sta mislite da upisete kad zavrsite skole? sta vas uopste interesuje? samo lova il jos nesto?
Hmmm...pa ili muzicku akademiju,ili fax politicikih nauka odsek novinarstvoNancy:sta mislite da upisete kad zavrsite skole? sta vas uopste interesuje? samo lova il jos nesto?
ja cu SIGURNO upisati novinarstvoJaH_G|rL:Hmmm...pa ili muzicku akademiju,ili fax politicikih nauka odsek novinarstvoNancy:sta mislite da upisete kad zavrsite skole? sta vas uopste interesuje? samo lova il jos nesto?)
Mala garava:![]()
Ja bih da upisem Visu kriminalisticku.Zelja mi je da studiram SPOLJNI KRIMINAL. Ko zna mozda i uspem?? Pozelite mi srecu!!! :wink:
JaH_G|rL:Hmmm...pa ili muzicku akademiju,ili fax politicikih nauka odsek novinarstvoNancy:sta mislite da upisete kad zavrsite skole? sta vas uopste interesuje? samo lova il jos nesto?)
Red Zmaja:Ja cu da upisem Veterinu u BG
A ima li to gde kod nas?Od kako gledam seriju "Mesto zlocina" sve vise i vise volim taj posao...Pored toga volela bih da budem i novinar(najbolje sportski,ali..nije vazno),arhitekta,modni kreator,arheolog...Ma,ima vremena za razmisljanje.Ustvari...ovo mi dobro dodje jer treba da smislim prvo koju cu srednju da upisem...Mala garava:![]()
Ja bih da upisem Visu kriminalisticku.Zelja mi je da studiram SPOLJNI KRIMINAL. Ko zna mozda i uspem?? Pozelite mi srecu!!! :wink: