Televizija Pink

maniaccc

Ističe se
Poruka
2.380
Jel volite da gledate pink?
Ja volim ali me u poslednje vreme strasno izludjuje..serije i emisije kasne po pola sata, a dok traju reklame zaboravis da si nesto i gledao pre njih..Jednom su 4 puta za redom pustali istu reprizu ER-a, a sad vise retko kad i puste novu epizodu..

Vasa mislenja..??

maniaccc:
Jel volite da gledate pink?
Ja volim ali me u poslednje vreme strasno izludjuje..serije i emisije kasne po pola sata, a dok traju reklame zaboravis da si nesto i gledao pre njih..Jednom su 4 puta za redom pustali istu reprizu ER-a, a sad vise retko kad i puste novu epizodu..

Vasa mislenja..??
Ja bi ga ukinuo....ali steta pa nije do mene....

ali je najgore sto kasne toliko sa emisijama...

evo, meni se svidjaju Chari (uf... Pajper :P ), ali pazi ovo: umesto u 23.30, pocne u 01.00!!! Ili umesto u 15.00, pocne u 14.30!?!?!?!???)

inace, imaju savrseno glupu skrivenu kameru!

Da nema Pinka moj zivot bi bio pust i dosadan. Toliko gluposti na jednom mestu uvek digne rapsolozenje. Narocito hipnositano tapsanje gledala Granda. Pa tek novi hitovi Shity records-a. U svakom slucaju preporucljivo gledati utisano i samo kad si lose raspolozen. Odavno nisu pustili novu seriju, osim onih maloumnih meksickih koje su mi gore jos od Granda. Svidja mi B92 jer je pristojna TV.

ZoNi:
ali je najgore sto kasne toliko sa emisijama...

evo, meni se svidjaju Chari (uf... Pajper :P ), ali pazi ovo: umesto u 23.30, pocne u 01.00!!! Ili umesto u 15.00, pocne u 14.30!?!?!?!???)

inace, imaju savrseno glupu skrivenu kameru!

Mislim da niko ne bi mogao da izmisli gluplju skrivenu kameru od njih..

stivlim:
Da nema Pinka moj zivot bi bio pust i dosadan. Toliko gluposti na jednom mestu uvek digne rapsolozenje. Narocito hipnositano tapsanje gledala Granda. Pa tek novi hitovi * records-a. U svakom slucaju preporucljivo gledati utisano i samo kad si lose raspolozen. Odavno nisu pustili novu seriju, osim onih maloumnih meksickih koje su mi gore jos od Granda. Svidja mi B92 jer je pristojna TV.
Ima bas dobrih serija na B92 ali me nervira onaj crtani sundjer Bob :x

Da li ima onih koji vole TV Pink, ako ima onda svaka cast! Jeste da su imali neke serije koje smo gledali (pr. The Simpsons ) ali ovaj kanal je ono sto najvise mrzim. Verujem da ima jos onih koji tako misle! Samo kad pomislim na reklame...

Goku, ako ne voliš Pink, zašto je ovakav nasov teme?
3. put kažem (poslednji obećavam), ljudi ne folirajte se!
Ako toliko ne volite ovaj kanal, kako znate sav njegov sadržaj, serije, filmove, gostovanja?
**
Zamislite da nema Pinka, šta vidite?
Preozbiljni BK, dosadni Metropolis, B92 koji donekle spasava situaciju, ali bi se onda poseljačili od Palme...

Zamislite program bez ove *užasne televizije :(

evo, pokusavam da smislim recenicu kojom cu reci koliko ne volim pink, a da nikog ne uvredim, ali ne vredi.....

inace, na mestu gde je pink (kad sam kuci) stoji "zabrana za decu"...

najidiotskija televizija kod nas...

a oni kojima je to jedina životna radost i koji "ne mogu" bez njega bi trebalo da se zamisle...

PS. znam kakav je program, jer sam okružen ljudima koji gledaju pink i logično je da dopre do mene to sto se tamo prikazuje...

hvala na razumevanju

Gledam na Pinku filmove,nesto malo muzike (Grand i zabavne),kad su bili Svi grad. ljudi,Simpsonovi...Sad od serija gledam samo Braca po oruzju. Seljacke su mi i voditeljke, cak mi je bolji i Grand nego City....BalkanNet je tesko njesra,Ognjena ne podnosim...Gledam ali ne bas previse

Ja televiziju uopshte malo gledam,jedino b92 od 18 do 19,vesele sedamdesete i sex i grad.Za vreme raspusta sam malo vishe gledala jer mi je bilo dosadno.Osim granda,spanskih serija i onolkih reklama,ok je kanal.

Ja na pinku gledam dosta serija,filmova,neke emisije,ali ne muzicke.Grand Show ne podnosim,niti slusam siti rekords.Muzika na pinku je nula,ali oni ipak imaju najzanimljiviji program.Svidja mi se i B92.Sta treba da gledam,ART?

Back