Telepatija i telekineza

myst:
evo jednog pitanja, sta vi smatrate za telepatiju??? mozda imate previsoka merila

To ti je ona sirotinja koja slusa radio, a pate za tele-vizorom.To su tele-pate.

Mada, u drugim regijama, narocito stocarskim, telepate su oni cija krava nemoze da se oteli, pa pate za tele-tom.I oni su telepate.

Zanimljiva stvar vezana za Novi Sad je da i oni imaju svoje telepate.
Jedan deo grada se zove Telep. Tamo, po misljenju mnogih, zive sama telad i konji.
Tele je tele, a konj na turskom je at. Znaci, Telep-at.Telepat.

nadam se da sam uspeo da barem delimicno osvetlim neistrazeno podrucje telepatije.

:):):):)

Katanac ? Ma daaaaj, ja toj ozbiljnoj temi prilazim iz vise uglova...
Nekad se laprdalo na svetskom naucnom nivou da delfini ili kitovi imaju neki oblik komuniciranja, koji se delimicno zasniva na telepatiji. Koliko tu istine ima ?
Ako mogu delfini i morske kite, zasto ne i telad i junad?
Ustrojstvo zivotinjskog mozga se uveliko razlikuje od naseg. Niko nikad nije ozbiljnije proucavao teleci mozak, sem kulinara u procesu pohovanja...
Kako svinja skonta da joj je dosao sudnji cas prerade u kobaje ? Vristi na sav glas, a niko je ne dira (jos) ? Neko bi rekao instinkt, a ja pitam sta je instinkt svinje pred klanje? Mozda viri telepatijom u mesarev um koji sa nozem u ruci zamislja krmecu glavu u pajcu s jabukom u ustima i drustvo sa Jelenkom u ruci ispred rostilja kako balavih labrnja bulje u rascerecene komade mesa svog mladog, napacenog i mrtvog tela ??
Sta mislite, ako postoji, koliki je u MBita/sec datastream izmedju dva teleta ? ( mozda to objasnjava zasto telad i krave ukoceno stoje i bulje u jednu tacku, koncentrisu se na up/download )

Sal has spoken...:)

zeleo bih da se svi vi koji ste skeptici u svakom pogledu uporedite sa aboridjinima koji su chuli za avion,kako nezhto shto nije ptica mozeda leti,ili za tv.tako da verujem u postojanje moguchnosti telekineze i astalih takorechi manje poznatim sposobnostima shiroj javnosti/hvala na razumevanju ;)

Ti verujes u mogucnost postojanja telekineze, a? A nas nazivas abordjinima uzgred vredjajuci taj narod spominjuci ga u ruznom kontekstu....Za avione i tv-ove dokaza na sve strane....A za telekinezu?

Znas sta, verujes ti u mogucnost primanja samarcine preko sajberspejsa?
Ja mislim da si ti ekvivalent onoga teleta koje prima download, buljeci u jednu tacku.
Hvala na razumevanju....

Svako zna ono što mu treba.Da izbacimo dotičnog tamo gde su vekovima živeli Aboridžini pa da vidimo da li će preživeti u toj pustari.Sigurno neće zato što ne bi znao da nađe vodu i hranu.
I nikako nije u redu vređati jedan narod koji inače živi u bogatijoj i razvijenijoj zemlji od nas i nije nimalo inferioran od nas.

Nije mi bila namera da vredjam, nego da postavim neke paralele...
On mene kao skeptika smatra abordjinom ili nekim ekvivalentnim primatom, a on kao ne-skeptik koji veruje u MOGUCNOST da postoji telekineza je kao vise superiorno bice iz dimenzije x.Pa svi mi verujemo u mogucnost, u odredjenoj meri, individualno...
Sumiram: Ako je moje misljenje na razini svesti, odgoja, vaspitanja i ostalo na razini ponosnih Abordjina, onda je uzviseni iz dimenzije x - obicno tele iz decije serije teletabisi...:)

Znam, brate Mr Dan, nego sam odgovorio Oximu
Zaista ne ide da se vredjamo na forumu, bez veze je....iako je dimension-x men poceo, a ja se osecao pogodjenim, jer sam zaista skeptik u vezi telekineze....

Ako si ti to jednastvar, onda si stvarno tele-tabis...Moracu ti opet svintati samarcinu toliku da ces od silne rotacije oko svoje ose prosvrdlati do sredista zemlje i odgovarati Vernovim junacima na svojoj gluposti...

Ako nisi ti, onda se zaista izvinjavam na sumnji i optuzbama....
:)

Back