telepatija

NovaIsta:
da li mislite da ste sa nekim bili toliko mentalno bliski da, bez obzira na udaljenost, zaista mozete neke stvari da osetite kad je on/ona u pitanju? da neke stvari predosecate, naslucujete, i posle se ispostavi da ste bili u pravu? moram to da pitam jer me takve stvari proganjaju vezane za jednu osobu.

Naravno da verujem u telepatiju! ;)
Kod mene nije vezna za neke posebne osobe.
Imam jednog drugara koga se uvek setim sat vremena pre nego me pozove!
To je samo jedan primer....a ima ih nebrojeno!

NovaIsta:
da li mislite da ste sa nekim bili toliko mentalno bliski da, bez obzira na udaljenost, zaista mozete neke stvari da osetite kad je on/ona u pitanju? da neke stvari predosecate, naslucujete, i posle se ispostavi da ste bili u pravu? moram to da pitam jer me takve stvari proganjaju vezane za jednu osobu.

Paaaaaa ne znam sta da ti kazem za to,....
Meni se obicno desava da mi se prividjaju ljudi koje dugo nisam videla i onda posle dan-dva se pojave ti ljudi ili me neko nazove telefonom,...A telepatija..paaaa desavalo se ali nista posebno.

Ponekad zaljubljena osoba misli da ako je njen partner voli, procitace joj misli, znace sta zeli u nekom momentu...i cak ako tako nesto ne postoji medju njima, moze to tumaciti ka nepostojanje prave ljubavi...to moze biti uzrok nesporazuma.
Vecina nas ne zna da cita misli, a postoje i slucajevi da nase misli "procitaju" oni koji nas ne vole...
Vise verujem u iskreno trazenje onog sto nam je potrebno, nego u cekanje da mi neko procita misli ili da ja nekom procitam misli.
Neke "istovremene" stvari koje se desavaju zaljubljenima, ja bih pre nazvala uklapanjem ili poklapanjem zelja u odredjenom momentu...
...misli jesu jake , ne mogu da tvrdim da to postoji il ne postoji...samo kazem da je stetno smatrati da ako nema telepatije izmedju dvoje zaljubljenih, onda nema ni ljubavi, s tim ne mogu da se slozim...

nemlada_i_neukusna:
Hm. Mene toliko interesuje onostrano da sam bila i na Regresiji. Imala sam i kucnog duha, sad se nesto primirio. Komuniciram telepatski ali ne sa svakim, recimo da ih je bilo troje, cetvoro, u zivotu. Imam jaku intuiciju i ekstrasens sam (to sam vec pomenula na nekoj temi .. dakle, izuzetno reagujem na ljudsku energiju i na zrachenja)
Ekstrasens
rollin2.gif

Ekstrasens
rollin2.gif

Ekstrasens
rollin2.gif

Ekstrasens
rollin2.gif

Ekstrasens
rollin2.gif

Ekstrasens
rollin2.gif

Ekstrasens
rollin2.gif

Ekstrasens
rollin2.gif

Ekstrasens
rollin2.gif

Neke "istovremene" stvari koje se desavaju zaljubljenima, ja bih pre nazvala uklapanjem ili poklapanjem zelja u odredjenom momentu...

Goshcice, nije u pitanju samo zelja da se chujemo, vidimo, dodirnemo .. pa se tu kao uklapamo, vec se otvaraju neki drugi (nevidljivi) kanali preko kojih chitamo/saopshtavamo misli koje se tichu oblasti izvan intimnosti i lichnog zadovoljstva.

samo kazem da je stetno smatrati da ako nema telepatije izmedju dvoje zaljubljenih, onda nema ni ljubavi, s tim ne mogu da se slozim...

Onaj ko je iskusio telepatsku vezu, teshko da moze da se pomiri sa time da mu neka naredna veza bude manje jaka :) Stalno je prisutan osecaj da tu josh neshto fali ..

Vise verujem u iskreno trazenje onog sto nam je potrebno, nego u cekanje da mi neko procita misli ili da ja nekom procitam misli

Apsolutno se slazem, telepatska veza i ne ukljuchuje da se sad sporazumevamo cutanjem :) Ali u takvoj vezi je mnogo lepih, neobichnih, iznenadjenja i necheg 'nadprirodnog' i mnogo jakog u odnosu na obichnu vezu.

mogway:
Sto se tice telepatije u mom slucaju, vrh je kada uzmem telefon u ruku da je nazovem a on pocne zvoniti - zove ona mene :D

Ako to smatras pod telepatiju, eto... ;) :D :D

Evo se meni dogadja skoro svakog dana,taman da joj pustim sms ona salje meni :lol: , ili evo juce i prekjuce sam pomislio na bivsu kako bih voleo da je cujem, i zove ona mene :shock: .
Obozavam takve stvari,telepatija je cudo... :roll:

NovaIsta:
Jesam....to je prosto neverovatno...jednostavno sam toliko bila vezana za tu osobu...ne mogu to konkretno da opisem...

gossca:
Ponekad zaljubljena osoba misli da ako je njen partner voli, procitace joj misli, znace sta zeli u nekom momentu...i cak ako tako nesto ne postoji medju njima, moze to tumaciti ka nepostojanje prave ljubavi...to moze biti uzrok nesporazuma.
Vecina nas ne zna da cita misli, a postoje i slucajevi da nase misli "procitaju" oni koji nas ne vole...
Vise verujem u iskreno trazenje onog sto nam je potrebno, nego u cekanje da mi neko procita misli ili da ja nekom procitam misli.
...misli jesu jake , ne mogu da tvrdim da to postoji il ne postoji...samo kazem da je stetno smatrati da ako nema telepatije izmedju dvoje zaljubljenih, onda nema ni ljubavi, s tim ne mogu da se slozim...
Slažem se apsolutno.
Nego, da li IKO pravi razliku između kultnog i okultnog?

Empatija je univerzalno osecanje..ne verujem u to za jednu osobu vishe nego druge..naravno ako se radi o osobama do kojih ti je stalo...
Genetska predodredjenost,EQ i vrsta kose su bitni preduslovi mogucnosti da se "oseti"kako se neko oseca....naravno da je subjektivna emotivna komponenta prisutna,da li kao "motivacioni"faktor ili neshto shto ometa rasudjivanje svojom neobjektivnoshcu usled naklonosti dotichnoj osobi.....nisam siguran.

Back