АП КОСОВО И МЕТОХИЈА.ОКУПАЦИЈА ИЛИ ГУБИТАК?

АП Косово и Метохија је

• Окупирано

• Изгубљено

• Нешто треће

• Окупирано

• Изгубљено

• Нешто треће

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.

cizmice

Buduća legenda
Poruka
35.831
Tadić: Egipat neće priznati Kosovo
Međunarodni Radio Srbija - Pre 15 minuta

Predsednik Srbije Boris Tadić izjavio je posle razgovora sa egipatskim predsednikom Hosnijem Mubarakom u Kairu da Egipat ostaje pri stavu da neće priznati jednostrano proglašenu nezavisnost Kosmeta. Tadić je naveo da je sa Mubarakom razgovarao i o ekonomskoj saradnji i da je pokrenuo inicijativu da Srbija i Egipat potpišu sporazum o slobodnoj trgovini. Tadić i Mubarak su razgovarali o saradnji Srbije sa Arapskom ligom, Afričkom unijom i Organizacijom islamske konferencije, čiji je Egipat član. Predsednik Srbije Mubaraku je preneo ideju da Srbija 2011. godine, na 50. godišnjicu održavanja prve konferencije Pokreta nesvrstanih zemalja, ponovo bude domaćin samita nesvrstanih. Tadić je rekao da će tu ideju zvanično izneti na samitu nesvrstanih u Šarm el Šeiku u julu. Zvaničnu dvodnevnu posetu Egiptu Tadić je počeo polaganjem venaca na spomenik Neznanom vojniku i grobu bivšeg predsednika Egipta Anvara el Sadata. U delegaciji Srbije su i šef diplomatije Vuk Jeremić i ministar trgovine i usluga Slobodan Milosavljević.

==========

L I N K

Sto vi mislite hoce li Egipat priznati Kosovo kao nezavisnu drzavu ili ne ? :think:

Mislim da bi ovo pitanje trabalo da se nadje u ponudi sportskih kladionica.
Da sam ja vlasnik kvote bi bile sledece

2.50 - priznace

2.50 - nece priznati

Ne bi ti dugo bio vlasnik kladionice. Prodao bih oba stana, kola i sve sto imam, i uplatio po pola na svaku kvotu. U plusu sam kako god da okrenes. Glupane milogorski, nema iksa :mrgreen:

Ne bi ti dugo bio vlasnik kladionice. Prodao bih oba stana, kola i sve sto imam, i uplatio po pola na svaku kvotu. U plusu sam kako god da okrenes. Glupane milogorski, nema iksa :mrgreen:

Uznapredovali brate po pameti kako moze da bude X ?
X bi bio u slucaju da Muuuubarak ceka sa priznanjem do beskonacnosti sto bi bilo ravno nepriznavanju.

Pa neznam ocekivao sam da ce ih prve priznati te muslimanske zemlje ,ali ocigledno da one ne vide interes za jos jednom banana americkom marionetom .Ili ne zele da ljute Rusiju koja je jedini razlog zasto mnoge drzave jos ne priznaju tu tvorevinu.

Sve dok se ne rijesi pitanje Palestine i Izraela arapska liga nece priznavat americke rancheve na teritoriji Evrope...

Tadić: Egipat neće priznati Kosovo

Mubarak: Aprililililililili :cool:

:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

:super::super: :super: :super: :super:

Predsednik Srbije Mubaraku je preneo ideju da Srbija 2011. godine, na 50. godišnjicu održavanja prve konferencije Pokreta nesvrstanih zemalja, ponovo bude domaćin samita nesvrstanih.

Фали им само Синг, па да буде замало к'о те шесетпрве. У ствари, можда ће дотад већ бити и мали Раул Ганди. :lol:
Sto vi mislite hoce li Egipat priznati Kosovo kao nezavisnu drzavu ili ne ? :think:
Откуд знам, ваљда неће. :think:

ма црногорци признали,па сада навијају да што више призна зато што знају какво гађење осећамо према њима.јб те босна није признала,а они фаце признали,још пожурили да отворе амбасаду у приштини:hahaha::hahaha: е па неће моћи то тако,шатро браћа а овамо нарушавају територијални интегритет србије!:evil::evil::evil:

A zasto je to toliko vazno ????

Cak da nam ga i vrate...sta sa njim..na KiM-u zivi oko 100 hiljada Srba,a preko 1,5 milion Albanca...ogroman natalitet 4-5 komata,Srbi 1,6...prosek starosti 28 god. najmladja nacija u Evropi...u Srbiji ,ne znam tacan podatak,ali preko 50 god,u to sam siguran..znaci za jedno 50 god. mogu da nas pobede k..com,ne treba nikakav rat...prema tome,sta sa KiM ???:think::think:

Back