Telekom Srbije vara svoje pretplatnike kroz automatsko uključivanje dodatnih usluga!

Nema prevare.

Promotivni period za „omnifon” paket ističe prvog decembra, a korisnici će imati mogućnost da ga koriste i posle tog roka samo ako se za to prijave – objašnjavaju u službi za odnose s javnošću Telekoma „Srbija”. – Ukoliko se posle isteka promotivnog perioda korisnik ne prijavi za dalje korišćenje, usluge „omnifona” će mu biti automatski isključene.

Iz Telekoma poručuju i da nije reč ni o kakvoj prevari, kao i da mejl koji cirkuliše Internetom sadrži niz netačnih podataka, počevši od cene koju Telekom, navodno, nudi za korišćenje „omnifon” paketa, preko tipa korisnika kojima je namenjen, pa sve do načina prijavljivanja i odjavljivanja za ovaj tip usluga.

Nema prevare.

Promotivni period za „omnifon” paket ističe prvog decembra, a korisnici će imati mogućnost da ga koriste i posle tog roka samo ako se za to prijave – objašnjavaju u službi za odnose s javnošću Telekoma „Srbija”. – Ukoliko se posle isteka promotivnog perioda korisnik ne prijavi za dalje korišćenje, usluge „omnifona” će mu biti automatski isključene.

Iz Telekoma poručuju i da nije reč ni o kakvoj prevari, kao i da mejl koji cirkuliše Internetom sadrži niz netačnih podataka, počevši od cene koju Telekom, navodno, nudi za korišćenje „omnifon” paketa, preko tipa korisnika kojima je namenjen, pa sve do načina prijavljivanja i odjavljivanja za ovaj tip usluga.

nešto drugo im piše na poledjini računa :mrgreen:
[/QUOTE]

Stigao mi je novi račun i na poledjini sada piše potpuno drugi tekst!
Sada moramo da prijavimo ako zelimo tu dodatnu uslugu? Je li na prvom računu bila stamparska greska? :lol:
Koji prevaranti ovi iz Telekoma, nemam reči...
Mislim, hoće li drzava zastititi svoje gradjane od ovakvih prevejanih vucibatina i kriminalaca kao sto je telekom? Hoce li neko odgovarati za ovaj pokušaj krađe i prevare korisnika telefonskih usluga?

Ima li ovome kraja?

Prilazem oba otsečka računa, na poleđinama su dotične prevare.
Donji je stigao prvi pa onda gornji račun:

Kolko ja vidim, u pitanju je neka spamerska fora...
@Postavljač
Je l su tražili da se forvarduje mejl?

Čitaj gore sa ova dva papira koja sam okačio, sve piše. To sam dobio od Telekoma, na poleđini dva računa poslednja.

Na prvom piše kako će ti automatski uključiti uslugu ako ne otkažeš a na drugom posle kad su videli da se narod buni - da ti moras da tražiš ako hoćeš tu dodatnu uslugu...

Back