Quantcast

ТЕЛЕГРАМ И ВКОНТАКТЕ КАО АЛТЕРНАТИВЕ

Trandaiflko

Primećen član
Poruka
652
Неко је већ овде постављао у вези Телеграма, али не могу да нађем.
Питање алтернатива се намеће само, после ове диктатуре, укидања налога не само Трампу, него је јуче угашен профил Драгослава Бокана.
Мала дигресија. не знам ко данас може да чува фајлове на разним remote облачићима cloud in the pants што би рекао Мајаковски, јер данас не завирују у панталоне него и у гаће. Замисли, једног дана ти кажу да је све што си држао на облачићу испарило. Јбг, дешава се, облак се лако претвори у водену пару, не само онај од Д. Цесарића.
Не само да бришу "постове" на Фб, него су том "фастчекеру" дали наше лозинке. И, мени пошље човек у провтаној поруци линк, и то не из Србије, него из НДХ која је чланица ЕУ, и одбијем обавештење да је порука стопирана. Замислите безобразлука.

Дакле, хоће ли неко рећи искуства са опцијама
Телеграм
и
Воконатке.
Негде прочитах да Телеграм "ратовао" са самом руском државом, јер ни ФСБ-у није давао податке. Значи, озбиљна мрежа. А Фб их даје некаквом петру видову са сајта фактограф. Замисли, тај видов има шифре од стотина хиљада корисника.

Видим да за ВКОМ мора телефон, а вероватно и за Телеграм.

Све информације добродошле, и то што пре. Лудило медијског мрака ескалира.
 

Trandaiflko

Primećen član
Poruka
652
Само се сви смајлирајте. Шта мислите зашто се ја виберујем на рачунару а не на мобилном, где се боље види све, па и еротика?? z:lol:
На екран мобилног не би стали ни појединачни "атрибути" појединих снаша.👠
 

Top
  Blokirali ste reklame
Dragi prijatelju, nemojte da blokirate reklame - isključite Ad Blocker na Forumu, jer će tako mesto vaših susreta na Krstarici ostati besplatno za korišćenje.