Tek stavljena krunica se mrvi???

Contrairo

Početnik
Poruka
11
Stavljen mi je pre 2 nedelje most (gore levo) sa metalo-keramickim krunicama. Sada se krunica koja je na zubu nosacu mrvi tj. 'izreckana' je sa donje strane i ima ostecenje - leziju sa prednje strane (ka obrazu). Zubar kaze da je to zato sto naspram tog mosta nemam sve zube pa onda ovaj zub trpi jak pritisak. Da li je to moguce ili se radi o nekvalitetu/nestrucnosti ili je nesto trece?
Molim nekog strucnog za sto hitniji odgovor. Hvala

Stavljen mi je pre 2 nedelje most (gore levo) sa metalo-keramickim krunicama. Sada se krunica koja je na zubu nosacu mrvi tj. 'izreckana' je sa donje strane i ima ostecenje - leziju sa prednje strane (ka obrazu). Zubar kaze da je to zato sto naspram tog mosta nemam sve zube pa onda ovaj zub trpi jak pritisak. Da li je to moguce ili se radi o nekvalitetu/nestrucnosti ili je nesto trece?
Molim nekog strucnog za sto hitniji odgovor. Hvala
Pa sto ti nije rekao unapred?

Ne, nego stomatolozi u Srbiji koriste neki superjeftin materijal, ( uglavnom neko smece iz Bugarske) napalacuju skupo,a kada pacijent
vidi da te krunice veze s mozgom nemaju onda objasnjavaju da je to neki problem samog pacijenta. Neka regularna inskepcija za to ne postojoi,
ali postoji lekarska komora, ja bih tom lekaru pre nego savijem tabak i napisem pisamce Komori rekla da ipak pogleda o cemu se stvarno
radi jer nije normalno da se te keramicke krunice tek tako mrve.

Back