jolemisa
Buduća legenda
- Poruka
- 34.060
Autorska tema .Posle godinu,mozda i vise,dobio sam racun za uplatu paketa "Prenesi 100" i redovno uplacivao sve rate na vrema.Ovih dana dobijem racun uvecan za 900 dinara za "Usluge provajdera".Kao sto znaju pretplatnici Telenora da je operatera veoma tesko dobiti na njihov Call centar 063 9000,znaci ne mozete ni da se zalite.Poslao sam poruku na njihov sajt,a oni mi odgovorili da se odgovor na pitanje poslati do 10 dana,a meni je rok uplate ove sume 5 dana.Dakle hteo sam reci da od lopova u ovoj drzavi tesko mozemo preziveti.Citao sam o ovome na netu.neki su dobili i duple cene za usluge.U ugovoru ne postoje takva tacka o placanju usluga provajdera,vec da sve ide kroz paket.Kakvo je vremedosloda cemo i mobilne telefone pobacati,jer i na pripeid te ucenjuju i skratili su sada dopune na 3 meseca.Pa onda moras pomalo da uplacujes,jer ako uplatis vise,a ne potrosis za to vreme,onda ti uzimaju ostatak novca,a mozes da produzis karticu sa uplatom od 200 din,ali pare koje su ostale na racunu,pojede maca,t.j. lopovi.