Telenor uveo novu kradju za uslugu provajdera.

jolemisa

Buduća legenda
Poruka
34.060
Autorska tema .Posle godinu,mozda i vise,dobio sam racun za uplatu paketa "Prenesi 100" i redovno uplacivao sve rate na vrema.Ovih dana dobijem racun uvecan za 900 dinara za "Usluge provajdera".Kao sto znaju pretplatnici Telenora da je operatera veoma tesko dobiti na njihov Call centar 063 9000,znaci ne mozete ni da se zalite.Poslao sam poruku na njihov sajt,a oni mi odgovorili da se odgovor na pitanje poslati do 10 dana,a meni je rok uplate ove sume 5 dana.Dakle hteo sam reci da od lopova u ovoj drzavi tesko mozemo preziveti.Citao sam o ovome na netu.neki su dobili i duple cene za usluge.U ugovoru ne postoje takva tacka o placanju usluga provajdera,vec da sve ide kroz paket.Kakvo je vremedosloda cemo i mobilne telefone pobacati,jer i na pripeid te ucenjuju i skratili su sada dopune na 3 meseca.Pa onda moras pomalo da uplacujes,jer ako uplatis vise,a ne potrosis za to vreme,onda ti uzimaju ostatak novca,a mozes da produzis karticu sa uplatom od 200 din,ali pare koje su ostale na racunu,pojede maca,t.j. lopovi.

taj prenesi paket u telenoru je jedina ,po meni , njihova svetla tacka.

skupi su im telefoni , paketi losi.

jesu ugrabili firme , njima nude neke povoljnosti , ali za fizicko lice

telenor je najgori izbor , vec odavno.

ako neces da ides ti , zbog tankih zivaca , posalji po nekome racun , nek odnese u poslovnicu

i nek im baci u lice , nek ga plati ko hoce.

ajde nek se svi izbezobraze , nek nam salju racune kako im se cefne.

Ne smem zbog svog temperamenta,neko bi stradao,a ja bi u zatvor.900 dinara nije razlog za odlazak u zatvor.
Zasto kada moze da se resi na lep nacin , odes i neka ti pojasne sta je u pitanju.

Meni svaki mesec stize 899din , paket total 2.

Veteran korisnik , ponudili mi popust na preplatu ali nisam uzimao telefon.

U avgustu moram da obnovim ugovor ako mi ostave ovaj popust naravno :)

IMG_20200511_194355.jpg

Nisam mogao bolje da fokusiram.Uglavno,vise od godinu dana nisam imao ovu trecustavku."Usluge Provajdera".

taj prenesi paket u telenoru je jedina ,po meni , njihova svetla tacka.

skupi su im telefoni , paketi losi.

jesu ugrabili firme , njima nude neke povoljnosti , ali za fizicko lice

telenor je najgori izbor , vec odavno.

ako neces da ides ti , zbog tankih zivaca , posalji po nekome racun , nek odnese u poslovnicu

i nek im baci u lice , nek ga plati ko hoce.

ajde nek se svi izbezobraze , nek nam salju racune kako im se cefne.
Bez ove pogodnosti ni ja ne bih bio u Telenoru a da mi nesto mTS nudi bolje.

Annotation 2020-05-11 195753.png

Annotation 2020-05-11 200121.png

Imam,ali isto.524, nesto i 3, nesto PDV.Ukupno 527,i nesto,ali za uplati 1.487,84 din. za uplatu.Bez ikakvog objasnjenja.
Udjes u Moj telenor aplikaciju pa ides na Racun pa listing postrosnje ... bukvalno imas za svaki dan pregled potrosnje i prikaz istog. Pogledaj.

Sem ako nije u pitanju neka rata za uredjaj , neki sms ili prevara putem poziva ... istekao ugovor pa prelazak na drugu tarifu ...

I ja burno reaguj kada mi se desi nepravda ali ne idem da prebijam neduzne ljude ... ako je do sistema onda nije cak ni do manager-a te poslovnice ... djaba ti da bijes ili urlas na ljude , tako se ne resava problem.

Pogledajte prilog 696086
Nisam mogao bolje da fokusiram.Uglavno,vise od godinu dana nisam imao ovu trecustavku."Usluge Provajdera".
Da nisi slao one humanitarne poruke ?!

Dokle ti traje ugovor ?

Da li si nekome pozajmio telefon , da li je obavljao neki poziv ili koristio za nesto drugo ... ima mnogo usluga , npr slanje dopuna tj uplatis nekome na prepaid ?!

Samo pokusavam da ti pomognem.

Udjes u Moj telenor aplikaciju pa ides na Racun pa listing postrosnje ... bukvalno imas za svaki dan pregled potrosnje i prikaz istog. Pogledaj.

Sem ako nije u pitanju neka rata za uredjaj , neki sms ili prevara putem poziva ... istekao ugovor pa prelazak na drugu tarifu ...

I ja burno reaguj kada mi se desi nepravda ali ne idem da prebijam neduzne ljude ... ako je do sistema onda nije cak ni do manager-a te poslovnice ... djaba ti da bijes ili urlas na ljude , tako se ne resava problem.
Ja bih direktno u Telenor,ali tamo je nemoguce uci.Jasno mije to i dzaba da idem u neku poslovnicu,kada i sam znas da zaposljavaju svakoga ,ko nema veze s vezom o tim problemima,vec ce da brani firmu,a ako mi kvrcne nesto u glavi sto ne treba,nece biti dobro.zato i necu da idem.Poslao sam im par poruka na njihov mail i vekam odgovore.Tamo pise u poslarim porukama u Inbox-u da mogu da odgovore u roku od 10 dana,a ja treba da uplatim,ovu cifru za 5 dana.

Da nisi slao one humanitarne poruke ?!

Dokle ti traje ugovor ?

Da li si nekome pozajmio telefon , da li je obavljao neki poziv ili koristio za nesto drugo ... ima mnogo usluga , npr slanje dopuna tj uplatis nekome na prepaid ?!

Samo pokusavam da ti pomognem.
Nista od toga.ne saljem humanitarne poruke nikad,nikom nisam pozajmljivao telefon.Ugovor je sada u Maju mislim tacno godinu dana.ne koristim njihov net,samo Wi Fi.

Ne moraš da platiš ništa dok ti ne objasne ili dok ne saznaš šta dugujes zapravo.
Imaš ugovor ako nije do tebe onda je stvar čista.
ma uplaticu nije to nista,a poteracuih zato advokatom,pa cemo videti sta ce posle raditi.ne menja mi se ovaj broj jer je jos od kada su BK prodali Mobtelu i sva rodbina i poznanici imaju ovaj broj.Polako isterace Misa to.

Back