gost 305033
Ističe se
- Poruka
- 2.156
da li je tehnologija toliko uznapredovala da od rugobe može stvoriti lepoticu, štaviše od muškarca može stvoriti ženu. Kako da znamo da neka lepojka nije rođena kao rugoba?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da li je tehnologija toliko uznapredovala da od rugobe može stvoriti lepoticu, štaviše od muškarca može stvoriti ženu. Kako da znamo da neka lepojka nije rođena kao rugoba?
Ne.Lepota nije univerzalna,nego u oku posmatrača.
Nikako.
U fotosopu se mogu napraviti sve osobine - od debele-mrsava, od velikog nosa - mali, od brao ociju - plave.
A i plasticnim opercijama takodje.
Olaksavajuca okolnost je da - ako osoba dobije neprepoznatljivu decu..i zakljuci da joj se supruznik/supruznica izoperisala i promenila licni opis - moze da tuzi sudu.. i bice presudjeno u njenu korist![]()
)))
mene su šokirale slike na ovom sajtu
http://www.buzzfeed.com/mathieus/russian-make-up-before-and-after-8q4
devojke sa i bez šminke, slikano pre i posle, neverovatno koliko je šminkanje uznapredovalo
evo primer slike sa gornjeg sajta -
Pogledajte prilog 341296
Mrzi me da trazim literaturu, koliko se sjecam, vecina tih danasnjih trikova potice iz drevnog Egipta.
Sta te briga kako je rodjena ako ti se sada svidja?da li je tehnologija toliko uznapredovala da od rugobe može stvoriti lepoticu, štaviše od muškarca može stvoriti ženu. Kako da znamo da neka lepojka nije rođena kao rugoba?
Sta te briga kako je rodjena ako ti se sada svidja?
Sta te briga kako je rodjena ako ti se sada svidja?
To je kao kada bi me pitala šta te briga što ti je devojka rođena kao muškarac ako ti se sada sviđa i laže te da je žensko od rođenjaSta te briga kako je rodjena ako ti se sada svidja?
Naravno da to nije isto, ali ne znam zasto je bitno da li je rodjena sa klempavim usima...To je kao kada bi me pitala šta te briga što ti je devojka rođena kao muškarac ako ti se sada sviđa i laže te da je žensko od rođenja![]()
Naravno da to nije isto, ali ne znam zasto je bitno da li je rodjena sa klempavim usima...
Pa hajde da su klempave uši samo, ali šta raditi kod ozbiljnijih problema, koji su sanirani izdvajanjem velikih svota novca, a koji su nasledni?
Lično, tehnologija jeste puno pomogla da se fizički izgled dovede do željenih ciljeva, ali nije li na taj način karakter izgubio svoj kurs?
Ne bi bio sa zenom koja ti se dopada i odgovara ti, samo zato sto je imala ruzan nos pre operacije zbog genetike eventualnog zajednickog deteta? Ima mnogo drugih naslednih osobina koje su i te kako bitnije, a ne vide se, razne bolesti, zatim bolesti u porodici koje se nisu manifestovale kod te zene ili jos uvek nisu, a dete moze da ih nasledi... Kad bi se sve mogucnosti uzele u obzir, niko ni sa kim ne bi smeo da ima decu.Primeri su od jednostavnijih uši i nos, a složenijih ima još tri puta toliko, pa na kvadrat...
Drugo pitanje je prosto - ako se neko sav uživeo u preuređivanje svog tela - nije li zaboravio na preuređivanje svoje duše?
Ne bi bio sa zenom koja ti se dopada i odgovara ti, samo zato sto je imala ruzan nos pre operacije zbog genetike eventualnog zajednickog deteta? Ima mnogo drugih naslednih osobina koje su i te kako bitnije, a ne vide se, razne bolesti, zatim bolesti u porodici koje se nisu manifestovale kod te zene ili jos uvek nisu, a dete moze da ih nasledi... Kad bi se sve mogucnosti uzele u obzir, niko ni sa kim ne bi smeo da ima decu.
Ne mora da iskljucuje bavljenje dusom, ako se neko bavi telom, a ima i mniogo primera da se ne bave ni dusom ni telom.