Ilinoida
Domaćin
- Poruka
- 4.843
rok za odjavu je do 01. Avgusta (Glupog), ove godine... posle toga po automatizmu naplaquju taj paket...![]()
Хвала на одговору

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
rok za odjavu je do 01. Avgusta (Glupog), ove godine... posle toga po automatizmu naplaquju taj paket...![]()
Ovo zvuči i logično...da usluga prestaje ukoliko se ne prijavi za dalje korišćenje ali se Mario opasno nameračio na Telekom, pa k'o rekosmo, 'de ima dima mora i da nešto gori![]()
Ma ne verujem ja zlikovcima ništa
Mora da su videli i pročitali ovde da smo spremni na sve da ih razotkrijemo i naknadno regulisali sve ovo...![]()
Nista se ne brinite, kad Toma dodje na vlast on ce Srbiju da uredi![]()
Nema prevare.
Promotivni period za „omnifon” paket ističe prvog decembra, a korisnici će imati mogućnost da ga koriste i posle tog roka samo ako se za to prijave – objašnjavaju u službi za odnose s javnošću Telekoma „Srbija”. – Ukoliko se posle isteka promotivnog perioda korisnik ne prijavi za dalje korišćenje, usluge „omnifona” će mu biti automatski isključene.
Iz Telekoma poručuju i da nije reč ni o kakvoj prevari, kao i da mejl koji cirkuliše Internetom sadrži niz netačnih podataka, počevši od cene koju Telekom, navodno, nudi za korišćenje „omnifon” paketa, preko tipa korisnika kojima je namenjen, pa sve do načina prijavljivanja i odjavljivanja za ovaj tip usluga.
Kolko ja vidim, u pitanju je neka spamerska fora...
@Postavljač
Je l su tražili da se forvarduje mejl?
Aman Mario ...
Kako dignes ovu temu , ja se fatam za novcanik...ta mani ih...![]()
Srecom prevara je ostala na pokusajuZnači debelo smišljena prevara![]()
Znači, taj pokušaj krađe se vidi na računu za maj? Ja sam izgleda to bacio, pa ne mogu da vidim.
Postoji li mogućnost da nisu baš sve pretplatnike pokušali da prevare?
Nisi bacio, taj deo na kome piše ostaje u pošti kada platiš, tebi ostaje onaj manji deo![]()