislim većina roditelja su kući ali ta serija se reprizira i u jutarnjim satima kad je većina roditelja na poslu.
I to ja sad treba još njima da plaćam pretplatu,da bi oni mom detetu servirali široki repertoar pa nek bira,i još nacionalna televizija cccccccc.

Evo baš sad upravu gledam seriju koja ide u udarnom terminu na RTS-u 1,i pitam se dali su oni normalni šta puštaju pa deca još nisu zaspala a u seriji od nasilja,droge,krađe i prostačkih reči.
A znaka upozorenja nigde,nekažem da je serija loša(Gorki Polodovi) ali mislim da nije prikladna vremenskom terminu u kom se prikazuje,u večernjem terminu iole može se kontrolisati dečije gledanje mislim većina roditelja su kući ali ta serija se reprizira i u jutarnjim satima kad je većina roditelja na poslu.
I to ja sad treba još njima da plaćam pretplatu,da bi oni mom detetu servirali široki repertoar pa nek bira,i još nacionalna televizija cccccccc.

e to je jedno samo sto ja ocu da kazem :(

Dosta nam truju mozgove koji su ionako vec istrulili :)
Sa mislite da li bi trebalo i da li je moguce to izvesti, da se televizija u potpunosti ukine?
Ostao bi nam internet i novine i sta vec, ali televizija koja nam servira sta ona oce nijenam bas neophodna sta vise neke ljude je upropastila.

podrzavam , ostaviti samo discoverynacionalnu geografiju ... a ovo sve ostalo ukinuti

Back