Добро дошли
Buduća legenda
- Poruka
- 27.853
Cisto sranje. Cim pocne da pada kisa, zamrzava se slika, kao da je preko antene, a ne kabla... Ne mogu ni programi da se snimaju vise besplatno kao pre, sad se i to placa. U paketu 5 programa za crtace, a nema fox life, tve i jos nekih zanimljivih kanala. Hteli smo da se odjavimo, ali ne moze, jer je ugovor na godinu dana. Skulji su od ostalih, a kvalitet je nula. Oni u call centru su glupi da nema dalje, ja im jedno pricam, oni vrte svoju plocu.Nisu mogli da mi objasne ni kako da podesim onaj njihov daljinski za moj televizor, pa se mucim sa 2 daljinska... Ocajno, sve u svemu....
Први пут чујем да ИПТВ замрзава када падне киша. Може да замрзне ако у комуникацији падне: проток, СРН маргина,снага или се повећа слабљење или пак када је грмљавина а имате ваздушну телефонску линију. Све набројано су ретке појаве. Уговор се склапа на 12 месеци или 13 ако имате промотивни месец.
Цене су сличне тоталТВ као и програми чак за који стотку јевтинији.
Што се даљинског тиче, ниси требала ни да их зовеш јер је подешавање врло просто. У Упутству за коришћење који си добила уз СТБ уређај, на страни 6 је све објашњено:
- најпре нађи Код за Тв који користиш и иде уз Упутство за руковање са ТВ. Ако га немаш, напиши који ТВ имаш па могуће је да ти се помогне,
- истовремено притисните команде ,,TV'' i ,,OK'' док команда ,,ТV'' (око 2-3 сек.) не засветли,
- укуца се Код ТВ (троцифрени број и има их више ) и после сваког укуцавања троцифреног броја,провери дали ради команда ,,POWER'' и команду јачине звукапа ако не ради пређи на следећа три броја и тако редом.
Када ти прораде ове команде, даљински управљач можеш одложити (служиће само за подешавање слике, тона, формата слике,... на ТВ) јер ће све команде бити на даљинском СТБ-а.
Само стрпљиво и без нервозе.