telefon bez naslona

Kada bi znao koja je to verzija nera i sam bi nasao na netu.
Ali bez obzira na serial, mislim da nec funkcionisati jer mi je prilikom instalacije izbacio kao i za predhodne nero verzije kao neko upozorenje da ta i ta verzija nije kompatibilna sa windowsom.
Za sada je dobar ovaj rekorder za narezivanje

Kada bi znao koja je to verzija nera i sam bi nasao na netu.
Ali bez obzira na serial, mislim da nec funkcionisati jer mi je prilikom instalacije izbacio kao i za predhodne nero verzije kao neko upozorenje da ta i ta verzija nije kompatibilna sa windowsom.
Za sada je dobar ovaj rekorder za narezivanje
Pa dobro teraj to sto hoce da radi.Na svaki se nov program covek brzo navikne.

Kada prikopcam android telefon preko usba na komp ne mogu da slusam pesme preko njega na recimo vinampu ili nekom drugom programu na kompu, jer prvo moram da ih kopiram na hard disk pa tek onda da prebacim u winamp, ne moze direktno, jer pise u my computeru da je portable device telefon

Kada prikopcam android telefon preko usba na komp ne mogu da slusam pesme preko njega na recimo vinampu ili nekom drugom programu na kompu, jer prvo moram da ih kopiram na hard disk pa tek onda da prebacim u winamp, ne moze direktno, jer pise u my computeru da je portable device telefon
Pa mora da se postave u playlistu,odredjena muzika koju hoces da slusas.Ne mozes pokrenuti player dok ne ubacis folder sa pesmama ili same pesme.

ne moze da se ubaci u pleyer ni jedan. Jer recimo kada udjem kroz fajl eksplorer u telefon i kliknem na izabranu pesmu on onda meni automatcski pocne da kopira pesmu na hard disk sa telefona, kada se kopiranje zavrsi pusti pesmu, usb mas storage mtp xperia e5 how to play songs on computer without copyng

Back