NovaIsta
Legenda
- Poruka
- 51.033
pa i ja, samo kad se to ponavlja 3 puta nedeljno 1,5 godinu....samo sa njim, nikad ni sa kim nisam nesto slicno imala
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
glup ja za to.........al hvala........ :grin: :grin: :wink: :wink: :wink:Copy_Cat:e da, josh neshto vi iznad samo da znate DVOJE SU SE TAKO SMUVALI a vi vidite shta tjete a ja sad idem da ne smetam :smile: nego stavite neke avatare.
NovaIsta:da li mislite da ste sa nekim bili toliko mentalno bliski da, bez obzira na udaljenost, zaista mozete neke stvari da osetite kad je on/ona u pitanju? da neke stvari predosecate, naslucujete, i posle se ispostavi da ste bili u pravu? moram to da pitam jer me takve stvari proganjaju vezane za jednu osobu.
NovaIsta:da li mislite da ste sa nekim bili toliko mentalno bliski da, bez obzira na udaljenost, zaista mozete neke stvari da osetite kad je on/ona u pitanju? da neke stvari predosecate, naslucujete, i posle se ispostavi da ste bili u pravu? moram to da pitam jer me takve stvari proganjaju vezane za jednu osobu.
Ekstrasensnemlada_i_neukusna:Hm. Mene toliko interesuje onostrano da sam bila i na Regresiji. Imala sam i kucnog duha, sad se nesto primirio. Komuniciram telepatski ali ne sa svakim, recimo da ih je bilo troje, cetvoro, u zivotu. Imam jaku intuiciju i ekstrasens sam (to sam vec pomenula na nekoj temi .. dakle, izuzetno reagujem na ljudsku energiju i na zrachenja)
Neke "istovremene" stvari koje se desavaju zaljubljenima, ja bih pre nazvala uklapanjem ili poklapanjem zelja u odredjenom momentu...
samo kazem da je stetno smatrati da ako nema telepatije izmedju dvoje zaljubljenih, onda nema ni ljubavi, s tim ne mogu da se slozim...
Vise verujem u iskreno trazenje onog sto nam je potrebno, nego u cekanje da mi neko procita misli ili da ja nekom procitam misli
mogway:Sto se tice telepatije u mom slucaju, vrh je kada uzmem telefon u ruku da je nazovem a on pocne zvoniti - zove ona mene![]()
Ako to smatras pod telepatiju, eto...![]()
![]()
![]()
Jesam....to je prosto neverovatno...jednostavno sam toliko bila vezana za tu osobu...ne mogu to konkretno da opisem...NovaIsta:da li mislite da ste sa nekim bili toliko mentalno bliski da, bez obzira na udaljenost, zaista mozete neke stvari da osetite kad je on/ona u pitanju? da neke stvari predosecate, naslucujete, i posle se ispostavi da ste bili u pravu? moram to da pitam jer me takve stvari proganjaju vezane za jednu osobu.
Slažem se apsolutno.gossca:Ponekad zaljubljena osoba misli da ako je njen partner voli, procitace joj misli, znace sta zeli u nekom momentu...i cak ako tako nesto ne postoji medju njima, moze to tumaciti ka nepostojanje prave ljubavi...to moze biti uzrok nesporazuma.
Vecina nas ne zna da cita misli, a postoje i slucajevi da nase misli "procitaju" oni koji nas ne vole...
Vise verujem u iskreno trazenje onog sto nam je potrebno, nego u cekanje da mi neko procita misli ili da ja nekom procitam misli.
Neke "istovremene" stvari koje se desavaju zaljubljenima, ja bih pre nazvala uklapanjem ili poklapanjem zelja u odredjenom momentu...
...misli jesu jake , ne mogu da tvrdim da to postoji il ne postoji...samo kazem da je stetno smatrati da ako nema telepatije izmedju dvoje zaljubljenih, onda nema ni ljubavi, s tim ne mogu da se slozim...
nemlada_i_neukusna:Imam jaku intuiciju i ekstrasens sam
kako to da nisi intutitivno osetila da bivsi ima malu kitu? nego si se posle shokirala