Telefoni kod dilera?

Delija_momak

Početnik
Poruka
14
Pozdrav svima, zanima me jedna stvar kako i gde nabavljaju telefone dileri? Kradena roba? Ili? Jednostavno su jeftini nego bilo gde. Hocu da uzmem LG G4 kod ovog lika http://www.kupujemprodajem.com/LG-G2-G3-G4-G5-S6-S7-Garancija-Poklon--17204968-oglas.htm ima ogromnu reputaciju nalog je od 2012, i nije imao ni jednu negativnu kritiku, sve samo pozitivne 1617 trenutno pozitvnih. Pise da su original verujem mu zbog reputacije ali mi opet mi jeba ono ne zelim bas dati 310 eura onako bez da nisam 100% siguran. Neko iskustvo, savet ili bilo sta u vezi kupovine i u vezi G4 konretno je dobrodoslo. Hvala unapred :)

Daj meni 100e, kad već 300 daješ nekome koga niti znaš niti ima ijednog razloga da mu veruješ za ma kakvu garanciju ( da ne pričamo o ovlašćenom servisu)

Telefoni su im jeftiniji jer ne plaćaju carinu, a često se radi o modelima za indijsko tržište.

Moj Samsung sam našao skoro 40% jeftinijeg na nekom indijskom sajtu ali sam ga uzeo kod nas zbog 2 god garancije u ovlašćenom servisu a ni taj "indijski" nije imao baš iste specifikacije.
Takođe, da ga naručiš , platiš dostavu i carinu - izašao bi te samo 10 ili 15% jeftinije od ovog kupljenog u Srbiji od ozbiljne firme sa garancijom.

Ali ako neko ode sa rancem , pa o jednom trošku preveze 50-100 telefona i ne plati carinu, ojha. Ali, malo je sumanuto platiti za nešto na šta ne dobijaš ni ljudsku garanciju

Poslednja izmena:
Ne znam da li si pogledao link ali dobijas 1 godinu pisane garancije, i nije bas da bi 1600+ ljudi 'naselo' na to da je kopija. A da ga narucim sa neta sa nekog proverenog sajta ispao bi me dosta skuplje i dosta cekanja. U svakom slucaju, hvala na odgovoru.

Pozdrav svima, zanima me jedna stvar kako i gde nabavljaju telefone dileri? Kradena roba? Ili? Jednostavno su jeftini nego bilo gde. Hocu da uzmem LG G4 kod ovog lika http://www.kupujemprodajem.com/LG-G2-G3-G4-G5-S6-S7-Garancija-Poklon--17204968-oglas.htm ima ogromnu reputaciju nalog je od 2012, i nije imao ni jednu negativnu kritiku, sve samo pozitivne 1617 trenutno pozitvnih. Pise da su original verujem mu zbog reputacije ali mi opet mi jeba ono ne zelim bas dati 310 eura onako bez da nisam 100% siguran. Neko iskustvo, savet ili bilo sta u vezi kupovine i u vezi G4 konretno je dobrodoslo. Hvala unapred :)
prevarant filuje lazne reputacije!

Back