Tek onako, kada neko misli na vas

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Cao drugari,

Evo sada sam stigla kuci. Decko i ja smo izasli u grad nocas i super smo se proveli, iako je bio ponedeljak. Castio me je, jer se ponovio kupio je neka kola, ne znam neki Porsche, pa da proslavimo. Bilo je super. Eto, da vam se javim, mislila sam i na vas.

Ima onaj obicaj kad brod polazi iz luke na put da ga tresnes flasom (kao referencu navodim Diznijev crtac) za srecan put... Jeste li vi tog Porsea tresnuli nekom flasom... Da bolje ide...

Cao drugari,

Evo sada sam stigla kuci. Decko i ja smo izasli u grad nocas i super smo se proveli, iako je bio ponedeljak. Castio me je, jer se ponovio kupio je neka kola, ne znam neki Porsche, pa da proslavimo. Bilo je super. Eto, da vam se javim, mislila sam i na vas.

Hhahahahhahha, zenska strasna si... Odavno me neko ovako nije nasmejao...
A da, "neki Porshe ne postoji"... A mora da je bila u pitanju Fica, pa ti se ucinilo da je Porshe... :P:P:P

Ima onaj obicaj kad brod polazi iz luke na put da ga tresnes flasom (kao referencu navodim Diznijev crtac) za srecan put... Jeste li vi tog Porsea tresnuli nekom flasom... Da bolje ide...

A mozda Modernin decko stvarno ima neku jahticu kojoj od milja tepa Porshe ? Pa, ako treba brod da isplovi iz luke, mozda mozemo da prilozimo koju paricu u kasicu prasicu i da poklonimo flasu sampanjca koju ce zaljubljeni par da razbuca o brodic zvani Porshe, a sve u ime srecnog isplovljavanja :pivce:. Jedino ne mogu da pohvatam konce o kom se sad decku radi u ovoj kombinaciji... :think:

Dobro, to je bilo u ponedeljak, danas je cetvrtak. Sta se izdesavalo u medjuvremenu ? Gorimo od zelje da saznamo nove momente. Neces valjda nas, tvoje drugare, da ostavis tek tako.... :(

Tacno tako...mi ovde skoro izgoresmo da saznamo kako se stvari odvijaju... :think: kako ste se provozali... :rtfm: (čitaj) kako te je provozao...a ti nista.Mislim,ne vozi se svaki dan u Porscheu...:hahaha:...a drugari valjda i sluze za to da sa njima delis lepo i ruzno :per:
Pozdrav najmodernijoj pevačici...:bye:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back